esim degisir mi?

pamukkiz

gun dogmadan neler dogar
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2013
1.224
656
323
Kizlar sorun esimm
Esim farkli bi insan hicbi konuyu uzatmaz olebi konuyu uzun uzun konusup sohbet etmeyiz hep cozum odaklidir
Sabah 6 aksam 8 bucuk calisir ayda 2 kez izni var hep uykusuz yemek yer uyuyup kalir,bi yere cikmayiz avm carsi pazar sevmez
Kahvaltiya yemege gitsekde en gec yarim saatte yer kalkariz
Piknikler sulaleboyudur iki kisi bisey yapmayiz
Hep ben sarilir operim ben romantik kelime ederim karsilik verir
Ama bunlarin tersine bir o kadarda sahip cikar benimser gunde en az 5-6 kez arar isteyken,canimin istedigini aninda getirir istedigimi alir,kisitlamaz,tartismaz,elestirmez,kavgamiz yoktur uzatmaz
Ama sevgisini sozlu olarak soylemez yada vucut diliyle anlatmaz
Basindan beri bole bende degistirmeye calismadim sizce bu adam degisir mi yoksa boyle mi kabullenmeli miyim 1.5 yillik evliyiz onu tanidigimdan veri boyle

İnsanın değişmesi kolay bir şey değil ki bu anlattıklarınız eşinizin karakteri. Değişeceğini zannetmiyorum. Değiştirmeye çalıştıkça siz yorulur, üzülürsünüz. Eşiniz kendisini zorlasa dahi değişmek için, bir yerden sonra normal haline dönecektir. İyi yönlerinden bakıp mutlu olacaksınız. Allah başka dert vermesin.

Başından beri böyleymiş onu böyle tanıyıp sevmişsiniz neden değiştirmeyi istiyorsunuz? Eşiniz sizi değiştirmek istese hoşunuza gider mi?

İnsanların değişmesi zor, kaç yıllık evlisin, hep mi böyleydi, flört döneminiz oldu mu?

Değişeceğini sanmam herkes duygularını gösteremeyebiliyo. Çok fazla beklenti içine girmesen daha iyi olur.

böyle tanımış kabullenmiş evlenmişsin. sözlü olarak söylemediği sevmediği anlamına tabiki de gelmez. ayrıca sürekli söylenmemesi bence daha özel hissettirmek yaşatmak daha güze. bence sen hamilelik hormonlarından kaynaklı biraz kafaya takmışsın canım. takılma derim. ayrıca günde 5-6 kez arayan adam seviyorum demese de olur ilgisiz değil sonuçta :)

insanlar kolay kolay değişmez. biraz siz ona uyun biraz o size uysun. ayrıca çarşı pazar avm için ona bapımlı değilsiniz ki. evde çürümeyin, siz çıkın.

Başından beri böyleymiş onu böyle tanıyıp sevmişsiniz neden değiştirmeyi istiyorsunuz? Eşiniz sizi değiştirmek istese hoşunuza gider mi?
Ama ben onunla birseyler yapmak istiyorum biseyler paylasmak
Ozluyorum onu
O hep uzak benden
Benim yuregimde hersey der bisey deyince

insanlar kolay kolay değişmez. biraz siz ona uyun biraz o size uysun. ayrıca çarşı pazar avm için ona bapımlı değilsiniz ki. evde çürümeyin, siz çıkın.
Ben hep cikiyorum zaten ablam yakin eltilerimle arkadas gibiyiz sikintim yok ama esimle hicbisey yapmiyorz

Eşin kötü bir adam değil
Sadece sevgi sözcükleri söyleyip hareketleri kaba olan bir adam istermiydin
Sana sahip çıkıyor,arıyor,soruyor,istediklerini yapıyor
Bence bunlar gayet güzel
Adam işinde gücünde yoruluyor ,dinlenmek istiyor
Sen de biraz anlayış göster

Valla Ben Kocamı Biraz İşve Biraz Cilve Biraz da :KK23: Anladın Sen Öyle Yontmuştum Yani....

Eşin kötü bir adam değil
Sadece sevgi sözcükleri söyleyip hareketleri kaba olan bir adam istermiydin
Sana sahip çıkıyor,arıyor,soruyor,istediklerini yapıyor
Bence bunlar gayet güzel
Adam işinde gücünde yoruluyor ,dinlenmek istiyor
Sen de biraz anlayış göster
Hic sosyal hayatimiz yok bu beni uzuyor

Burda bu kadar uye var ilgisiz sadakarsiz esten yakinan onlar gormesin valla konunu :KK12:sevgisini gostermiyo diyosun ama meziyet olarak saydigin huylari sevgisini gosterir nitelikte beterin beteri var:rapci:

Tamda benim esimi anlatmissin valla. Bi seninki degil bacim boyle. Cogu ayni. Bizler gibi ince dusunmuyolar. Onlar direk cozum odakli. Aslinda sanmyrm cok degiscegni yani zorla yaptira yaptira alisacaklar sanirimm

Back
X