esim degisir mi?

Bence yorucu bir işi oldugu için böyle. 10 yıl az değil. Ayda iki kree izinle 10 yıl çok bile dayanmış adam. Ben olsam ayakta uyurum, yemeğimi bile yiyemem

En azindan anlayisli bir kocaniz var.
Bildigim kadariyla piknik zaten kalabalik olur.
Bence basindan boylenise degismez, degismis gibi gorunur ama bir zaman sonra yorulup özüne doner.
Her imsan boyle. Bosuna ikinizde yorulmus yipranmis olursunuz. Iyi olurdu tabi biraz sizin istediginiz gibi olsaydı ama sonuc olarak anlatmalarinizdan kötü birine benzemiyor.

Adamin hangi yonu kotu anlamadimki adam iyi biri, degisirse kotu olur buldunda bunadinmi bilmiyorumki, hislerini belli edemiyor bu, gezmeyi sevmemesi vs.fix erkek davranislari. Adam sana karismiyo etmiyo bence degismesin, degisirse üzülürsün benden söylemesi.

Çalışma saatleri çok fazlaymış ayda 2 defa izin dinlenmesi için yararlı olmaz ki. Sizinle de ilgileniyormuş daha fazla ilgi mi istiyorsunuz onu anlayamadım.

Hic cilveden anlamaz hep yorgun uykusuz
eşim polis karakteri aynı valla bizimde 2 sene doldu 3 e döndük yaşı 34 bu saatten sonra değişeceğine inanmadığım için böyle kabullendim saygılı değer veren bir eş aksiyon istemek kaşınmak gibi sanırım.
utanmasalar 7*24 çalıştırcaklar.

yorgunluktan yapıyordur bence hem hamilesin uğraşında olmuş
ilerleyen senelerde 3 kişi olduğunuzu ve çocuğunuz için bir şeyler yapmanız gerektiğini söylersiniz

Çalışma şartlarından dolayı yorgun oluyordur.
Onun dışında çok da bişey göremedim, huyu bu demekki.
İyi yönleri görüp mutlu olun, çok didiklemeyin

eşiniz ne iş yapıyor merak ettim.sabah 6 akşam 20.30 ayda 2 kere izin..üstelik 10 yıldır...
karşılığını da alıyordur umarım..
sosyal hayat için hem zaman hem para gerkli.ben bu kadar çalışsam boş zamanımda evden çıkmazdım heralde..ki gzemeyi çok severim.

Kotu degil zaten dusuncelidir
Kotu degil zaten dusuncelidir
Ama ben bekar hayati yasiyorum ssanki
Hic biseyi paylasmiyoruz
Kahveyede gider haftada 2 filan kafasi dagiliyormus
Birde dukkan kapatiyo gece 11 gidiyo1 de geliyo yoruluyorum beklemekten

Pastahanede sofor 14 subesi var pastananin patronun sag kolu gece 4 dukkanida bu kapatiyor gece 11 ile 1 arasi

Pastahanede sofor 14 subesi var pastananin patronun sag kolu gece 4 dukkanida bu kapatiyor gece 11 ile 1 arasi
işiş de çok zor ve stresliymiş..trafik zor iş,dükkan zor iş..adam haklı bence..bu durumda evde birşeyler yapın ..mesela film günleri yapın,oyun oynayın,x box aldık mesela biz onu oynuyoruz.film izlerken uyuyabilir bu arada :)arkadaşlarınız gelsin mesela..hani pek yorucu olmayan ,ev odaklı sosyalleşme diyelim...

evlenmeden önce de böyleyse değişmez tabiki. bilerek evlendiniz derim.

bence iyimiş eşiniz. benimkide sürekli sırnaşır. hiç rahat vermez.kızarım bazen.daralıyorum çünkü

eşiniz çok zor şartlarda çalışıyor

buna rağmen size en ufak bi yanlışı yok görüdğüm kadarıyla ben öyle çalışsam bırak güzel sözü adamın suratına bakacak mecalim kalmaz..

eşiniz çok zor şartlarda çalışıyor

buna rağmen size en ufak bi yanlışı yok görüdğüm kadarıyla ben öyle çalışsam bırak güzel sözü adamın suratına bakacak mecalim kalmaz..
Evt bende hak veriyorum bisey demiyorum bu yuzden ama bazen sabrim tasiyor
Genelde bos birakmaz eltilerim ablam vs.ama aksam olunca bole bekar gibi zoruma gidiyor

Yoğun bir iş temposu var onu da anlamak lazım. Ilgili olmayan adam aramaz günde 5 6 kere, isteginizi önemsemez. :)

Başbaşa biseyler yapma fikrini ona anlatın bence. Yani ayda 1 kere olmasa bile 2 ayda 1 kere basbasa biseyler yapabilirsiniz belki. Çünkü ayda 2 kere izin cok cok az. Esinizin vakit bulamamasi cok normal.

Mutlu musunuz, seviyor musunuz buna bakin. Gerisi bos :) oh bir de bebis geliyor masallah, Allah analı babalı büyütsün. :)

Eee bende bunun birebir aynısından var..
Benimkininde ayda iki gün izni var onuda ya işi vardır işlerini halletmeye gider, ya da evde size zaman ayıracağım der ama EVDE..
A sosyallikte level atladık ailecek ben 4 yıldır bekliyorum düzelir mi aceba diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…