Eşim dayak atıyor sürekli

Duman duman

Üye
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2017
22
29
8
40
Kızlar slm benim derdim büyük ne yapacağımı bilmiyorum ben eşim beni dövüyor Allah da şu mübarek bildiği gibi yapsın.5 senedir tanıyorum 3 selik evliyim.tabi çalışıyordum ben isimdende cktim onun yüzünden 10 yıllık işimi bıraktım tek huzurlu olalım diye oda fayda etmedi saten çalışmamı nda bı anlamı yoktu maaşımı kendi çekiyordu 10 20 lira harçlık veriyordu bana.esimin ikinci evliliği kızı vardı annesinde kalıyordu bize asla vermez felan dedi evlendik kızı geldi annesi evlenmiş göndermiş kızını.cocukda hiç eğitim terbiye felan yoktu ben hep ılımlı yaklaştım ama sürekli kaynanam beni takipte altlı üstlü oturuyoruz beni analık olarak mimlediler cocuga kız sanki büyümüş küçülmüs.Esim kızının yüzüne kaç defa beni dövdü neymiş düzgün konuş sanki kendi çok güzel konuşuyor.ben ondan daha güzel konuşuyorum.benimde çocuğum var cocuguma yeni kıyafet almıyorum kendi kızına aldım ama nafile kimse bilmedi Allah bilsin.cocugumu alıp gitmek istiyorum ama tehditler diz boyu.yine kızının yüzüne dayak attı bana.sasdim dondum kaldım.caresizim.

İmkanınız varsa boşanın bence. Keşke evlenmeden önce sözleşme yapıp madde koydursaydınız dayak olursa boşanırım diye öyle daha kolay olurdu.

Ne dememizi istersin kocandır döverde sever de dememizimi yoksa olur mu öyleşey boyun eğmeyin dememizi mi?ciddi soruyorum hani sonuçta suçlu çıkmak var
Birde sizin üzerinizden şunu hatırlatmak istiyorum bir adam boşanmış ise bir araştırın bakalım neden boşanmış

Neden evlediniz bu cani yaratikla neden bosandigini daha once arastirmismiydiniz hadi evlendin gerçek yüzünü gormedinmi cocuk niye yaptin bide onun kizina analik yapmayi kabul etmissin kusura bakma ama körü körüne yakmissin kendini arkana bakmadan kac cocugunuda al hiç birsey yapamaz darp raporu al bosanirken isine yarayacak çünkü ailen umarim arkandadir cok geç olmadan ömrünü tuketme bu hanzoyla

Ya hayret bir seyşiniz ya. Adam sizi dövüyor siz hala o evdesiniz. Caninizin hic mi kiymeti yok arkadas. Ne zaman akillanacak bu kadin milleti. Allah o kocan olacak öküzün de yanina koymasin ins. Seni dovdugu ZMan git karakola sikayet et ya. Al elinden avucundan her seyini de.

Hala neyi bekliyorsunuz anlamiyorumki 3-5 sefer daha dövsün bakiyim dalagim falan patlamazsa bosanirim diyemi dusunuyorsunuz yapmayin allah askina alin cocugunuzu once avukata sonra savciliga gidin buyuyunce cocugunuzda dayak yicek o adamdan buna riza gosterebilirmisiniz aileniz falan yokmu size yardimci olucak birileri ?

Ewet çocuğum babasız büyümenin diye sabrediyorum ama nerekadar

Babasız büyümesin diye anasız büyütme de. Böyle babayla büyüse ne yazar, teşekkür mü edecek sana her gün annesinin dayak yediğini gördüğü için?

Ben sordum bana dedi sevmiyorsun ısınamadim hiç vs.hep duzelirmi dedim ama asla tabi küfür hakaret diz boyu darp raporu almam için benim bu evden çıkmam lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…