Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Eşim covid geçirdi. Erkeklerde kısırlığa sebep olur diyorlar. Doğru mu sizce? :(
İnşallah canım sen yine için rahat etsin istiyorsan eşine söyle test yaptırsın çünkü bende senin gibi endişelendim test yaptırdık etkilenmemişti içim rahatlamıştı
yüksek ateşle geçirilen her hastalık sperme zarar veriyor. ağır covidin sperme zarar verdiği zaten bilimsel olarak kanıtlandı.
biz de nisanda geçirdik ben tedavi sürecindeydim o yüzden çok araştırdım. instada alanı androloji olan ürologlardan fikir aldım.
hepsinin dediği 3-6 ay sonra verin semen analizini moraliniz bozulmasın diye. elinizde covid öncesi karşılaştırabiliceğiniz baska bir semen analizi var ise min 3 ay bekleyin neg döndğkten sonra. ama özellikle belirtmek istiyorum ki ağır geçirenlerde hasar daha fazla olabilir dediler ihtimal dahilinde yani.