Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ah canım ya çok sevindim şuan vallahi:) Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin:) çok takıyordum bu konuyu kafama...Çünkü iki kez düşük yaptım şimdi tekrar düşünüyoruz. Eşimde nisan ayında covid oldu.Biz esimle mayista corana gecirdik, simdi yeni hamileyim canim hic ilgisi yok yani hatta 2 senedir 2. Cocuk icin ugrasiyoduk düsün allahim ummadigim anda nasip etti. Insallah tüm bekliyenlere hayirlisiyla nasip eder
Çok haklısınız...Cuma günü aşıda olacağız. Hayırlısı olsun artık böyle bir döneme denk geldik işte:/Covid geçirip hamile olan bir sürü kişi var. Şu kadarcık zamanda nasıl anlamışlar kısır yaptığını. Aşı olmak istersin derler kısırlık yapıyor korona olursun kısırlık yapıyor valla olacağı varsa her şekilde olur böyle şeylere inanmamak lazım stres zaten başlı başına problem çocuk için deneme zamanında
Nasıl yani canımYeniden ornek vererek bunu anlayabilirsiniz. Covidden sonra hamile kalan cok insan duydum ben.
Ah canım ya çok sevindim şuan vallahi:) Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin:) çok takıyordum bu konuyu kafama...Çünkü iki kez düşük yaptım şimdi tekrar düşünüyoruz. Eşimde nisan ayında covid oldu.Biz esimle mayista corana gecirdik, simdi yeni hamileyim canim hic ilgisi yok yani hatta 2 senedir 2. Cocuk icin ugrasiyoduk düsün allahim ummadigim anda nasip etti. Insallah tüm bekliyenlere hayirlisiyla nasip eder
Yeniden sperm örneği vererek kısırlık olup olmadığını anlayabilirsiniz. Covid olduktan sonra cocuk sahibi olan cok fazla insan var diyorum.Nasıl yani canım
Anladım. Teşekkür ederim bilgi için.Yeniden sperm örneği vererek kısırlık olup olmadığını anlayabilirsiniz. Covid olduktan sonra cocuk sahibi olan cok fazla insan var diyorum.
İnternet ki yalan haberlere inanmakta neden ısrar ediyorsunuz?
Covid hakkinda soylenenlerin yuzde 90 i yanlış doğru duzgun bir sekilde hastaligin verdigi hasarlar tam bilinmiyor şuana kadar gozlemlenenler hastanedeki hastalarin gosterdigi reaksiyonlardan ibaret gerisi hurafeç
Benim erkek kardeşim de Covid oldu.. Sprem testi verdi ve sıkıntı çıkmadı....Çocuk konusunda 2 kere kayıp yaşadım onun için her söyleneni takıyorum galiba![]()
Çok geçmiş olsun. Allah büyük dua edip bekleyeceğizBenim erkek kardeşim de Covid oldu.. Sprem testi verdi ve sıkıntı çıkmadı....
Eşin sprem testi verebilir şüphe etti iseniz?Çok geçmiş olsun. Allah büyük dua edip bekleyeceğiz
Aynen en mantıklısı bu şüpheyle yaşamaktansaEşin sprem testi verebilir şüphe etti iseniz?
Aminn, Allahim sanada sizlerede hepinize nasip etsin canim , olur insallah takmaAh canım ya çok sevindim şuan vallahi:) Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin:) çok takıyordum bu konuyu kafama...Çünkü iki kez düşük yaptım şimdi tekrar düşünüyoruz. Eşimde nisan ayında covid oldu.