şimdikiyle gzl gidiyo. sıkıntı yok.genelde beni basit biri gibi görüyolar burda.inan alakası yok.ilk kişi eşimdi ve kalkıp da eşimden başkasıyla asla olmyı dşünmedim ama 1 sen tamamen kopuktu.bi deneyelim ayrı kalalım istedi.sahip çıkmadı.çok zor zamanlar geçirdim.aradaki olayları anlatmadım.ben de istmem bu durumda biriyle olmak ama durumun getirdiği bi ani ikişki oldu.içinde bulunduğum durumdan kaynaklandı.zaten ayrıldın kısa süre önce ama inan severek ayrıldım.hala kyamıyorum ona.iyi biri.severek evlendik ama herşey yetmio.sahplenme eşler arası yakınlaşma da önemli.bunu şimdi anlıyorum.meğer yakınlaşma olarak da bişey yaşamamışız pek.şimdiki yaşantımla bunu anlıyorum.ne kadar cinsellik önemli değil dense de evliliği sağlıklı kılan ilişkiyisıcak tutuan bu kadın erkek arasında.
eşinizle kopmuşsunuz gibi geliyor bana.1 sene yrı kaldıktan sonra bir araya gelmek zor. o nir senedeki beklentileri görmezden gelmek, tekrar yaşanıp yaianmayacağını bilememek, onun da birine gönlünü kaptırıp kaptırmadığından habersiz olmak... en azından biraz zaman tanıyın kendinize, hepinizin iyiliği için...