- 9 Mart 2015
- 2.169
- 1.567
- 83
- Konu Sahibi asksizmevsim
-
e böyle sohbet olmaz ki.ohbet edelim dediğimde hep ayni konular aynı sorular? Başıma birşey gelirse bırakıp gider misin? Engelli kalirsam beni terk edermisin? Ölürsem kızımı seni göremezsem. Kör olursam sizi göremezsem?
Kizimi birakacak kimsem yok kizimida goturebilecegim kreş olur mu duye is is aradım ama malesef yok o yuzden simdilik kpss ye çalışıyorum internettene böyle sohbet olmaz ki.
çok yoğun çalışıyormuş, kafası hep doludur. siz de çalışamaz mısınız?
eşiniz peki durumun farkında mı?Kizimi birakacak kimsem yok kizimida goturebilecegim kreş olur mu duye is is aradım ama malesef yok o yuzden simdilik kpss ye çalışıyorum internetten
Farkında bugün seni eglence merkezine gotureyim dedi gec olacak bayram geliyor bayramda gidelim dedim.eşiniz peki durumun farkında mı?
Çocuğu esim cok istedi aile olmaya hasret kaldigi icin durumumuz cokda kitu diyemem ben izin al dedikce kendi almiyor borc var diye başta calismama karsi cikti simdi oda istiyor calismami hastalandigi icin korkuyor ona bisey olursa nasil gecinicez diye kizima bakacak kimse yok gorumcem var oda bakamaz sanmiyorumBu kadar borcun arasinda rahatlamadan neden cocuk yaptiniz ki?
Izinsiz calismak saglam psikolojisiyi de bozar. Simdi bu adama ne denebilir bilmiyorum. Cocuga uygun fiyatla bakacak komsu akraba vs yok mu? Siz de calissaniz?
Son iki binlira kaldi borcu borcla da kapatmak akil isi degil maalesef dugun takim çok yoktu onu da teklif ettim borc biter tekrar altin alamayiz dediEşinize üzüldüm. Sıkıntılar onu bunaltmış ve gerçekten iyi bir ruh halinde değil. Maddi olarak rahatlamanız gerekiyor biraz. Acil borçlarınız için ailelerden destek alamaz mısınız? Düğün takılarınız vs harcandı mı? Bebekten sonra kaygıları üst düzeye ulaşmış muhtemelen. Sizin de durumunuz zor ama eşinizin yardıma ve desteğe daha çok ihtiyacı var.
Maalesef burasi kayseri 3 bin lira maasi baska is yeri vermez 2600 e de raziyiz sahsen ama onu da veren olmazİzinsiz çalışmak eminim çok zordur. İki taraf da depresyonda olunca hayat daha da zor oluyor. Çünkü sen ondan destek bekliyorsun, o senden destek bekliyor. Ben beklemeyi öğrendim o dönemimizde. Zaman iyi geliyor. Ama eşinizin tatili olan bir işte olması gerek. Yoksa bu süre uzar gider.
Oda biliyor bunaldigimi aksam aksam eglence merkezine gidelim dedi lakin onun durgunlugu bos bakan gozleri inanin butun hevesimi kiriyoreşiniz peki durumun farkında mı?
Farkında bugün seni eglence merkezine gotureyim dedi gec olacak bayram geliyor bayramda gidelim dedim.
merhaba, anksiyete hayati olumsuz etkileyen, kisinin hayat kalitesini düşüren bir durum. oncelikle tedavi ihmal edilmemeli, sonrası: farklı bakış acıları kazandirilmali, beraber aktivite ille parayla olacak diye birşey yok, evde termosa cay yapın, yanina kek aksam serinlikte eve yakin parkta cocuk oynarken muhabbet edersiniz, elele yürümek bile iyi gelir, eve gelince güldür güldür tarzı programlar acik olsun hep, balkona büyük saksi alıp biber vs yetiştirmek bile bi degisiklik.. yoksa herkesin hayati rutin emin olun.. cabalamak farklı alanlar bulmak gerek...Oda biliyor bunaldigimi aksam aksam eglence merkezine gidelim dedi lakin onun durgunlugu bos bakan gozleri inanin butun hevesimi kiriyor
Bizim oraya gitmemiz 9 u bulur kizim 9 dedi mi uyku icin mizmizlanmaya basliycak bebek arabasinda yatmak istemiycek yine zehir olacak gezme bana cunku hep oyle oluyorbayramla ne alakası var ki adam bi yere gidelim demiş hevesini kırmışsınız bence. keşke gitsyediniz.
Bizim oraya gitmemiz 9 u bulur kizim 9 dedi mi uyku icin mizmizlanmaya basliycak bebek arabasinda yatmak istemiycek yine zehir olacak gezme bana cunku hep oyle oluyor
siz çocuğa uyum saglamaya calismayin. o zaman hiç sokağa cikamazsiniz. cocuk size uyum sağlasın..Bizim oraya gitmemiz 9 u bulur kizim 9 dedi mi uyku icin mizmizlanmaya basliycak bebek arabasinda yatmak istemiycek yine zehir olacak gezme bana cunku hep oyle oluyor
Ben cok neseli bir insanim insanim yani kendimi mutlu edecek birsey illaki bulurum ama esim cok tepkisiz oturup aglamak geliyor icimden kac kere dedim dr a gidelim bak iki yil icmen gerek bu hapi diye ama dinlemedi normaldede sakin biri esim ama simdi hep durgun hani bos bis bakiyor deriz ya öyle sohbet etmeye çalışıyorum ama orali bile degil uyukluyor gecen sene böyle değildi ben hamileyken yanimerhaba, anksiyete hayati olumsuz etkileyen, kisinin hayat kalitesini düşüren bir durum. oncelikle tedavi ihmal edilmemeli, sonrası: farklı bakış acıları kazandirilmali, beraber aktivite ille parayla olacak diye birşey yok, evde termosa cay yapın, yanina kek aksam serinlikte eve yakin parkta cocuk oynarken muhabbet edersiniz, elele yürümek bile iyi gelir, eve gelince güldür güldür tarzı programlar acik olsun hep, balkona büyük saksi alıp biber vs yetiştirmek bile bi degisiklik.. yoksa herkesin hayati rutin emin olun.. cabalamak farklı alanlar bulmak gerek...
Kizim Kizim on aylik yani tabi ki onceligim o olacak 4 5 yasinda degil kisiz çocuğa uyum saglamaya calismayin. o zaman hiç sokağa cikamazsiniz. cocuk size uyum sağlasın..
Avm dolasmak yada her hafta gittigimiz parka gitmek bebi tatmin etmiycek derdim gezmek de degil aslinaslinda derdim esim in halleriama sonuçta çıkmak istemiş adam. daha yakın bi yere gidelim deseydiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?