- 12 Ocak 2011
- 1.533
- 395
- 123
- Konu Sahibi Schizophrenia
Eşim dişini gece yatarken haftada 1 falan anca fircalıyodur. Hafta sonu dışarı çıkarken fırcaliyor bir tek. Bir de arkadaşlarıyla toplanacağı zaman. Bu adam evlenmeden böyle değildi. Yanıma fircalar gelirdi. Sigara ictiyse mutlaka sakız cignerdi. Duşunu her gün alır onda sorun yok. Sabah ta ise fircalamadan gidiyor. Fircalamadigi halde sigara haric ağız kokusu olmuyor. Ama bana saygısı yok mu bu adamın ya sinirlerimi bozuyor artık bu durum. Disini o gün fircalamadiysa öpüsmüyorum. Bir de sigara içiyor onun kokusu geliyor opusurken. Istemiyorum tiksiniyorum o an.
Diğer sorunum da su tuvalete giriyor küçük tuvaletini yapıp çıkıyor. Elini yıkamıyor. Eger uzun kalırsa yıkıyor. Buna takilmam gerekiyor mu sizce? Sonucta o tuvalet kağıdına sifona falan dokunuyor yikaması gerekmez mi?
Benim eşim biraz agresif hanımlar. Yanlış anlama kapasitesi cok büyük. Illa konusmam lazım da nasıl? Ciddi rahatsız oluyorum sogumak istemiyorum.
Diğer sorunum da su tuvalete giriyor küçük tuvaletini yapıp çıkıyor. Elini yıkamıyor. Eger uzun kalırsa yıkıyor. Buna takilmam gerekiyor mu sizce? Sonucta o tuvalet kağıdına sifona falan dokunuyor yikaması gerekmez mi?
Benim eşim biraz agresif hanımlar. Yanlış anlama kapasitesi cok büyük. Illa konusmam lazım da nasıl? Ciddi rahatsız oluyorum sogumak istemiyorum.