Direkt aldatıyor diyenler olmuş ama bu kanıya varmak için yeterli delil yok. Hatta delil bile yok şüphe var sadece. Her şeyden şüphelenen bir yapınız yoksa, kadınlar mutlaka hisseder konusuna katılıyorum.
Beni ilk şüphelendiren şey, söylediği şeyler dışında söylemedikleri. Yani bu olay bahsettiği şekilde evrak unutma olayı olsa adam kapıdan girer girmez siz sormadan anlatırdı. Ama belki sormazsiniz diye anlatmaya tenezzül etmemiş yalan söylememek için. Siz sordukca cevap vermiş böyle bir sey garip tabi ama eşinizi tanımıyoruz.
Yazarken aklıma geldi, eşinizin yapısına göre değerlendirin siz. Benim dayım da normalde evden işe, işten eve gelen bi adam. Yani dünyanin en saf en Temiz insanıdir. Normalde akşam 8 oldu mu evdedir ve her akşam gelirken yengemi arar ne alayım diye. Bi gece saat 10 oldu yok, yengem merakla bizi arıyor biz dayımı. Adam açmıyor. Sonra telefon kapandı saat 12'ye kadar aklımız çıktı adam ortada yok. Saat 12.30 gibi geri aradı geliyorum diye ama açıklama yok. Eve gelince yengeme de bir şeyler gevelemis dükkandaydim diye. Hala bilmeyiz o gece nerdeydi:) ama bu adam sadakatsizligin s'sini bilmez. Yengemin aklının ucundan da geçmedi zaten öyle bi ihtimal. Ama acayip kapalı kutudur, o gece başından kötü bi olay geçse, mesela dükkana hırsız grip onla ugrasmiş olsa kimseye Anlatmaz üzülmesinler diye ya da cüzdanını çaldırıp eve yürüyerek gelmiş olsa söylemez.
Eger eşiniz de böyle bir insansa başına baska bi şey gelmiş de olabilir ve anlatmak istememiştir endişelenmeyin diye. Yani biriyle buluşacak olsa önceden bi kılıf uydurur geç gelecek olmasına. O an hesapta olmayan bir şey olmuş bence. Siz şu an icinizi rahatlatmak için bi şekilde telefon dökümünu alın ve şifre yoksa whatsapp webini açık tutun ona çaktırmadan.