Eşim doğum günümü unutmuş :(

Yeni yaşınız kutlu olsun.. Erkeklerın genelınde var bide bende.. Dogum gunu kutlamayı özel süprizler yapmayı cok severim fakat genelde unutuyorum.. Bu yüzden cep telefonuma hatırlatıcı ekliyorum bi kaç gün önceden.. Yada dogum gununuze yakın tarihlerde bakalım bana ne süpriz yapacaksın merak ediyorum iması yapın.. Aklına gelecektir.. Sizi önemsemediğinden değilde , böyle günleri erkekler bizim kadar önem vermiyorlar muhtemelen ondandır diye dusunuyorum..

Doğum günüme az kaldı eşim şimdiden ben pek sevmem özel günleri falan demeye başladı. Açık ve net ben severim ve özende gösteririm dedim. Bakalım ilk senemiz bizimde evliyken nasıl olacak bilmiyorum.

Benimki unutmuyor ama parası yok önceden takardım şimdi hiç takmıyorum parası oldugunda da ee sen begenmessin diye almıyorum sen seç der bana :) Ama hakkını yemeyeyim o gün kahvaltımı felan hazırlar özel bir gün felan der :)

Doğum günüme az kaldı eşim şimdiden ben pek sevmem özel günleri falan demeye başladı. Açık ve net ben severim ve özende gösteririm dedim. Bakalım ilk senemiz bizimde evliyken nasıl olacak bilmiyorum.
Birbirinize sağlam göndermeler yapmışsınız :rolleyes:İnş sizinki layığıyla kutlanır :)

Benimki unutmuyor ama parası yok önceden takardım şimdi hiç takmıyorum parası oldugunda da ee sen begenmessin diye almıyorum sen seç der bana :) Ama hakkını yemeyeyim o gün kahvaltımı felan hazırlar özel bir gün felan der :)
Önemli olan bunlar işte bence :KK9:o gün iyi ki varsın tarzındaki hareketler :)

yıllar öncenin konusu... bugün doğum günüm ve böyle başlıkları okuyorum nedeni malum... Merak ettim eşiniz o yıl doğum gününüzde ne yaptı?

yıllar öncenin konusu... bugün doğum günüm ve böyle başlıkları okuyorum nedeni malum... Merak ettim eşiniz o yıl doğum gününüzde ne yaptı?
Hiçbir şey yapmadı.Benim kimligimde doğum günüm 6 ay büyük yazılmış.Aaa ben kimlikteki sanıyordum dedi güya şakayla.Sonradan doğum tarihimi teline notlara eklemişti.Bir doğum günümde bana migrosta bu neymiş diye dokunduğum 20 TL lik geceliği almıştı.Bana verdiği değer buymuş sonradan yaşayarak gördük

Purpplee Purpplee yukarıda biri boşandığınızı yazmış konu ile ilgili bir şeyler yazmanız mümkün mü başkaları da bu tarz konular açıyorlar hatta daha geçen hafta açmıştı biri belki okurlar ve onlara fikir olur.
Erkekler sanırım özel günleri bizler kadar umursamıyor.Oysaki bu özel günlerde yapılanlar ilişkiyi güçlendirir.Henuz bosanamadik o yoldayız.Dusunup iç çekeceğim tek bir güzel anımız yok bana göre.

Erkekler sanırım özel günleri bizler kadar umursamıyor.Oysaki bu özel günlerde yapılanlar ilişkiyi güçlendirir.Henuz bosanamadik o yoldayız.Dusunup iç çekeceğim tek bir güzel anımız yok bana göre.
Çocuğunuz var mı? Evet maalesef erkekler biz kadar önem vermiyor

Evet 5 yaşında bir oğlum var 2 yaşında iken açmıştım davayı..4 aylıkken çıkmıştım evden ilk,kovmalari nedeniyle özellikle
Bende yeni açılmış bir başlık sanıp benim gibi doğum gününde evlenip işi sağlama alsaydıniz diyecektim ki güncel durumunuzu okudum. Balık baştan kokar derler ya oğlunuzla çok huzurlu bir hayat diliyorum sizin için 🌸

Yeni Evliyim ve bugün benim doğum günüm kızlar ama eşim her özel günü geçiştirdiği gibi bugünü de güya unutmuş :lülülü:ben ona doğum Günü'nde evde çok özel sürprizler hazırlamıştım.Basit mi düşünüyorum bilmem ama kırıldım,fazla mı duygusalım bilmiyorum.Yazasım geldi işte :KK64:Bir de bana ne dese beğenirsiniz : Niye hatırlatmadın bdn tutamıyorum tarihleri Aklımda :olamaz:kendine benzetecek beni bu gidişle
Tüm öküz Türk erkeklerin yaptığı dediği şey tarihleri tutamıyorum. Tuttukları takim hakkında tüm tarihleri bilirler ama

Bende yeni açılmış bir başlık sanıp benim gibi doğum gününde evlenip işi sağlama alsaydıniz diyecektim ki güncel durumunuzu okudum. Balık baştan kokar derler ya oğlunuzla çok huzurlu bir hayat diliyorum sizin için 🌸
😊😊😊Ona da bir çözümü vardı.Dugun tarihî gelince "Ama nikah tarihi esas olan "demişti,nikah günü gelince de "Ama düğün tarihi demiştin ya " demişti 😊
Ama bunları güya şaka olarak söylemişti.Bu konuşmalardan sonra teline kaydetmişti bugünleri, aklında tutmaya gerek görmedi demekki ben söyleyinceye kadar 😊
Çok teşekkürler 🌸

Back
X