Hic cilveden anlamaz hep yorgun uykusuzValla Ben Kocamı Biraz İşve Biraz Cilve Biraz daAnladın Sen Öyle Yontmuştum Yani....
Hic sosyal hayatimiz yok bu beni uzuyor
eşim polis karakteri aynı valla bizimde 2 sene doldu 3 e döndük yaşı 34 bu saatten sonra değişeceğine inanmadığım için böyle kabullendim saygılı değer veren bir eş aksiyon istemek kaşınmak gibi sanırım.Hic cilveden anlamaz hep yorgun uykusuz
Kotu degil zaten dusuncelidirAdamin hangi yonu kotu anlamadimki adam iyi biri, degisirse kotu olur buldunda bunadinmi bilmiyorumki, hislerini belli edemiyor bu, gezmeyi sevmemesi vs.fix erkek davranislari. Adam sana karismiyo etmiyo bence degismesin, degisirse üzülürsün benden söylemesi.
Pastahanede sofor 14 subesi var pastananin patronun sag kolu gece 4 dukkanida bu kapatiyor gece 11 ile 1 arasieşiniz ne iş yapıyor merak ettim.sabah 6 akşam 20.30 ayda 2 kere izin..üstelik 10 yıldır...
karşılığını da alıyordur umarım..
sosyal hayat için hem zaman hem para gerkli.ben bu kadar çalışsam boş zamanımda evden çıkmazdım heralde..ki gzemeyi çok severim.
işiş de çok zor ve stresliymiş..trafik zor iş,dükkan zor iş..adam haklı bence..bu durumda evde birşeyler yapın ..mesela film günleri yapın,oyun oynayın,x box aldık mesela biz onu oynuyoruz.film izlerken uyuyabilir bu arada :)arkadaşlarınız gelsin mesela..hani pek yorucu olmayan ,ev odaklı sosyalleşme diyelim...Pastahanede sofor 14 subesi var pastananin patronun sag kolu gece 4 dukkanida bu kapatiyor gece 11 ile 1 arasi
Evt bende hak veriyorum bisey demiyorum bu yuzden ama bazen sabrim tasiyoreşiniz çok zor şartlarda çalışıyor
buna rağmen size en ufak bi yanlışı yok görüdğüm kadarıyla ben öyle çalışsam bırak güzel sözü adamın suratına bakacak mecalim kalmaz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?