• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim çok titiz,temizlik konusunda bir programa ihtiyacım var

erkeklere,biz dışarıda çalışsakta yaptığımız iş nedense iş değilmiş gibi geliyor.yorgunum dediğimde ne yaptınki diyor kocacım.güç harcamamıza gerek yok ki ben bütün gün telefon başındayım artık konuşmaya takatim kalmıyor.
Vücut yorulmasa da beyin yoruluyor.vallahi gece temizlik yaptığımı biliyorum.ama biz de tam tersine herşey,ben ev dağınıkken rahatsız oluyorum,onun umrunda olmaz.madem yorgunsun yat sende der.evi temizleyemedim derim bir de üstüne misafir çağırır ne olcak der :27:
Ben genellikle hafta içine ütü,çamaşır gibi işlerimi bırakıyorum.ya da beni yormayacak dolap silme vb. Gibi işleri.
Cumartesi işten gelince dip köşe temizliğimi yaparım.pazarıma giderim.pazar günümü de eşimle paylaşırım.birkaç günlük yemeğimi ayarlarım.bu şekilde yapıyorum 1,5 yıldır yetiştirebiliyorum.

ah be güzelim çocuk yokken herşey yetişio bi çocuk olsun bi de arıza kocan sırtık hakikaten yere gelmez:)

temzlk yapınca bende cok mutlu olyrm temz temz mis gbi kokuo heryer
ama zaten sevmyorum zoraki yapıyrm valla ne yalan söylym

bazen temizlikçi tutayım diyorum,parama kıyamıyorum,kolay mı kazanılıyor ay ama iş yaparkende hırpalanıyorum,geçen hafta bir günde yaptığım işleri anlatayım;

4 odanın camı silindi,
bütün perdeler,güneşlikler dahil yıkandı asıldı
oturma odasının halısı silindi
1 yorgan,2 battaniye ve mutfaktaki koltuğumun kılıfı küvette çiğneyerek yıkandı
heryer dip bucak silindi
küvetler,klozetler ovuldu
toz alındı,
ara yerin merdivenleri silindi ve son olarak balkon yıkandı
o gün yemek yapıldı
evimizin beyi geldi,sofra hazırlandı ve yendi...

eşim dediki hayırdır yorgunsun , dedim böyle böyle..

çıldırmışsın sen dedi.................:52:

bazen temizlikçi tutayım diyorum,parama kıyamıyorum,kolay mı kazanılıyor ay ama iş yaparkende hırpalanıyorum,geçen hafta bir günde yaptığım işleri anlatayım;

4 odanın camı silindi,
bütün perdeler,güneşlikler dahil yıkandı asıldı
oturma odasının halısı silindi
1 yorgan,2 battaniye ve mutfaktaki koltuğumun kılıfı küvette çiğneyerek yıkandı
heryer dip bucak silindi
küvetler,klozetler ovuldu
toz alındı,
ara yerin merdivenleri silindi ve son olarak balkon yıkandı
o gün yemek yapıldı
evimizin beyi geldi,sofra hazırlandı ve yendi...

Eşim dediki hayırdır yorgunsun , dedim böyle böyle..

çıldırmışsın sen dedi.................:52:

allah yardımcımız olsunnnnnnnnn

ayyy Allahıma bın sukur ben kocamın elını ayagını opeyım..:48:ev hanımıyım 35 haftalık hamısım ama hamıslıkle alakası yok durumumun..soylekı evlendıgım gunden buyana haftada 1 olmadı 2 kez temızlık yaptım..2 kısıyız ve ev batmadıgı ıcın kafayıda yıyemem temızlık yapmak ıcın..cunku yaptıgımda oyle ustunkörü degıl dipköşe yapıyorum..esımde saolsun gelır yanıma karıcıgım sana nasıl yardım edebılırım der...ve ne dersem tekrarlatmadan yapar..ha nasıl yapar o ayrı mesele tabı:52:ama boyle davranması bıle kafii..neyse balkonları yıkar,toz alır,kapıları siler,
makınelerı boşaltır kırlılerı doldurur..hele ütü yapmaya bayılır...bırak ben yapıyım dıye yalvarır ama benım ıcıme sınmedıgı ıcın yaptırmam ona..kendısı ogretmen halıyle takım elbıse gıyıyor babamda memurdu ve kıyafet konusunda cok titizdı ama esım degıl..krem pantolunun altına sıyah corap gıyer..ben corabını makıneye at dıyene kadar bıraksam gıymeye devam eder..sanırım bırazcıkk piissss..pis ınsan dıyorum kızıyo bana :))

aylık utu yaparım,30 a yakın gomlegı ve pantolunu var ıstedıgı gıbı gıyer..ama oyle hergun bı tane gıyme gıbı adetı yoktur..banada kıyamaz yanı..ne bılıyım..sevıyom ben kocamı yaaaa..:38::38::38::38::38::38:

ayyy Allahıma bın sukur ben kocamın elını ayagını opeyım..:48:ev hanımıyım 35 haftalık hamısım ama hamıslıkle alakası yok durumumun..soylekı evlendıgım gunden buyana haftada 1 olmadı 2 kez temızlık yaptım..2 kısıyız ve ev batmadıgı ıcın kafayıda yıyemem temızlık yapmak ıcın..cunku yaptıgımda oyle ustunkörü degıl dipköşe yapıyorum..esımde saolsun gelır yanıma karıcıgım sana nasıl yardım edebılırım der...ve ne dersem tekrarlatmadan yapar..ha nasıl yapar o ayrı mesele tabı:52:ama boyle davranması bıle kafii..neyse balkonları yıkar,toz alır,kapıları siler,
makınelerı boşaltır kırlılerı doldurur..hele ütü yapmaya bayılır...bırak ben yapıyım dıye yalvarır ama benım ıcıme sınmedıgı ıcın yaptırmam ona..kendısı ogretmen halıyle takım elbıse gıyıyor babamda memurdu ve kıyafet konusunda cok titizdı ama esım degıl..krem pantolunun altına sıyah corap gıyer..ben corabını makıneye at dıyene kadar bıraksam gıymeye devam eder..sanırım bırazcıkk piissss..pis ınsan dıyorum kızıyo bana :))

aylık utu yaparım,30 a yakın gomlegı ve pantolunu var ıstedıgı gıbı gıyer..ama oyle hergun bı tane gıyme gıbı adetı yoktur..banada kıyamaz yanı..ne bılıyım..sevıyom ben kocamı yaaaa..:38::38::38::38::38::38:

valla ben böyle durumlarda,ayaklarını yıka suyunu iç diyorum(biraz iğrenç oluyor ama):69:

haketmiyor mu ki acaba....:1:

ayyy allahıma bın sukur ben kocamın elını ayagını opeyım..:48:ev hanımıyım 35 haftalık hamısım ama hamıslıkle alakası yok durumumun..soylekı evlendıgım gunden buyana haftada 1 olmadı 2 kez temızlık yaptım..2 kısıyız ve ev batmadıgı ıcın kafayıda yıyemem temızlık yapmak ıcın..cunku yaptıgımda oyle ustunkörü degıl dipköşe yapıyorum..esımde saolsun gelır yanıma karıcıgım sana nasıl yardım edebılırım der...ve ne dersem tekrarlatmadan yapar..ha nasıl yapar o ayrı mesele tabı:52:ama boyle davranması bıle kafii..neyse balkonları yıkar,toz alır,kapıları siler,

allah ağzınızın tadını bozmasın bebişinzle mutlu olun inşş bi ömmür boyu

canım maddi yönden yardımcı alamam yazmışsın evine. O zaman evi kendin için pratik hale getireceksin. Mesela mutfağında yerde halı varsa kaldır yerine çamaşır maki. yıkayabileceğin türden birşey ser. Kullandığın odaları 3 günde bir viledayla sil hafta sonuna kadar evin toz olmaz hafta sonuda dip köşe yaparsın. kullanmadığın odan varsa kapısını kapalı tut ve içine kimseyi sokma (ani misafirlerde temiz bir odanın kalması süper oluyo)hatta kullandığın odaların hepsine kaldırıp sirkeleyebileceğin incelikte şeyler ser yere hem makinede yıkayabilirsin hem halıların pis olmaz temiz kalır biri geldiğinde hemen serersin. Oturduğun koltukların üzerine örtü al sonuçta örtüyü makinede yıkamak koltuk silmekten çok daha kolay.:34: bunlar benim de uyguladığım ve memnun kaldığım yöntemler.Sanada tavsiye ediyorum.

askböceqi, eşin bu konuda çok titizse bir destek alman kesinlikle şart.. eşin bu kadar hassas ve sen çalışıyorsun;herşeye yetişmen onu memnun etmen mümkün değil canım..:40::44: farzet ki herşeye yetişir oldun, bi süre sonra kendini yorgun ve mutsuz hissetmeye başlarsın.. :34:

allah ağzınızın tadını bozmasın bebişinzle mutlu olun inşş bi ömmür boyu
saol canım Allah razı olsun..rabbım herkese nasıp etsın benımkısındennnnn...bu dunyada bı kadının basına gelebılecek en ıyı seydır kendılerı...:16:

canım maddi yönden yardımcı alamam yazmışsın evine. O zaman evi kendin için pratik hale getireceksin. Mesela mutfağında yerde halı varsa kaldır yerine çamaşır maki. Yıkayabileceğin türden birşey ser. Kullandığın odaları 3 günde bir viledayla sil hafta sonuna kadar evin toz olmaz hafta sonuda dip köşe yaparsın. Kullanmadığın odan varsa kapısını kapalı tut ve içine kimseyi sokma (ani misafirlerde temiz bir odanın kalması süper oluyo)hatta kullandığın odaların hepsine kaldırıp sirkeleyebileceğin incelikte şeyler ser yere hem makinede yıkayabilirsin hem halıların pis olmaz temiz kalır biri geldiğinde hemen serersin. Oturduğun koltukların üzerine örtü al sonuçta örtüyü makinede yıkamak koltuk silmekten çok daha kolay.:34: Bunlar benim de uyguladığım ve memnun kaldığım yöntemler.sanada tavsiye ediyorum.

çok iyi fikirler çok tşk ederim:)

[ı]askböceqi, eşin bu konudacanı çok titizse bir destek alman kesinlikle şart.. Eşin bu kadar hassas ve sen çalışıyorsun;herşeye yetişmen onu memnun etmen mümkün değil canım..:40::44: Farzet ki herşeye yetişir oldun, bi süre sonra kendini yorgun ve mutsuz hissetmeye başlarsın.. :34:[/ı]

canım çok haklısın bende senin gibi düşünüyorum ama bi fark var ben temizlik konusunda değilde eşimin psikolojik bir yardım almasını düşünüyorum:62::62:

Yav iyi de benim anlamadığım adam titiz ama sizin emeğinizin üzerinden titiz. Siz bedensel olarak efor sarfediyorsunuz, neden çünkü eşiniz titiz. Bizde bir laf vardır, anneannemin en sevdiği laftır. "Buyuran yorulmaz." Adam buyurmakla yorulm uyor ki. Sizin yaptığınız herşeyi o yapsın bakalım ne kadar titiz olacak? O zaman da hala "titizim" diye dolansın ayakta alkışlarım. Sizin alınterinizle "ben titizim, jilet gibi ütülü gömlek giyerim, mis gibi evde otururum" diye caka satıyor.

annennenin elinden öpüyorum. ne güzel laf etmiş BUYURAN YORULMAZ.

[ı]askböceqi, eşin bu konudacanı çok titizse bir destek alman kesinlikle şart.. Eşin bu kadar hassas ve sen çalışıyorsun;herşeye yetişmen onu memnun etmen mümkün değil canım..:40::44: Farzet ki herşeye yetişir oldun, bi süre sonra kendini yorgun ve mutsuz hissetmeye başlarsın.. :34:[/ı]

canım çok haklısın bende senin gibi düşünüyorum ama bi fark var ben temizlik konusunda değilde eşimin psikolojik bir yardım almasını düşünüyorum:62::62:

Yav iyi de benim anlamadığım adam titiz ama sizin emeğinizin üzerinden titiz. Siz bedensel olarak efor sarfediyorsunuz, neden çünkü eşiniz titiz. Bizde bir laf vardır, anneannemin en sevdiği laftır. "Buyuran yorulmaz." Adam buyurmakla yorulm uyor ki. Sizin yaptığınız herşeyi o yapsın bakalım ne kadar titiz olacak? O zaman da hala "titizim" diye dolansın ayakta alkışlarım. Sizin alınterinizle "ben titizim, jilet gibi ütülü gömlek giyerim, mis gibi evde otururum" diye caka satıyor.

Bu arkadaş durumu çok güzel özetlemiş.

Bende temizlik hastası biri olarak şunları söylemek istiyorum.

Arkadaşım eşin titiz olsaydı eğer kendisi tahammül edemez seni beklemez kalkıp yapılacak ne varsa yapardı.

titiz olan insan başkasının yaptığını içine sindiremez kendi işini kendi görür.

Ben evime kadın aldığım zamanlarda bile hoşnut olmuyorum kendimde üzerinden geçiyorum

bu elimde değil,tahammül edemiyorum kendim yapmayınca hijyen hissedemiyorum.

Eşin sadece seni kullanıyor başka birşey yaptığı yok.

Yerinde olsam ilk önce eşime kadın işine karışmaması gerektiğini birşekilde ifade eder,

beğenmiyorsada kendisinin yapması gerektiğini anlatır,oda olmadı şartları zorlayıp bir yardımcı tutmasını söylerdim.

Öyle ona buna iş yaptırmakla,emirler yağdırmakla titiz temiz olunmaz.

Allah yardımcın olsun.

Temizlik yapmayı sevmeyen,vakitte bulamayan br bayansanız size önerim(maddi imkanınız uygunsa)haftada bir gün yardımcı çağırmanız oalcaktır..

bende çalışan bir kadınım. eşimle aynı anda evden çıkıyoruz, aynı anda giriyoruz. iki çoçuğum var.

eşim eve girer girmez üstünü bile çıkarmadan ayaklarını uzatır televizyon başına geçeğr yemek gelene kadar bekler. yemeğini yer hiç suya sabuna dokunmaz öylece günü bitirir.

birde sen yatağa girince cilveli nazlı seksi olmanı ister. bırakın vücudu benim onun yaptıklarından bile kalbim yoruluya. gelde yatakta harikalar yarat. erkeklere hayatta yaranamazsın bunu bilir bunu söylerim.

[ı]bu arkadaş durumu çok güzel özetlemiş.

Bende temizlik hastası biri olarak şunları söylemek istiyorum.

Arkadaşım eşin titiz olsaydı eğer kendisi tahammül edemez seni beklemez kalkıp yapılacak ne varsa yapardı.

Titiz olan insan başkasının yaptığını içine sindiremez kendi işini kendi görür.

Ben evime kadın aldığım zamanlarda bile hoşnut olmuyorum kendimde üzerinden geçiyorum

bu elimde değil,tahammül edemiyorum kendim yapmayınca hijyen hissedemiyorum.

Eşin sadece seni kullanıyor başka birşey yaptığı yok.

Yerinde olsam ilk önce eşime kadın işine karışmaması gerektiğini birşekilde ifade eder,

beğenmiyorsada kendisinin yapması gerektiğini anlatır,oda olmadı şartları zorlayıp bir yardımcı tutmasını söylerdim.

öyle ona buna iş yaptırmakla,emirler yağdırmakla titiz temiz olunmaz.

Allah yardımcın olsun.[/ı]
sağol canım teşekkürler

bende çalışan bir kadınım. Eşimle aynı anda evden çıkıyoruz, aynı anda giriyoruz. Iki çoçuğum var.

Eşim eve girer girmez üstünü bile çıkarmadan ayaklarını uzatır televizyon başına geçeğr yemek gelene kadar bekler. Yemeğini yer hiç suya sabuna dokunmaz öylece günü bitirir.

Birde sen yatağa girince cilveli nazlı seksi olmanı ister. Bırakın vücudu benim onun yaptıklarından bile kalbim yoruluya. Gelde yatakta harikalar yarat. Erkeklere hayatta yaranamazsın bunu bilir bunu söylerim.

benimki kendi öz bakımıyla çok ilgilidir ama kendne kadar kızımla çoook ilgilenir ama kzmla ilglenmesi yetmiyor tabiki o ilglenyr ama benm vaktm kalmıyor:2:

Back
X