eşim doğrumu söylüyor yalanmı ?

esyag

kararsızz :(
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2009
295
79
Burasıda olmasa kime açarım derdimi bilmiyorum.iyiki var..iyiki varsınız..

Konuya şöyle başlayayım.4 yıllık evliyim 4 aylık bi kızım var.
Eşim dün işe gitti.işi istanbul avrupa yakasında.normalde işten 6 da çıkar.9 gibi hadi en geç 10 gibi gelirdi.yalnız hergün değil sadece haftasonları orda çalışıyor.
Dün 6 gibi aradım balık al gel evde yapalım dedim.tamam dedi.nerdesin dedim metrobüse binmeye çalışıyorum dedi.peki dedim.
Saat oldu 10 buçuk gelen giden yok.tekrar aradım açmadı bi kaç dakika sonra dönüş yaptı.altunizadedeyim otobüse bekliyorum dedi.peki dedim marketler kapandı balık yoktur dedim.olsun aç değilim çok kilo aldım zaten yemem bu saatten sonra dedi ( diyet yapıyodu bu aralar bende zaten atıştırmıştım)
Yine peki dedim.saat oldu 11 buçuk gelen yok.arıyorum açmıyor.saydım 13 kere aramışım yok açmıyor.deli oldum.merak ediyorum başına bişeymi geld diye.Saat 12 buçukta kızımı uyuttum bende uyudum.1 buçukta kapı açıldı bizimki geldi. Odaya girdi uyandırdımmı dedi yok dedim.polarımı bi makinede yıkarmısın terledim dedi.kalktım hiç birşey demiyor.hiç açıklama yapmıyor.şarjım bitmiş kimbilir kaç kere aradın dedi.hiç birşry demedim.gittim yattım.bi süre sonra duramadım kalktım niye geç geldin dedim.işyerinde evrakları unutmuşum geri döndüm dedi.nerden döndün dedim altunizadeden dedi.niye haber vermedin dedim.kendime kıza kıza gittim telaştan aklıma gelmedi dedi.orası kilitli değilmi nası girdin dedim.güvenlikten aaldım anahtarı dedi.
Fakat bana hiç inandırıcı gelmedi.birincisi eşim o evrakları hayatta unutmaz.ikincisi haber verirdi.
Bu söylediğinin hiç mantıklı olmadığını söyledim.akbil dökümünü çıkarttırıcam dedim. Yüz ifadesi değişti.tamam çıkart dedi ama telaşlıydı.zaten iki basım çıkar bi metrobüs bi altunizadede bastım dedi.nası ya geri dönmüşsün onlar çıkmayacakmı dedim.eveledi geveledi aaa evet falan dedi.sonra bana inanmıyosun diye triplere girmeye başladı.bişey varsa şimdi söyle dedim.altunizadede midem kötü oldu bi yere oturdum dedi.çocuk kandırma dediğimde ise bak gördünmü başka bişi desem inanmayacaksın dedi.

Velhasıl konuyu kapattım ama ona ya bana doğruyu söyle yada ben ortaya çıkarırsam ne benim nede çocuğumun yüzünü göremezsin dedim.cevap yok.
Sabah yine işe gitti.gelip sarılmaya çalıştı ( ki kolay kolay bu hareketi yapmaz )
Bende ben bunu istemiyorum bana doğruyu söyle dedim.

Ayrıntılı anlattım daha açıklayıcı olur diye.
Peki hanımlar sizce şimdi ben ne yapayım.
Aklımdan güvenliği arayıp isim vermeden dün gece biri geldimi diye sormak geçiyor.
Ayrıcaa akbil dökümü konusundada ciddiyim ?
 
Esinizden suphelenmenizi gerektiren bir olay yaşadınız mı daha önce? Yoksa sadece bu olaydan mı yola çıktınız?
 
Cok fazla degistirmis senaryoyu, ben inanmadim. Kotu bisey yapmamistir ama once geri döndüm demesi sonra midem bulandi demesi, haber vermeyi unuttum demesi hicbiri kabul edilir degil.
Eğer ikincisine inansaydım konu öyle kapanacaktı
 
bir şeyler sakladığı ortada, ama ne
önce evrakları unuttum, sonra midem ağrıdı oturdum çelişkili cevaplar
yapabiliyorsanız dökümü çıkarın, aklınızda ? kalmasın

gece 1 buçuk gibi bir saatte, iş yerine geri dönecekse, unutması imkansız olan şey
arayıp size haber vermesi..
 
Neden kapattınız ki?
Gayet de başka bir şey varmış. Kıvırmaya da başlamış. Bugün ilk işi akbil dökümü çıkıyor mu diye aratmak değilse ben de caninfistigi değilim. Çok güzel yalanlar hazırlayacak hazırlıklı olun.

+1

Keşke yalanını ne şekil de ortaya çıkaracağınızı söylemeden araştırıp, bulup önüne sunsaydınız, o zaman mecbur kalıp anlatma yolunu seçerdi, şimdi olayı örtmek için her türlü arayışa girecektir.
 
Bencede bişeyler saklıyo.tabi ne olduğunu bilemeyiz.hislerinize güvenin.yalan söylediğini hissediyosan yalan söylüyodur.net.
 
Kendi arabasıyla bile gelse saat 6da çıkan biri 3 saatte gelmez hem altunizadeye yakınmışsınız bi de. En fazla trafikle birlikte 19.30da evde olurdu. Ama bir de metrobüsle gelmiş eve gelmesi yarım saati bile almaz ki. Az mı kullandım metrobüsü biliyorum yAni.
Bariz yalan konuşmuş eşiniz. Ve her haftasonu bu kadar geç gelmesi anormal.
 
Kocanın söylediğini geç. .. sence? Onu tanıyan, onu bilen sensin.. ne hissediyorsanız o.. ama inanmak istediğin değil inandığın gerçektir emin ol
 
X