- 15 Nisan 2017
- 13.637
- 16.057
- 298
Evet İşlerine geleni çok güzel tutuyorlar akıllarında.Tüm öküz Türk erkeklerin yaptığı dediği şey tarihleri tutamıyorum. Tuttukları takim hakkında tüm tarihleri bilirler ama
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet İşlerine geleni çok güzel tutuyorlar akıllarında.Tüm öküz Türk erkeklerin yaptığı dediği şey tarihleri tutamıyorum. Tuttukları takim hakkında tüm tarihleri bilirler ama
Yeni Evliyim ve bugün benim doğum günüm kızlar ama eşim her özel günü geçiştirdiği gibi bugünü de güya unutmuşben ona doğum Günü'nde evde çok özel sürprizler hazırlamıştım.Basit mi düşünüyorum bilmem ama kırıldım,fazla mı duygusalım bilmiyorum.Yazasım geldi işte
Bir de bana ne dese beğenirsiniz : Niye hatırlatmadın bdn tutamıyorum tarihleri Aklımda
kendine benzetecek beni bu gidişle
Yeni Evliyim ve bugün benim doğum günüm kızlar ama eşim her özel günü geçiştirdiği gibi bugünü de güya unutmuşben ona doğum Günü'nde evde çok özel sürprizler hazırlamıştım.Basit mi düşünüyorum bilmem ama kırıldım,fazla mı duygusalım bilmiyorum.Yazasım geldi işte
Bir de bana ne dese beğenirsiniz : Niye hatırlatmadın bdn tutamıyorum tarihleri Aklımda
Bosandiniz mi ? Sirf bu nedenden mi ? Bende sevgililer günü yaklaşırken ihtiyacın olan birşey varmı diye sormuştum.Azarlamisti.Erkekler birşey haketmiyor.Hiçbir şey yapmadı.Benim kimligimde doğum günüm 6 ay büyük yazılmış.Aaa ben kimlikteki sanıyordum dedi güya şakayla.Sonradan doğum tarihimi teline notlara eklemişti.Bir doğum günümde bana migrosta bu neymiş diye dokunduğum 20 TL lik geceliği almıştı.Bana verdiği değer buymuş sonradan yaşayarak gördük
Ya senede bir iki kez hediye alacaklar.Bir kazak hırka almak yada bir demet gül getirmek zor değil.Benim babam özel günlerden nefret ederdi.Ama normal zamanda anneme şiir de yazmış.Hediye alırdı.Ona da bir çözümü vardı.Dugun tarihî gelince "Ama nikah tarihi esas olan "demişti,nikah günü gelince de "Ama düğün tarihi demiştin ya " demişti
Ama bunları güya şaka olarak söylemişti.Bu konuşmalardan sonra teline kaydetmişti bugünleri, aklında tutmaya gerek görmedi demekki ben söyleyinceye kadar
Çok teşekkürler![]()
Dava çekişmeli mi uzun süredir mahkeme devam ediyor ?Erkekler sanırım özel günleri bizler kadar umursamıyor.Oysaki bu özel günlerde yapılanlar ilişkiyi güçlendirir.Henuz bosanamadik o yoldayız.Dusunup iç çekeceğim tek bir güzel anımız yok bana göre.
Bu sebeple değil, evden kovma ve psikolojik şiddeti vardı.Bosandiniz mi ? Sirf bu nedenden mi ? Bende sevgililer günü yaklaşırken ihtiyacın olan birşey varmı diye sormuştum.Azarlamisti.Erkekler birşey haketmiyor.
Çekişmeli, karar verildi ama bir yıldan fazladır itirazınin sonucunu bekliyoruz mahkeme işleri yavaşDava çekişmeli mi uzun süredir mahkeme devam ediyor ?
Ben yazdıktan sonra uzun zaman giremedim özür dilerim. Cevabınız için teşekkür ederim. Sizin ve çocuğunuz için en iyisini en güzelini diliyorum. Umarım çok çok mutlu olursunuz, hakettiğiniz güzel günler umarım çok yakındırHiçbir şey yapmadı.Benim kimligimde doğum günüm 6 ay büyük yazılmış.Aaa ben kimlikteki sanıyordum dedi güya şakayla.Sonradan doğum tarihimi teline notlara eklemişti.Bir doğum günümde bana migrosta bu neymiş diye dokunduğum 20 TL lik geceliği almıştı.Bana verdiği değer buymuş sonradan yaşayarak gördük
Bu sene hatrlamistir artıkYeni Evliyim ve bugün benim doğum günüm kızlar ama eşim her özel günü geçiştirdiği gibi bugünü de güya unutmuşben ona doğum Günü'nde evde çok özel sürprizler hazırlamıştım.Basit mi düşünüyorum bilmem ama kırıldım,fazla mı duygusalım bilmiyorum.Yazasım geldi işte
Teşekkür ederim iyi dileğiniz ve yorumunuz için fakat boşanıyoruz artık sonuçlanmasını bekliyoruzValla 3 5 yıl sonra kadında unutuyor hele cocukla .s.s ben ilk zamanlar surprizler yapardım o da. Zamanla cocuktan kafa kalmıyor ki gecen dogum gunuydu agustos sonu işten gucten unutmusum o bile kendi dogum gnunj unutmus bankadan dogum gunu mesajı gelince hatırlamıs oyle kuru kuru iyi ki dogdun diyerek gecti.zaöanla cok takılmıyorz ya bunlara. zaten bide gidip kendincr hediye alıyor bazen ihtiyacm olmayan bişry alıyor ya da evde aynısından olan bişey alıyo deli oluyom sen ver parasını ben kendime bişey alırım diyprum. Sizinki daha ilk seneden unutması kotu olmus ya hele cicim ayları en azından o zaman romantizm görsek kafi
kırıldıgınjzı baya belli edin uzatın güzel bi telafi etsin . Nice yaşlarınız olsun
Teşekkür ederimDoğum günün kutlu olsun canım. Bu sene böyle olmuş ama bence kesinlikle özel günleri atlamasina izin verme. Gerekirse sen plan yap dogum gununde evlilik yıldönümünde ama hicbi zaman bos gecmesin. Bi yerden sonra oda sana ayak uyduracaktir böylece. Yonta yonta istediğin kivama getireceksin eşini zamanla. Yoksa oturup bir köşede aglayip esim doğum günümü unuttu dersen o bir arpa boyu yol katedemez..bir şekilde bunun cok önemli oldugunu ogretmelisin ona
İyi dilekleriniz için çok teşekkürlerBen yazdıktan sonra uzun zaman giremedim özür dilerim. Cevabınız için teşekkür ederim. Sizin ve çocuğunuz için en iyisini en güzelini diliyorum. Umarım çok çok mutlu olursunuz, hakettiğiniz güzel günler umarım çok yakındır
Yaa ben konu yeni sandım.aBian bosanıyoruz dyince yok artık bu sebebten mi dedim.üzüldüm ya cocuk var mı ? Ozel degilse neden bosanmaya geldiniz böyle tatlı bir sorunun sonu boyle olmamalıydı yaTeşekkür ederim
Fakat biz artık boşanma yolundayız sonuç bekliyoruz
ÜzüldümTeşekkür ederim
Fakat biz artık boşanma yolundayız sonuç bekliyoruz
Evden kovmalari, hakaret psikolojik şiddeti vsYaa ben konu yeni sandım.aBian bosanıyoruz dyince yok artık bu sebebten mi dedim.üzüldüm ya cocuk var mı ? Ozel degilse neden bosanmaya geldiniz böyle tatlı bir sorunun sonu boyle olmamalıydı ya![]()