- 5 Kasım 2010
- 4.249
- 2.710
- 173
- Konu Sahibi esraylmz03
Hic karisma ne yaparsa yapsınlar.simdi esine üzülür aralarını yaparsin.bi zaman sonra eşin seni degil anasını babasini dinler.her şerde bir hayır vardır de,sus bence
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canim yapabilecegin hic bir sey yok. sen iyi bir sey yapsanda sen kotu olursun. onlarin arasi illaki duzelir . sen karisma esine destek ol yaninda ol huzur ver . ama aralari duzlince sizin evinize gdip cikinca size huzur vermezler bunuda bil .Kızlar daha öncede Biçim konu açmıştım bu konuyla ilgili bilmeyenlere kısaca anlatayım eşimin ailesi çok tuhaf insanlar eşimden müthiş bi şekilde nefret ediyorlar 2 senelik evliyiz 10 dk uzağımızdalar evimizin muhitini bile bilmezler bir kere eşimi aramadılar evimize gelmediler biz ayda bir gittik ama hoşgeldin bile demediler sürat astılar düğünde bir Kuruş harcamadılar eşim askere gitti nişanlıyken askere gitti bi kere aramadılar para falan zaten yok benim babam farketmiş durumu gizlice askerlik yaptığı yere gidip para vermiş eşime tabi diyeceksiniz neden böyle eşim kendi başına düğün yaptı babamla ikisi eşya aldılar sebep bu 5 sene falan beklemeliymişiz sevseymişim beklermişim zaten eşim parasını kendine değilde düğüne harcamış bu arada 30
Yaşındayız ve kp orta halli evi Arabası yazlığı olan biri durum bu şekilde şimdi eşim Görüşmek istemiyo onlarla nerde oturduğumu bile merak etmediler diyo ama bi yandan da bazen hıçkıra hıçkıra ağlıyo çok ama
Çok üzülüyorum çok iyi birisi bana bi zarar-ı yok ben ne yapabilirim şimdi herkese imreniyo eşim sürekli gözleri doluyo yalvardı ailesinin evine gidip bi kerecik evime gelin diye ama gelmediler ne yapacağımı şaşırdım ben artık bi akıl verin bana
Hiiiic karışma senlik bir durum yok. Uğraşır arayı bulursun en kötü olursun bende yaptım da ordan biliyorum.Kızlar daha öncede Biçim konu açmıştım bu konuyla ilgili bilmeyenlere kısaca anlatayım eşimin ailesi çok tuhaf insanlar eşimden müthiş bi şekilde nefret ediyorlar 2 senelik evliyiz 10 dk uzağımızdalar evimizin muhitini bile bilmezler bir kere eşimi aramadılar evimize gelmediler biz ayda bir gittik ama hoşgeldin bile demediler sürat astılar düğünde bir Kuruş harcamadılar eşim askere gitti nişanlıyken askere gitti bi kere aramadılar para falan zaten yok benim babam farketmiş durumu gizlice askerlik yaptığı yere gidip para vermiş eşime tabi diyeceksiniz neden böyle eşim kendi başına düğün yaptı babamla ikisi eşya aldılar sebep bu 5 sene falan beklemeliymişiz sevseymişim beklermişim zaten eşim parasını kendine değilde düğüne harcamış bu arada 30
Yaşındayız ve kp orta halli evi Arabası yazlığı olan biri durum bu şekilde şimdi eşim Görüşmek istemiyo onlarla nerde oturduğumu bile merak etmediler diyo ama bi yandan da bazen hıçkıra hıçkıra ağlıyo çok ama
Çok üzülüyorum çok iyi birisi bana bi zarar-ı yok ben ne yapabilirim şimdi herkese imreniyo eşim sürekli gözleri doluyo yalvardı ailesinin evine gidip bi kerecik evime gelin diye ama gelmediler ne yapacağımı şaşırdım ben artık bi akıl verin bana
Yanlış anlamayın ama eşinizin ailesi 5 sene sonra belki diyerek sizi istmediklerini belli etmişler..benimde kayınvalidem düğüne haftalar kala gelip ortada bişey yokken iptal etmek istemiştş.. EVi tutup eşyları yerleştirmiştik..salon gelinlik damatlık davetiyeler aklına gelen herşey hazırdı.. Eşimin teyzesi kızmıştı kayınvalideye.. 15 gün oldu doğum yapalı 3 günlük lohusayken evimde annemin eşimin de yanında hala kayınvalide bekleöeliydiniz acele ettiniz demez mi.. Oğlu küçğkmüş.. 26 yaşında evlendi oğlu.. İkinci oğlunu 19 yaşında evlendirdi askere bile gitmemişti.. Ona bişey demiyo hala bize takık..6 sene oldu evleneli hala aynı yerde kalmış.. Eşinizle konuşmamaları eşinizi üzebilir ama emin okun ki yuvanızdan ne kadar uzak olursalar eşinizin sizin ve yuvanız için en iyisi.. Onların boşluğunu sizin ailenizle doldurun ki eşiniz üzülmesin.. İnanın onu istemeyenleri unutur yaralarını silerseniz el birliğşyle..Kızlar daha öncede Biçim konu açmıştım bu konuyla ilgili bilmeyenlere kısaca anlatayım eşimin ailesi çok tuhaf insanlar eşimden müthiş bi şekilde nefret ediyorlar 2 senelik evliyiz 10 dk uzağımızdalar evimizin muhitini bile bilmezler bir kere eşimi aramadılar evimize gelmediler biz ayda bir gittik ama hoşgeldin bile demediler sürat astılar düğünde bir Kuruş harcamadılar eşim askere gitti nişanlıyken askere gitti bi kere aramadılar para falan zaten yok benim babam farketmiş durumu gizlice askerlik yaptığı yere gidip para vermiş eşime tabi diyeceksiniz neden böyle eşim kendi başına düğün yaptı babamla ikisi eşya aldılar sebep bu 5 sene falan beklemeliymişiz sevseymişim beklermişim zaten eşim parasını kendine değilde düğüne harcamış bu arada 30
Yapacak birşey yok.Onun ailesi sensin artık.Görüşseniz gelse gitseler huzurunuz daha a kaçacak gibi görünüyor.Kızlar daha öncede Biçim konu açmıştım bu konuyla ilgili bilmeyenlere kısaca anlatayım eşimin ailesi çok tuhaf insanlar eşimden müthiş bi şekilde nefret ediyorlar 2 senelik evliyiz 10 dk uzağımızdalar evimizin muhitini bile bilmezler bir kere eşimi aramadılar evimize gelmediler biz ayda bir gittik ama hoşgeldin bile demediler sürat astılar düğünde bir Kuruş harcamadılar eşim askere gitti nişanlıyken askere gitti bi kere aramadılar para falan zaten yok benim babam farketmiş durumu gizlice askerlik yaptığı yere gidip para vermiş eşime tabi diyeceksiniz neden böyle eşim kendi başına düğün yaptı babamla ikisi eşya aldılar sebep bu 5 sene falan beklemeliymişiz sevseymişim beklermişim zaten eşim parasını kendine değilde düğüne harcamış bu arada 30