• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşim dönüyor...karmakarışığım...

çok teşekkür ederim yorumlarınız için. eşim zaman zaman izne geldi 6 ayda bir 10 ayda bir geldi.
ipekçim verdiğin örnek çok doğru sanırım bizde bunu yaşayacağız ve daha başka zorluklar... rabbime güveniyorum
aldatıldığımı düşünen arkadaşım aldatıldığımı sanmıyorum böyle bir şey görmedim duymadım günahını alamam yaptıysa da kendisi verecektir hesabını kendimi bu düşünceyle harap etmek istemiyorum. yeni evliymiş gibi olacaksınız demişsiniz inşallah dediğiniz gibi olur hepinizden allah razı olsun yorumlarınızla beni motive ettiniz içime umut verdiniz inşallah rabbim yardımcım olsun amin

Bunu söyleyenlere kulağınızı tıkayın..Evet yeni evli olacakmış gibi hissedip birbirinizin geçmişini yargılamayın. Madem dönecek, madem yeniden başlayacaksınız bu ayrıntıları yuvaya sokmaya gerek yok.

dilerim herşey gönlünce oLsun cnm o kdr samimiyetle yazmışsın ALLAH herşeyi kaLbinden geçtiği şekilde versinn

Canım ne güzel işte gözün aydın
Eşin dönüyor senin ve kızının yanına dönüyor
Sizi kaybetmek istemiyor ve geliyor işte
Sevinmelisin ve şimdiden kötü olacağına şartlama kendini
Tadını çıkar canım..mutluluklar

senin adına cok sevindim bak geriye dönüyomuş eşin sende cıkar alkından kötü düşünceleri iyi düşün iyi şeyler olsun demek adam sizden vazgeçmemiş her şeyin hayırlısı cocuklarınla eşinle cok mutlu olursunuz inşallah

senin adına cok sevindim bak geriye dönüyomuş eşin sende cıkar alkından kötü düşünceleri iyi düşün iyi şeyler olsun demek adam sizden vazgeçmemiş her şeyin hayırlısı cocuklarınla eşinle cok mutlu olursunuz inşallah

sağol allah razı olsun inşallah:)

umarım bundan sonra sizin için herşey daha güzel olur tüm sıkıntılarınızı geride bırakıp mutlu olmaya bakın.olumsuz değil güzel şeyler düşün canım

izne geldiğinde ilk günler sanki bir alışma süreci gibi sancılı geçiyordu izin dönüşü yaklaştığında birbirimize daha çok alışmış oluyorduk benden ayrı yaşadığı günlerde beğenileri değişmişti fikirleri düşünceleri bir manevi ayrılık doğmuştu aramızda. bu bana ne kadar acı geliyordu bilemezsin. kilo aldım diye beni beğenmediğini defalarca söylemişti. ne kadar istediysem de zayıflayamadım:( incir çekirdeğini doldurmayacak konulardan kavga eder olmuştuk yeniden aynıları mı yaşanacak diye çok korkuyorum açıkçası

ama bu dönüş yapma-yapmama sorunu değil ki..
kilo aldığınızda beğenmediğini söylemesi çok daha farklı bir sorun.
anladığım kadarıyla eşinizin fiziğiniz hakkında söylediklerine ve benzer sözlerine kırılıyorsunuz ve tekrar beraber yaşamaya başladığınızda bu kırıcı davranışların artmasından endişeleniyorsunuz...
söyleyin öyleyse içinizdekileri... sizi güzel bulup bulmadığını sorun ona. zayıflamak için bir tavsiyesi olup olmadığını sorun. bu tip meseleleri birlikte hareket ederek çözün.
eski konunuzda size boşan demişlerdi, siz ondan ayrılmak istemediğinizi ve geçmişinizde yaşadığınız şeylerden dolayı sevgiyi eşinizde bulduğunuzu söylemiştiniz, öyleyse sizi üzen şeyleri açın ona. o size ve ailesine sahip çıkıp geri dönmüş, böyle ufak sorunları çözersiniz diye düşünüyorum.
ama sevginiz öldüyse ve bazı şeyler size bu yüzden batmaya başladıysa..o konuyu terapistinizle konuşun.

Canım senin adına çok sevindim, sende olumsuz düşünme, güzel düşün güzel olsun inşallah. Dilerim bu korkuların yersiz olur ve eşinle, çocuklarınla çok mutlu olursun.

bu psikoloji sanırım eşi birkaç yıl dışarıda çalışıp gelen insanların çoğunda var.nasılki ilk gittiği zaman yokluğuna alışamadınız sonrasında alıştınız.şimi ilk geldiğinde varlığına alışamayacaksınız ama sonrasında ortak paydada buluşacaksınız..elbetteki sıkıntılar yaşamanız çok normal farklı düzenleri olan insanlarsınız ..birbirinizin düzenne alışma döneminiz çabuk geçer inşallahh...birlikteliğiniz mutluluğunuz huzurunuz herzaman olsun inşallah

canım çok sevindim eski konularını biliyorum, dönmeye karar vermesi iyi bir şey bak. geldiğinde eski kırgınlıkları açma boşver, yeni evlenmiş gibi denmiş ya hani, öyle düşün öyle davran, eşin de evde huzurlu olunca sorunlar çıkmaz eski tatsızlıkları unutup yolunuza bakarsınız inşallah, kendini motive et, kötü düşünme :71:

Sağol canım allah razı olsun. Ben olumlu duygular içersinde olmaya çalışacağım inşallah o da öyle olur rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin inşallah amin

Back
X