• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşim doğrumu söylüyor yalanmı ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi esyag
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Insanın kalbi nasıl sıkışıyor değil mi:olamaz:
Doğru düzgün bir eş olmak neden bu kadar ulaşılamaz bir hayal oldu?
Neden erkekler,bundan 30 sene önceki gibi değiller?
Sevmiyorum içinde yaşamakta olduğum çağı!
Ağzına sağlık,düşündüklerimi aynen yazmışsın.
Arkadaşlarıyla takılmışsa kıza kıza da olsa itiraf ederdi.
Gel de altında pislik arama.

İş yerini arama boş yere kendisi de itiraf etmiş ya sonra oturdum bir yerde diye. İşe geri gitmemiş o kesin. Ama ne yaptığını nasıl bulursunuz bilmiyorum. Şimdi çoktan güzel bir senaryo uydurmuştur. Sıcağı sıcağına baskı yapıp konuşturmaya çalışsaydınız keşke. 9 nerde 1.5 nerde. Bir de telefona cevap vermeyecek!! Yok saniye saniye her adımını anlatmak zorunda kalırdı eşim. Konuşana kadar da bu konu kapanmazdı.

Umarım arkadaşlarıyla kafa dağıtmaya falan çıkmıştır , kızacağınız birileri var yanında diye size böyle saçma sapan yalanlar söylüyordur. Başka birşey çıkmaz inşallah

Yetersiz ve sürekli değişen senaryo.
İnanmanız için bir sebep verseydi bari size. Resmen bana inanma diye bağırmış.
Dökümünü almana gerek kalmamış adam zaten orayı da bir müddetten sonra inkar etmiş.
Miden bulundu okey de kaç saat yoktun be adam destekli salla az.

Ben konu sahibine bu durumun normal olmadığını açıkladım ama kendisi benim dışımda her mesaja cevap verdi. Çok ilginç bugün de kimse yazdıklarıma cevap vermiyor sanırım işlerine gelmiyor. :)
Metrobüsün ayrı yolu vardır trafiği yoktur, çok rahat gidersiniz. Söğütlüçeşmeden hadımköye ki İstanbul'un dışıdır Hadımköy, konu sahibinin eşinin işinin orda olduğunu sanmıyorum ama hadi diyelim ki orda, ki Söğütlüçeşme de altunizadeden 3 durak sonra gelir. Yani söğütlüçeşmeden hadımköy arası gidiş dönüş 120 dakikadır.
Arabayla gitmeye kalksanız gidiş dönüş o trafik saatinde bi de 6 saati bulur.
Yani konu sahibinin eşi her hafta sonu belki de iş diye başka şeyler yapıyor, çünkü bi kere zaman hatası var.
İş yerinden eve dönüşü dediğim gibi yarım saati bulmaması lazım.
Şöyle söylim zeytinburnundan sultanbeyliye geliyor. Bu arada özellikle cevap vermemezlik yapmadım kusura bakmayın.
Eğer dediğiniz gibi düşünürsek örneğin evde onun önemli bi misafiri olsada memleketten annesi babasıda gelse eve aynı saatte geliyor.o yüzden bi çapanoğlu aramadım bunda

Şöyle söylim zeytinburnundan sultanbeyliye geliyor. Bu arada özellikle cevap vermemezlik yapmadım kusura bakmayın.
Eğer dediğiniz gibi düşünürsek örneğin evde onun önemli bi misafiri olsada memleketten annesi babasıda gelse eve aynı saatte geliyor.o yüzden bi çapanoğlu aramadım bunda
Tamam Zeytinburnu'ndan Sultanbeyli 1 saat tutuyordur en fazla geliş. Ben mesela Beşiktaştan Tuzlaya 1 saatte varıyorum. Daha uzak. Neden geç geldiğini hiç sormadınız mı?

İş yerini arama boş yere kendisi de itiraf etmiş ya sonra oturdum bir yerde diye. İşe geri gitmemiş o kesin. Ama ne yaptığını nasıl bulursunuz bilmiyorum. Şimdi çoktan güzel bir senaryo uydurmuştur. Sıcağı sıcağına baskı yapıp konuşturmaya çalışsaydınız keşke. 9 nerde 1.5 nerde. Bir de telefona cevap vermeyecek!! Yok saniye saniye her adımını anlatmak zorunda kalırdı eşim. Konuşana kadar da bu konu kapanmazdı.

Umarım arkadaşlarıyla kafa dağıtmaya falan çıkmıştır , kızacağınız birileri var yanında diye size böyle saçma sapan yalanlar söylüyordur. Başka birşey çıkmaz inşallah
Çok uğraştım ama olmadı bi yandanda bebeğim uyanınca konu öylece kaldı malesef.keşke bi tanıdık vs olsada şu akbil dökümünü karakolsuz vs halletsem

Aklıma gelmedi değil ama ya aranmayacak biyerse yani güvenlikle hiç gmrüşülemiyorsa
hayır hayır sen bunu söyle eger öyle bir şey varsa da ben yetkiliye bağlandım x'in eşiyim deyince söylediler dersin.
bence dün bir işler karıştırdı bu gece itiraf ettirmeden yakasını bırakma. araya zaman girdikçe yeni hikaye üretip senin aklını karıştırır

Tamam Zeytinburnu'ndan Sultanbeyli 1 saat tutuyordur en fazla geliş. Ben mesela Beşiktaştan Tuzlaya 1 saatte varıyorum. Daha uzak. Neden geç geldiğini hiç sormadınız mı?
Sordum elbette ben o yolu hiç gitmediğim için tabikide bi gün git sende anlarsın dedi

hayır hayır sen bunu söyle eger öyle bir şey varsa da ben yetkiliye bağlandım x'in eşiyim deyince söylediler dersin.
bence dün bir işler karıştırdı bu gece itiraf ettirmeden yakasını bırakma. araya zaman girdikçe yeni hikaye üretip senin aklını karıştırır
Mantıklı gerçekten.aksi gibi bugünde memleketten kardeşi geliyor bi iki gün kalıp gidecek yani bu akşam söyleyemeyeceğim

Mantıklı gerçekten.aksi gibi bugünde memleketten kardeşi geliyor bi iki gün kalıp gidecek yani bu akşam söyleyemeyeceğim
kardeşi olsun ne fark eder odanızda yatarken başbaşasınız o arada sorun yoksa yeni hikayeler bulur. olayın üstünden zaman geçtikçe sizinde zihniniz bulanır galiba doğru diye. çok bariz yalan çünkü

kardeşi olsun ne fark eder odanızda yatarken başbaşasınız o arada sorun yoksa yeni hikayeler bulur. olayın üstünden zaman geçtikçe sizinde zihniniz bulanır galiba doğru diye. çok bariz yalan çünkü
Yalan olduğundan eminim ama ortaya çıkaramıyorum tehdit ettim bana doğruyu ya şimdi söyle yada ben öğrenirsem yüzümü göremezsin dedim ama yine sessiz kaldı.birşry olduğu kesin ama ne.arkadaşları değil ondan eminim.biriyle görüştüğünüde sanmıyorum.telefonı hep ortadadır.vatsap msj vs hep bakarım.

İse dondugunde niye aramamış. 10 buçukta altunizadedeyim diyor gece 1 buçukta geliyor. Herkes başına birşey geldi diye düşünür. Siz nasıl uyuyabildiniz? Eğer dönüp uyuyabildiyseniz daha önce de benzer kaybolmalari vardır diye dusundum. Hiç güven vermedi malesef. İstanbul kartını alıp döküm çıkarmak çok mantıklı geldi. Telefonda da bilgi veriyorlar sanırım. O şekilde kesin çözersiniz.

Bir de beylikduzunden gelmiyorsa 6 da çıkıp 9 -10 gibi karşıya geçmesi çok ama çok uzun geldi. 3-4 saat çok ama çok fazla

Aynen öyle. Ben olsam takip ederdim bi haftasonu bakalım nereye gidiyor yA da peşine birini takardım. Normal değil çünkü.
Takip ederim deyince aklıma geldi, telefona bi uygulama yükleyip her adımını izleyebiliyorduk ya ismini unuttum. Konu sahibi sen bence en azından bunu yap bak

Back
X