- 12 Nisan 2018
- 3.839
- 13.394
- 208
- 30
- Konu Sahibi Kara_gozlum
Kizlqr cok kötüyüm suan annemdeyim es denen canideb siddet gördüm bogazlarim hep morardi ben 9senedir onun pis uyusturucusuyla ugrasirken o beni annesine tercih etti ilk konu kv denen fesat (ortalik karistirmakta üstüne yok) kardesim bana gelmişti 13 yasinda isten gelmişti balkona gectik oturuyorduk kv laf söylüyordu kürtçe ben sustum dinledim neyse kardeşim lavaboya gitti bende balkonun kapısında onlari dinliyordum bi baktim pedere diyorki ne gelmis bu ben istemiyorum sevmiyorum diye bende ciktim ne diyorsun s3n dedim kardesim bana gelmiş sana degil diye sevmiyorum gelmesin dedi ben fittirdim neyse pederde beni susturmaya calisiyor karina de dedim bende sonra girdim kardesimi dayımlara yolladım annemde ehliyet sinavina gitmisti esimde sevmez kardeşimi sonira tam esimi aricaktim baktim geldi bende dedimki esime soyle annene n3 hakla kardesimi ailemi istemez sevmesin onun sevgisine ihtiyacimiz mi var diye sonra annen fesat ortalik karıştırıp duruyor dedim o sira da bi kelime kullandi bana hakim olamadim kulaklarını cektim sonra bana saldirdi boğazımi mir yapti tabi bu sirada kv peder gittiler biz tartisirken döverken beni bagirdm eltime gitmislerdi yukarda oturuyorlar belki gelirler kimse gelmedi sonra ben polisi aricam dedim telefonu elimden aldi kalktik ciktik evden sonra nefes almakta zorlanıyordum sahile goturdu beni istmedigimi soyledim birak peşimi ne senin ailenle ne sana katlanamiyirum dedim tamm dedi neyse anneme geldik kapidan iceri sokti beni anneme bem gidiyorum dedi tani annem hic bisey bilmiyordu tamam oglum dedi buyuk kardesim gordu morluklari hemen cagirdi kizimin hali ne dedi annem saygisiz dedi bana ben de dedimki be saygisizligimi gordun senn annen ara bozan bugun o kim ki kardesimiailemi istemocek diye annem deliye döndü kafam cok dolu hic bisey hissetmiyirum ben kacarak evlendim evet hata bende bizde ama evlenmek kadar bosanmakta doğal ben hayatimi kendim yaktim bile bile atese attim kendimi ama herkes hata yapar ama ben cok fazla sbrettim kim okursa rabbim razi olsun okumayaninda cani saolsun