Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Eşiniz sizi sindirmeye çalışıyor. Sakın alttan almayın. Hem çalışın hem ailesine hizmet edin ohh ne ala.
Sen bilirsin bende hem çalışıp hem senin ailene hizmet etmek için evlenmedim zaten diyin.
Tırıs tırıs geri adım atacak.
dogulularda bu var gercekten ama is esinde bitiyor. Mahremiyet algisi olusmamis esinde malesef. Benim esimde dogulu. Kaynim gelip burda calismak istedigini soyledi. 2de gorumcem var. Muhtemelen 3umuzde donusumlu olarak kalacakti ama eşim benim acimdan sorun olacagini tahmin ettigi icin bana sormadan, kaynima kendi ilinde kalmasinin daha uygun oldugunu, kirmayacak sekilde farkli avantajlari da one surerek tavsiyeler verdi. Simdi kendi memleketinde is kurdu abisine de tesekkur ediyor. Ne ben kotu oldum ne de esim. Bunun sebebi bende ve esimde mahremiyet algisinin olusmus olmasi. Esim asla kabul etmeyecegimi ve rahat etmeyecegimi biliyor. Ama sizin esiniz bunun normal oldugunu zannediyor hala. Bu algiyi yuvanizda olusturursaniz daha kolaylasir ama suandan itibaren nasil olusturabilirsiniz bilmiyorm.