- 12 Ocak 2010
- 16.669
- En iyi cevaplar
- 1
- 25.045
- 1.123
- Konu Sahibi Kara_gozlum
yorumlarda hiç çocuktan bahsetmemişsin ,
inş çocuk yoktur
inş çocuk yoktur
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pardon da kulak çekmiş o zaman o adamda kulak çekseydi (sizin pencerenizden bakınca )Siz saldirmissiniz ... Şiddet gördüm demeyin.....şiddet uyguladım deyin öncelikle.
Yapmayın lütfen ya. Yorum yapmak huyum değildir ama dayanamadım. Kadın kadına bunu dememeli. Neler yaşandı kim bilebilir. Herkes ne yaşıyor ne imtihanlardan geçiyor biliyor musunuz da hüküm verdiniz? Şiddet var diyor şiddet. Bu korkunç durumu hakettin diye yumuşatmayınSiz saldirmissiniz ... Şiddet gördüm demeyin.....şiddet uyguladım deyin öncelikle.
Birazdn cikicam canim annemleHadi çabuk kalkın daha olay sıcakken acilden giriş yapıp darp raporu alın.bekledikçe sakinleştikçe rehavet çökmesin üstünüze
Gidicem almaya canim birazdan cikicamBak sen o raporu al şikayet etmesen de olur o rapor 3 ay geçerli buna benzer bir olay yaşadı bir tanıdığım
İnan karşı tarafın o kadar çirkefliği oldu ki bu rapor sayesinde bazı şeyleri kanıtladı kadına başkası var sen o yüzene gittin dediler ki kv Kp kocası döverek atmıştı evden mahkemede kadın da raporu gösterdi onların o Ara haberleri yoktu sonra şikayetçi oldu barışalım diye yalvardılar şikayetini geri al falan kadın da boşanma sürecinde tüm hakkını aldı şikayetini de geri almadı ama mahkemelere gitmemiş en son para cezası almıştı sanırım adam
O yüzden git ve raporu Al sonra pişman olursun boşanacağım diyorsun daha artık şöyle böyle düşünme
Kurtulacam insallah anasiyla yasar sevsin anasını sebep olduAynen canim bu hayatta önce kendini sağlığını düşüneceksin...
Uyuşturucu kullanan kişi düzelmez.
Çocugunun olmaması hakkinda böyle hayırlı olduğunu gösteriyor rabbim herşeyin en iyisini bilir...
Seni sevecek değer verecek birisi çıkar mutlaka karşına sen önce kendini sev ve kurtul bu yükten.
Alınca etiketle lütfen bziiGidicem almaya canim birazdan cikicam
Buraya yaZarim canim insallahAlınca etiketle lütfen bzii
Kimsenin ahı yerde kalmaz canim sen raporunu al kurtul anasiyla ne halleri varsa görsünler sen güçlü ol ve kararından dönme.Kurtulacam insallah anasiyla yasar sevsin anasını sebep oldu
Yok canim iyiki yokkkkkyorumlarda hiç çocuktan bahsetmemişsin ,
inş çocuk yoktur
Alicam canim insallahCanım ne desem bilemedimgeçmiş olsun inşAllah hemen kurtulursun ondan.
Sizinki evlilik değilmiş zaten. Özür dilemelerine aldanma sakın. Ailesiyle birlikte nasıl da ezmişler seni.
Zaten madde bağımlısı biriymiş. Çok şükür cocuk yokmuş. Her şerde bir hayır vardır.
Darp raporunu mutlaka al. Boşanma aşamasında çok çirkinleşebilir ve suçu sana atabilirler.
Bunu gerçekten sen mi yazdın? Çok şaşkınım.Siz saldirmissiniz ... Şiddet gördüm demeyin.....şiddet uyguladım deyin öncelikle.
Canım geç kalma hemen git. Zamanla morluklar da azalacak çünkü.Alicam canim insallah
Malesef demiş bu sanki adamın kıza öyle yapmasını haklı gösteriyorBunu gerçekten sen mi yazdın? Çok şaşkınım.
Evet canim ama bu satten sonra hersey bitti yasamaya mecbur değilim artık kendimi daha cok dusunucem iyiki iyiki olmamis cocuk rabbimin sevdihi kuluymusumRumeysa canim bu evlilik hep skntiliydi senin için biliyorsun ben hala surdurduğune hep şaşırıyorum. Çocuk meselesini hiçmi hiç uzulmemen lazm bu yapıda psikolojide olan birinin baba olması sağlıklı değil bu en son dert senin için. Yani senin kararın diyecek birşey yok çok önceden de 3 sene öncede konuşuyorduk bunları.