Hem de nasıl, sen supermensin desen adam camdan atacak kendini.
olgunluğu oluşmamış kişiliği oluşmamış insanlar bunlar olan biri dünya güzeli olsa adam tavrından ödün vermez.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hem de nasıl, sen supermensin desen adam camdan atacak kendini.
yok valla ben isterdim yakışıklı olsun, şöyyyle gözüm gönlüm açılsın. sırf bana fazla diye başkalarına gidecekse de yol onun olsun. tek yakışıklı o mu?
çok çapkın gördüm kendimi :)
yok valla ben isterdim yakışıklı olsun, şöyyyle gözüm gönlüm açılsın. sırf bana fazla diye başkalarına gidecekse de yol onun olsun. tek yakışıklı o mu?
çok çapkın gördüm kendimi :)
Vlla benımkı yakısıklı hıcmı allah var ıkı oda bır salon ayarında:) kılolu demıyorum yok yok dıyorum :)
ancak kendımı onun yanında ne asagıda ne yuıkarıda goruyorum Tam olmusuz bunu bır cok kısıde soyler
ama bırkıvanc tatlıtug olsaydı herhaled kıskanclıktan geberebılırdım![]()
Biraz da zeki olmalı, baktıkca icin konuştukca ruhun acılmalı ama ikisi bir arada olamıyor maalesefAllah bir yerinden alıyor baska yerine veriyor
![]()
tabi ki zeka ve ruh uyumu öncelikli. bunun yanında bir de görsellik olursa kötü mü olur canım? vallahi de billahi de gördüm böyle tipler. ama hep yanlış zaman yanlış mekan oldu. evlene evlene benim eski kakalakla evlendim. vardır herşeyde bir hayır.
Kötü olur mu, yeme de yanında yat oluryiyedebilirsin
![]()