- 3 Nisan 2015
- 4.297
- 9.152
- 88
- 45
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İcloud'a nasıl bakılıyor peki
esyag mailini kontrol etmeniz için yazmamıstım. Sadece üyeliğinin olup olmadıgını anlamanız için yazdım. Siteye üye olmadıgını söylerse bir de benim dediğimi deneyin. Maile şifre gönderilirse eşiniz üye demektir.
Aynen şifremi unuttum de bakalım mil gitçek mi? Maili telefona kurulu değil mi?
Ayrıca Akbil dökümünü bulsanız veya güvenlikten öyle bişi olmadı cevabını alsanız da önce son olArak sen şimdi dün tekrar geri döndün di mi diye teyit alın. Direk; ben baktım gitmemişsin veya güvenlik gelmediğini söyledi falan dersen midem ağrıdı oturdum dedim ya diyebilir. Lafı çevirmek için
zaten garip olanda o altunizadedeyim geliyorum dedikten sonra ortadan kayboldu.Bi gariplik bencede var ama bir de soyle dusundum, aldatacak adam neden telefonu acmayip butun dikkati uzerine ceksin ki. Mantikli bir bahane onceden dusunmesi gerekmez mi? İste su isim var, sarjim bitio dosyalari unutmusum vs gb.
Sanki koni dahibinin kizacagi baska is cevirmis gb ama aldatmak degil..
Canım ilk yapacağın iş mail şifresini öğrenmek olmalı. Sen WhatsApp u kullanıyorsun ama benzer 100 lerce uygulama var. Onlardan biri ile yazısıyor olabilir. Ayrıca mesajlaşmak yerine maille de haberleşiyor olabilir. Telefonda o da aynı mesaj gibi çat diye gidiyor sonuçta.
Varmı bi gelişme ?
Bu gecikme sadece haftasonları yaşanıyorsa, bence iş çıkışı arkadaşlarıyla takılıyor. Daha önce sen geç geliyor diye kızdıysan, söyleyemiyor herhalde
Bana da haklı geldiniz. Ki ben sizin kadar sakin de olmazdım, konuyu açıklamadan o evden çıkamazdı sanırım :)
Bi haltlar karışturdıgı belli, senaryoyu sürekli değiştirmesinden.
Fakat aldatma olmayabilir de, kumar olur, borcu vardır bişey vardır, hemen ihanet üzerinden emin olmayın.
Dökümü çıkarttırın ve eşinizin telefonuna yer bulma programı indirin, istediginiz an kendi teefonunuzdan eşininzin nerede oldugunu görebilirsiniz.
Son durum ne?
İnşallah.nası desem eviyle kızıyla çok ilgilidir aslında ama daha önce yaşadığım bişeyden dolayı aklımda hep soru işareti kalıyorEyvahlar olsun kotu bir sey cikacak bunun altindan.
Konu sahibi sizi de tebrik ederim gayet akillica adim atiyorsunuz gordugum kadarıyla.
Siz bu isi cozersiniz ama insallah evliliginizi zedeleyecek bir sey olmamistir.
Bu whatsapt web olayı ne ise yarıyor onun telefonda konuştukları yani whatsaptakiler düşüyor mu banaHer operatörün fatura detayi online islem merkezinde var. Turkcell de sifre yazip 2222 ye yolla. Gelen sifreyle netten girip detay inceleyebilirsin.
Hatta sessiz kal, whatsapp web yükle kendi telefonuna. Sonra onun whatsapp indaki alana barkodu okut. Gun boyu kontrol edersin. Birsey varsa yakalarsin.
Bu whatsapt web olayı ne ise yarıyor onun telefonda konuştukları yani whatsaptakiler düşüyor mu bana
Aaa tamamdır peki ona bunun bildirimi gidiyormuEvet size geliyor :)
Aaa tamamdır peki ona bunun bildirimi gidiyormu
Tamam canım çok sağol:) takılırsam sana sorarım yineYok gitmiyor. Whatsapp menüsünden whatsapp web e girince gorebilir ama kimde acik oldugunu anlamaz
Dikkat etmen gereken sey o okumadan ona yazilanlari okumamak.
Eşiniz memurmuş ve memur olan mesleklerde nöbetli bir meslek degilse, mesai diye bir olay yok ki haftasonu. Hafta sonu çalışmak kişinin elinde, ne kadar çalırsa o kadar ek ücret alır. Yani öyle 8-5 yapmasına gerek yok, devlet işi ihmale gelmez demişsiniz de. Adam sabah çıkıp öğlen işe gidiyor olabilir.İnşallah.nası desem eviyle kızıyla çok ilgilidir aslında ama daha önce yaşadığım bişeyden dolayı aklımda hep soru işareti kalıyor
Icloıd nedır? Okuyamaıdıö oncekı konusmlarıAyarlar-genel- saklama alani ve icolud kullanimi - alani yonet - safari
İyiye işaret değil manyak mı bu adam işten eve gelirken nasıl seni aldatıyor veya hoşuna gitmeyecek birşey yapıyor çok saçma , işim çıktı vs dese neyse eve geliyorum demese bari deli midir nedirKaç gündür konuşmuyorum kızlar anneme gittim bi iki gün kaldım tabiki haber vererek gittim döndüğümde bana çiçek almıştı.sizce bu neye işaret
Nereye gidiyormuş öğrenebildiniz mi?Kaç gündür konuşmuyorum kızlar anneme gittim bi iki gün kaldım tabiki haber vererek gittim döndüğümde bana çiçek almıştı.sizce bu neye işaret