- 23 Mart 2015
- 8.936
- 14.791
- 248
- Konu Sahibi Pink_Butterfly92
Iyi geceler bu saatte kimse yok olsa da derdimi anlayan birilerinin olma ihtimali yok. Çok sinirli ve bi o kadar da üzgunum..
Eşimin arkadaşi taksitli ev esyalari satan hepimizin bildigi magazadan telefon almiş. Bundan 4. Sene once kadar eşimin adina almiş kefili baskasi yapmiş. Ve 1 taksit bile odememiş... borc 10 kusur milyar tabiki avukatlar falan.. eşim bana soylemişti bende cok kizmiştim. Neyse kavgali oldugumuz bir zamanda ( arkadasina ve kefile guvenerek) adliyede borcu taksitlere ayirip tahaahütname imzalamiş ( kendi adina) odemeleri de arkadasiyla konuşmus. Ne arkadasi ne kefil tek kuruş odememişler ( bu durumdan baristigimizda haberim oldu)
Dogal olarakta avukat esimi tahaautname ihlalinden mahkemeye vermiş..
Bu hafta mahkemesi var 7-7.5 milyar arasi odeme yapmasi gerekiyormuş mahkemeden once.. esimin arkadasinin ve kefilin umrunda degil bu durum. Esiminde morali bozuk bende oh olsun sana dostuna guvenmiceksin iste diyorum ama icim kan agliyor.
Ya kizlar biz napicaz...
hem borc bizim degil hem 7 milyar para nerden odenecek ya onu da gectim esim hapis yaticak. Avukat 2 sene 8 ay flan demiş. Cok ama cok mutsuzum. Karisik yazdiysam kusura bakmayyin. Ben rahat duramiyorum arkadasini arayip sayip sovmek istiyorum esim engel oluyo ne yapmaliyim bilmiyorum basina boyle bisey gelen varmi 
Guncelleme; Eşim dost kazigi yememiş...
Ben eş kazigi yemişim.
Guncelleme ayrintiisi 4.sayfada...
Eşimin arkadaşi taksitli ev esyalari satan hepimizin bildigi magazadan telefon almiş. Bundan 4. Sene once kadar eşimin adina almiş kefili baskasi yapmiş. Ve 1 taksit bile odememiş... borc 10 kusur milyar tabiki avukatlar falan.. eşim bana soylemişti bende cok kizmiştim. Neyse kavgali oldugumuz bir zamanda ( arkadasina ve kefile guvenerek) adliyede borcu taksitlere ayirip tahaahütname imzalamiş ( kendi adina) odemeleri de arkadasiyla konuşmus. Ne arkadasi ne kefil tek kuruş odememişler ( bu durumdan baristigimizda haberim oldu)
Dogal olarakta avukat esimi tahaautname ihlalinden mahkemeye vermiş..
Bu hafta mahkemesi var 7-7.5 milyar arasi odeme yapmasi gerekiyormuş mahkemeden once.. esimin arkadasinin ve kefilin umrunda degil bu durum. Esiminde morali bozuk bende oh olsun sana dostuna guvenmiceksin iste diyorum ama icim kan agliyor.
Ya kizlar biz napicaz...

Guncelleme; Eşim dost kazigi yememiş...
Ben eş kazigi yemişim.
Guncelleme ayrintiisi 4.sayfada...
Son düzenleme: