Eşim dısında herkesi korkutan gereksiz bulunan kararım..

Bu acıdan bakmanız doğal 5 yıldır hasta cocuklara kucak acıyoruz. Amacım bır cocuk edınmek degıl ımkanlarım dogrultusunda bazı tedavılerde yıllardır mucadele edıyoruz. Esımde hep yanımda bu benım hayatıma yenı gırecek bır durum degıl ki..
cok dusundum cok ınanın
Ben de dusunuyordum. Ama oglum 3 yasindayken otizm tanisi kondu. Bir de bebegim var. İkisine zor yetiyorum. Oglumun otizmli oldugunu bilsem kardes yapmazdim.
Siz ozellikle kronik hastaliga sahip cocuk dediginiz icin yazdim. İkisi de oyle olursa cok zorlanirsiniz.
Bu esinizle gonullu olarak yaptiginiz çalışmalara benzemez.
24 saat sorumluluk.
Bugün rahatsizim gitmeyeyim diyebilirsiniz su an ama bugün rahatsizim annelikten izin alayim diye bir sans yok.
Ben de cok istedim ama su an manen buna yetemeyecegime eminim. O yuzden cok ihtiyaci olan bir cocuga gonullu aile olup masraflarini karsilamaya karar verdim.
Kararinizi cocugunuz dogup 3 yasina gelene kadar gozden gecirmenizi siddetle tavsiye ediyorum.

Neyse arkadaslar; herkese sonsuz tesekkurler..
Dini bakış acınız, durumu psıkolojık acıdan desteklemiş olmama ragmen yorum yapan bırsuru psıkolog adayına ve dusundugu tek seyın bu durumun zor bırsry olması olan guzel yurekli!!!! İnsanlar; sızler sncak kendı evladınıza yetebılıyorken ben yıllardır bırsuru cocugun gonlunde olmayı secıyorum. Gerek meslegım gerekse genel durumum itibari ile hep cocuklarım oldu.. benım kararım kesın ıns ailemıde bu duruma hazırlayacagım. Bu konunun çirkin yerlere cekılmesını istemıyorum
Sevgıler

• Beğen
Reactions: KV_
Çok duygulandim ve cok mutlu oldum Allah gonlunuze göre versin. Hala iyilerin olduğunu görmek çok güzel :))

• Beğen
:) hamılelık beynını bılemem psıkolojısıne hakımım.
1,5yıllık onca resmı gorusmeler kurum gorusmelerı işin içinde gecen yıllar destek almam boşuna yani. Sız hemen anladınız olmaz bu iş.
Keske dusundugunuz sey sadece hayatı kurtarılacak bır cocuk olsa. Yıllardır calışıyorum ailemın tek cocugumun en az 4 cocugu okutup buyutecek durumum var dusunulmüş seyler .. neyse yıne tesekkurler

annesi yatalak hasta olan bir evlat olarak yazdım ve aslında olumlu bir şey yazdım sizin için.
çünkü sadece kendiniz sorumluluk almayacaksınız
doğacak bebeğiniz de alacak
bunu göz önünde bulundurmak zorundasınız.

kalp hastası bir bebektir alır tedavi ettirirsiniz sorun kalmaz
ama örneğin down sendromlu bir bebektir
alırsınız ömrünüzce iyi bakarsınız
ama sonrasınra sorumluluk kardeşine geçer
onun sizin gibi düşüneceğinden emin olamazsınız
bunu göz önünde bulundurmanızı önerdim sadece

:) hamılelık beynını bılemem psıkolojısıne hakımım.
1,5yıllık onca resmı gorusmeler kurum gorusmelerı işin içinde gecen yıllar destek almam boşuna yani. Sız hemen anladınız olmaz bu iş.
Keske dusundugunuz sey sadece hayatı kurtarılacak bır cocuk olsa. Yıllardır calışıyorum ailemın tek cocugumun en az 4 cocugu okutup buyutecek durumum var dusunulmüş seyler .. neyse yıne tesekkurler

yanlış anlaşıldığım için özür dilerim
neden olmaz dediğimi düşündünüz anlamadım
bence gayet güzel bir düşünce

Koruyucu aile kavramı var .. bayagı oyı ışleydn de bır duzenek bence. Cocuklarla kendı ortamlarında vakıt gecırebılıyorsun belli koşullar sonrası ortak tatıl haftSonu ev vs gıbı paylasımlarınız oluyor.
hiç bilmiyordum
teşekkür ederim
konu ile farkındalık yarattığınız için
araştıracağım

Helal sana konu sahibi ben senin arkandayım, sonuna kadar destekliyorum:rapci:

güzel bi düşünce tebrik ederim bende düşünüyorum aynı şeyi şu an 6,5 aylık hamileyim allah izin verirse bi kızım olacak yeni evlendiğimizle konuşmuştuk bunu eşimle o da bi tane bizim olsun bi tane de evlatlık alalım çok güzel bişey diyerek onayladı beni hatta dün annemle konuştum o da onayladı durumum olsa bende isterim kızım ne güzel dedi eşimin ailesiyle hiç konuşmadık ama karışan insanlar değillerdir çok şükür bişey diyeceklerini de sanmıyorum gerçekten ama kimseyi de umursayan bi yapım olmadı şimdiye kadar eşin ve sen istedikten sonra kimseye laf düşmez o sorumluluk sizin herkes herşeyi çok biliyor maşallah umursamayın

• Beğen
Neyse arkadaslar; herkese sonsuz tesekkurler..
Dini bakış acınız, durumu psıkolojık acıdan desteklemiş olmama ragmen yorum yapan bırsuru psıkolog adayına ve dusundugu tek seyın bu durumun zor bırsry olması olan guzel yurekli!!!! İnsanlar; sızler sncak kendı evladınıza yetebılıyorken ben yıllardır bırsuru cocugun gonlunde olmayı secıyorum. Gerek meslegım gerekse genel durumum itibari ile hep cocuklarım oldu.. benım kararım kesın ıns ailemıde bu duruma hazırlayacagım. Bu konunun çirkin yerlere cekılmesını istemıyorum
Sevgıler

Hubannn,
yorumunuzdan anladığım kadarıyla konu dallanıp budaklanmadan kapansın istiyorsunuz, ki yasak olmasına rağmen yine yeniden dini içerikler girilmiş. Konunuzu kapatacağım ama şahsen evlat edinme düşüncenizi yürekten destekliyorum, 3 kişi tanıyorum, senelerce evlat hasretiyle yanıp çocukları olmayınca masum yavruları evlat edinen, bir bebeği sevmek, onu bağrınıza basmak için aynı kandan olmanız gerekmiyor, doğuran mı bakan mı demişler, kesinlikle bakandır ana.
O 3 kadın evlatlık olarak bakmadılar, öz evlat büyüttüler resmen, çocuklarının adını duymak bile gözlerinin ışıldamasına sebep oluyor.

Hergün sahipsiz, anasız babasız yavrulara gözyaşı döküyoruz, onlar birim çocuklarımız diyoruz ama hepsi o kadar, iş onlara sahip çıkmaya gelince bizim çocuklar sözü başkalarının çocuğuna bakamamaya dönüyor. Evlat evlattır, illa rahmimizde taşımamız gerekmiyor.
Umarım ailenizde bir an evvel ikna olur.

Son düzenleme:
Back
X