Ben olsam ne yapardım olarak cevap vereceğim buna. Ben asla içinde tutamayan biriyim. Eşime her zaman dobra olmuşumdur iyi kötü her konuda. Bunu da ona söylerdim. Rahatsız olduğumu ve kalbimin kırıldığını. Hatta kendimi yetersiz hissettiğimi de. Çünkü herhangi bir sağlık sorununuz yok anladığım kadarıyla. Sadece hamile olduğum için tercih edilmemek onur kırıcı olurdu benim için. Hadi tamam saygı duyuyorum fantezi yapılacak konumda olmayabilirim koca göbeğimle. Ama başka kadınların da bağımlılık yapması konusunda aşırı derecede rahatsız olduğumu dile getirirdim.
Ama şunu unutmayın ki; bazen bu ters tepebilir ve bunu sizden gizli yapmaya başlayabilir. Yani gizler dediğim şey artık tarama geçmişlerini tertemiz görme ihtimaliniz artar. Aksine onu didiklediğiniz için azar da yiyebilirsiniz. Kim bilir
Eşinizi siz tanırsınız. Ona bu konudaki rahatsızlığınızı nasıl dile getirirsiniz siz daha iyi bilirsiniz. Bu kısmı size ait.
Ben sadece “ben olsam ne yapardım” olarak cevapladım.
Siz şunu yapın diye değil…
Çünkü size kalkıp bir kelime söyler,kalbiniz kırılır. Malum hamilelik hormonları…
Normalde sen ne diyorsun deyip ağzına iki tane çakacağımız insanlara ağlayıp geçiyoruz bu dönemlerde.
O yüzden önce kendinizi düşünün.