- 5 Ağustos 2016
- 11.151
- 32.036
- 598
- Konu Sahibi leylosvemecnun
-
Söyledim söylemem mi yanında öğürdüğüm oldu sırf anlasın diye yok.Postu açtığım günün gecesi aramız gayet normalken(pes etmiştim çünkü normal davranıyordum) kayınvalideme gittim telefonumu kapattım.Eve gelmiş beni bulamamış ulaşamamış da anesini aradı leyloş orda mı diye yok burada dedi.Ailemi aramış onlar da yok diyince baya korkmuş konu komşuya sormuş paniklemiş nerde bu diye sonra telefonumu açtım uzun uzun içimi döktüm gitmezsen hatanı anlayana kadar eve gelmem anneme gideceğim diye 1 gece annesinde kaldım.Dün sabah geldi işte randevu da almış bak aldım dedi bu sabah gittik çok iyi bir ders olduSiz acik acik bu durumdan rahatsiz oldugunuzu, icinizin kalktiginizi soyluyor musunuz?
Hastalik, iyilesemeyecek, cozumu olmayan her seyin basimin ustunde yeri var. Ama inanindan bunu yapan adami ben eve almam.
Isyerinde falan napiyor? Arkadaslari rahatsiz olmuyor mu? Ben isyerimde de tutmam cunku.
Söyledim söylemem mi yanında öğürdüğüm oldu sırf anlasın diye yok.Postu açtığım günün gecesi aramız gayet normalken(pes etmiştim çünkü normal davranıyordum) kayınvalideme gittim telefonumu kapattım.Eve gelmiş beni bulamamış ulaşamamış da anesini aradı leyloş orda mı diye yok burada dedi.Ailemi aramış onlar da yok diyince baya korkmuş konu komşuya sormuş paniklemiş nerde bu diye sonra telefonumu açtım uzun uzun içimi döktüm gitmezsen hatanı anlayana kadar eve gelmem anneme gideceğim diye 1 gece annesinde kaldım.Dün sabah geldi işte randevu da almış bak aldım dedi bu sabah gittik çok iyi bir ders oldu
Enfeksiyon kapmış iğne verdi antibiyotik iltihabı kuruyunca da lazerle yarasını yakacakmış kıl dönmesi oluşmuş tekrar.Ah var ya nasıl üzerimden yük kalktı anlatamam iyi ki burada sordumIyi hadi sevındım
Doktor ne dedi peki?
Hay Allah iyiliğini versin yaNe çocuğu ya? Nasıl baba olacak? Temizlik yok, sağlık sorumluluk yok. Utanma, çekinme bile yok. İnsan hadi eşini, evinin eşyalarını falan düşünmez diyelim ulan nasıl g*tünden iltihap aka aka dünyada dolaşıyorsun. Kime bu aptalca artistlik ve neden bu gereksiz üste çıkma çabaları. Bavulunu hazırlayın ve kapı dışarı edin. Aklı varsa hastaneye gider, iyileşir döner. Allah sabır versin sizede.
Kana karışmayla ilgili bir şey demedi ama biraz daha gitmesek açık ameliyat gerekecekmiş açık ameliyat demek de 1 ay yatmak demek.Yelkenleri suya indirmiyorum yine de mesafeliyim yüz bulsun istemiyorumBunlar iyilikten anlamazlar. Ohh iyi yapmışsın.
Ama merak ettim nasıl kana karışmamış?
Tam da yazmayi dusundugum yorum.Canım uyku ilacı içir ambulans çağır götürsünler.Bayıldı dersin.Neyş var derlersede amalıat olmuştu yarası akıyo dersin.Yada vinç çağır.Niye kınayalım canım adam kendini düşünmüo ama sende etten kemiktensin.
Kana karışmayla ilgili bir şey demedi ama biraz daha gitmesek açık ameliyat gerekecekmiş açık ameliyat demek de 1 ay yatmak demek.Yelkenleri suya indirmiyorum yine de mesafeliyim yüz bulsun istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?