• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim doğumumda olmayacak

Eğer bebeğinize uçak izni çıkarsa ki yenidoganlara genelde vermiyorlar uzun uçak yolculuklarını , bence gidin. Hava değişimi kısa süre etkiler etkileyecekse.
En fazla 1 ay sonra gidilebilir bence.

Bence yurtdışında doğum yapın. Sonrasında türkiye de bi sürü zorlukla karşılaşırsınız. Hastane sgk nız olmadığı için problem çıkarır. Sınra bebeğe pasaport vs. Derken daha fazla zorlukla karşılaşırsınız. Diğer arkadaşların da dediği gibi orda bebekler doğunca güneye göç etmiyorlar. Orda da bebek doğuyor. Oranın şartlarına uyum göstermeye çalışsanız daha kolay olur.

Merhaba kızlar. Daha önceki konularımda belirttiğim gibi yurt dısında yasıyorum doğumuma cok az bi zaman kaldı ve benim vizem cıkmadı sıkıntı oldu her ay baska ülkeye gidip gelmek zorunda kalıyorum. Bi daha ki ay ya doğum yapmak üzere iken ya da iki günlük bebekle gitmem gerekecek o yolu. Bizde eşimle konustuk Türkiye'ye ailemin yanına dönecem. Eşim gelemiyor cunku burda işi ve maaşı iyi işi bırakayım birlikte dönelim dedi öyle olursa bizim için sıkıntı olacak işsiz olacak bende kalmasını istedim. Ama sorun şu ki ben türkiye de eşimsiz doğum yapacam yani sancım falan geldiğinde doğuma götürüldüğümde oğlum doğduğu zaman eşim yanımda olmayacak doğumdan sonra 3-4 ay Türkiye de kalacam küçük bebeğe hava değişikliği yasatmayayım diye cünkü bulunduğumuz yer soğuk ülke ve kısın 5 ay kar yagıyor. Bu süre içerisinde ailemde kalacam. Ailem acısından hiç bi sorunum yok Allah razı olsun hep destek oldular bana. Sadece eşimsiz nasıl olacak bilmiyorum pazartesi ucaga biniyorum cok üzgünüm benim eşim yanımda bulunamayacak :KK43:
Öncelikle hayırlı doğumlar dilerim doğumu turkiyede yapmaniz mantıklı bir karar olmuş fakat çocuğu soğuk ülkeye goturemem orası soğuk vs bence yapmayın çocuğu her türlü hava sartlarina alistirin sonuçta orada yasayacaksiniz

Bence yurtdışında doğum yapın. Sonrasında türkiye de bi sürü zorlukla karşılaşırsınız. Hastane sgk nız olmadığı için problem çıkarır. Sınra bebeğe pasaport vs. Derken daha fazla zorlukla karşılaşırsınız. Diğer arkadaşların da dediği gibi orda bebekler doğunca güneye göç etmiyorlar. Orda da bebek doğuyor. Oranın şartlarına uyum göstermeye çalışsanız daha kolay olur.
Vize sorunu varmış konu sahibinin vizesi çıkmamış her ay başka ülkeye giriş çıkış yapıyormuş yeni doğmuş bebekle başka ülkeye giriş çıkma sorunu zor olabilir.Soğukluktan ziyada vizeden ötürü Türkiye'de doğum yapacak galiba.

bulundugun yerde sana bakacak kimse yok galiba
en iyisi ailenin yanına
eşinlede telefonda görüntülü vs konuşursun olur biter
oglunu ve seni telefondan görür

Back
X