Eşim çok yakışıklı!

saka maka esim benden yakışıklı olsa be krize girerim kiskancliktan .once kendimin dikkat cekmesini isterim.bir erkek arkadasim vardi cocuk acaip yakisukliydi cok yakisikli diye birakmistim.oda epey uzulmustu gurur yapmıştı. ben sevmiyorum cok yakisikli erkek

yok valla ben isterdim yakışıklı olsun, şöyyyle gözüm gönlüm açılsın. sırf bana fazla diye başkalarına gidecekse de yol onun olsun. tek yakışıklı o mu?
çok çapkın gördüm kendimi :)

Güzellik veya yakışıklılık göreceli şeyler..benim eşim çokkkkkkkkkkk yakışıklı:16::16: ammaaaaa "bana göre" bir başkası ne düşünür bilemem..benim ne düşündüğüm önemli ve bana göre eşim dünyanın hatta kainatın en yakışıklı kocası:16::16::34:yok o yakıştırmış yok yakıştırmamış umurumda değil valla..çokta fifi

Son düzenleme:
yok valla ben isterdim yakışıklı olsun, şöyyyle gözüm gönlüm açılsın. sırf bana fazla diye başkalarına gidecekse de yol onun olsun. tek yakışıklı o mu?

Vlla benımkı yakısıklı hıcmı allah var ıkı oda bır salon ayarında:) kılolu demıyorum yok yok dıyorum :)
ancak kendımı onun yanında ne asagıda ne yuıkarıda goruyorum Tam olmusuz bunu bır cok kısıde soyler
ama bırkıvanc tatlıtug olsaydı herhaled kıskanclıktan geberebılırdım :47:

hahahha başlığa bak eşi çok yakışıklıymış belki sana öyle geliyor kuzgunun yavrusu kuzguna şahin görünür hesabı hahahahahhahah

Biraz da zeki olmalı, baktıkca icin konuştukca ruhun acılmalı ama ikisi bir arada olamıyor maalesef :1: Allah bir yerinden alıyor baska yerine veriyor :D

Vlla benımkı yakısıklı hıcmı allah var ıkı oda bır salon ayarında:) kılolu demıyorum yok yok dıyorum :)
ancak kendımı onun yanında ne asagıda ne yuıkarıda goruyorum Tam olmusuz bunu bır cok kısıde soyler
ama bırkıvanc tatlıtug olsaydı herhaled kıskanclıktan geberebılırdım :47:

bakarsanız zaten bana fazla olduğunu hissettiren adamla evlenmem. o öyle hissederse de onun problemidir. kimse kimseden üstün değildir bence. sadece belirttiğiniz gibi "tam " olabilecek veya olamayacak çiftler vardır. ne güzel, eşinizi bulmuşsunuz...

Biraz da zeki olmalı, baktıkca icin konuştukca ruhun acılmalı ama ikisi bir arada olamıyor maalesef :1: Allah bir yerinden alıyor baska yerine veriyor :D

tabi ki zeka ve ruh uyumu öncelikli. bunun yanında bir de görsellik olursa kötü mü olur canım? vallahi de billahi de gördüm böyle tipler. ama hep yanlış zaman yanlış mekan oldu. evlene evlene benim eski kakalakla evlendim. vardır herşeyde bir hayır.

tabi ki zeka ve ruh uyumu öncelikli. bunun yanında bir de görsellik olursa kötü mü olur canım? vallahi de billahi de gördüm böyle tipler. ama hep yanlış zaman yanlış mekan oldu. evlene evlene benim eski kakalakla evlendim. vardır herşeyde bir hayır.

Kötü olur mu, yeme de yanında yat olur :1: yiyedebilirsin :60:

kadınlarında artık gozu acılmıs onceden adamlar ele avuca gelecek yuz guzellıgıde onemlı dıyen ergenler vardı artık kadınlarda yakısıklı erkek arıyor :) Hayırlısı olsun

o kakalakta evlendım diyende cok hosuma gıttı :27::27:

Eski konuyu güncellemişsiniz:)
Valla benim de bir şeyler diyesim geldi. Benim ailem eşimi bana, eşimin ailesi de beni eşime yakıştırmıyor:)))) biz ne yapalım?? Nişanlandığımda kiloluydum biraz. Eşim de orta boylu kilosu normal, ben yanında iri duruyordum. Sonra kilo verdim. düğünde baya zayıftım. şimdi hamileyim o ayrı:) benim ailem de hep uzun kuzenler filan. Eşimle tanıştıklarında e bu çocuk kısa boylu demişlerdi.

Allah sana sabır mı versin desem ne desem bilemedim :53: Allah böyle dert versin, eşin sana karşı iyiyse duyma kimin ne dediğini. Önemli olan sizin anlaşabilmeniz ve uyumlu olabilmeniz ve seni sayıp sevmesi..

Yakışıklı biriyle evli olmak eminim çok zordur..
Yani feci kıskanç biri olarak ben yapamazdım..
Fakat şu an bizde de tam tersi bi durum sözkonusu
Ben fazla dikkat çeken , gösterişli güzel bi bayanım..
Akrabalarım, arkadaş çevremde vs çok konuşulurum, tanınırım..
Eşimse sıradan hatta çirkin sayılabilecek bi kişi...Ama huy olarak çok iyi fedakar verici bi insandır..
Ben eşimin dış görünüşünü beğenmesem de huyunu beğenerek evlendim..
Düğünde dahi herkes demiş arkamızdan ,prensesle bu mu yani falan diye..
Olsun , yakışıklı olan da böyle dertler içinde,, benim en azından kıskanma gibi bi derdim yok...
Ama aklına kötü şeyler getirme derim,, iyi düşün iyi olsun,, sonuçta eşin sana düşkün olduktan sonra gerisi boş..

Back
X