- Konu Sahibi kirmizibalon-
Bende eşimin telefonunda keşfetten açık kadınlara baktığını yakaladım önce uzunca mesaj attım çünkü aklıma gelmez kavga anında diye sonra kesin bir dille sen beni aldattın senden tiskindim diye rezil ettim aşırı üzüldü kesinlikle yanına girmeyeceksin bundan sonra dedim günlerce peşimde koştu yüzüne bakmadım sonra bütün sosyal hesaplarını kapattım belli etmedi ama ben ilişkiden bazen kaçıyordum ondan yaptığını anladım şimdi eve gelince süsleniyorum daha istekliyim bitti bu sorunları erkekler maalesef kadınlar gibi değil cinsellik için can atıyorlar herşeyi yapabilme kapasitesindeler birde eşim umreye gitmiş düşünün artık
ama o kadar kesin ve net bir tavır sergiledimki şimdi gelip kendisi gösteriyor bak aşkım bunu izledin şunu izledim asla izlemiyorum diyip özürler diliyor siz karşısında ezilirseniz sert tepki vermezseniz daha çok yapar ara sıra yanına gidiyorum ne izliyorsun sen diye bakıyorum ama o günden sonra hiç yakalayamadım zaten yakalarsam telefonunu kırarım tuşlu telefonla kalırsın ortada dedim ödü koptu