• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim dost kazıgı yemiş

Kizlar cok ozur dilerim konuyu actigim gece saatlerce uyuyamadim sabah olmuş aksam olmuş hatirlamiyorum size de yazamadim cok uzgunum. Bu konuyu actiktan sonra malum arkadasina mesaj attim. Bikac kelime kacirdi agzindan esimi uyandirdim anlat dinliyorum dedim. O da telefonu kendisinin aldigini arkadasinin sucu olmadigini evlenecegimiz zamanlarda borclandigini telefonla borcunu kapattigini soyledi. Neden soylemedin diye sordum korktum dedi kizarsin diye bu bir gerekce degil dedim. Neden odemedin bu borcu dedim. Calistigim parayi sana getiriyorum icinden alirsam sorardin bende aramiz bozulmassin diye sakladim dedi. Bu arada borcu esimin babasi ustlendi o odeyecek. Ama basima kaynar sular dokuldu keske yatsaydi hapiste. Bir insan bunu nasil saklayabilir. Konusmuyoruz gunlerce ailesine de durumu anlattilar karina neden yalan soyledin diye. O kadar şoka girdim ki bu konu aylardir var ve aylardir sana soylemek icin cirpiniyorum bu hapiste ortaya cikinca daha kotu oldum dedi. Insallah girersin insallah dedim ciktim odadan. Buyutuyormuşum ben gecmiste olmuş evlilik icin lazimmis falan filan. Ya kizlar cok sacma degilmi soylese destek olmazmiydim. Yaptigm sey yanlismiş odemicekmis girsinmis hapse benim bu davranislarimdan iyiymis bende uzulurmusum bu sekilde konusuyor. Ben hala şoktayim arkadasiyla konuşmasam belki hic ogrenemeyecektimmm

Bu arada kizlar para hesabi yapan biri degilim evimizin eksikleri vardi onlari aldik bende hesabimi bildigimden yillardir odemelerimiz ayni hic degismedi. O yuzden alirsam anlarsin gbisinden seyler soyledi. Insan kocasina bile guvenemiyor bu devirde.
Umarım yanılırim ama siz bu işin üstüne düşün bence o borç o kadar la kalmaz devamı var muhtemelen :(

Cok gecmis olsun... Eşiniz vicdaniniza oynamış bence bu kadar cabuk yelkenleri indirmeyin.. Cocuklugunda kotu seyler yasamis olabilir ama bu hayatini yalanlar uzerine kuracagi anlamina gelmiyor hem de karşısında onu doven babasi yokken.. Yanlış hatirliyorsam duzeltin lutfen ama eski konularinizdan hatırladığım kadariyla esinizin daha once de yanlislari yalanlari olmuştu.. Bence bu kadar cabuk kanmayin mesela borcun gercekten ne zaman yapıldığıni ogrenin

Evet bu ilk degil zaten kacinci yalani bana karşi olan ama korumak gbi olmasin benden baskasina da yalan soyledigini hic duymadim bu bana ozel birsey galiba... taaviz vermiyorum bundan oncekilerde de vermedim asla vermemde cunku bi insan hatasini anlamiyorsa hep yapar ve esim de birturlu hatasini anlamiyor olsa gerekki hala yalan soyluyor. Ama bu bosanma sebebimidir bilemiyorum. Tam guven veriyor sonra yalanini yakalayinca hersey yerle bir. Uzun zamandir o kadar iyiyiz ki bazen kendi kendime nazar degdigimi dusunuyorum. Birde bn hic yalan soylemeyen biriyim tamam cevreme yalan soylerim ( suraya gidicem sunu yapicam aa o gun isim var tarzi ) ama ona asla yalan soylemem herseyimi paylasirim kendisiyle yalan olmamali evlilikte ya.

Siz bu işi derinine inceleyin.
Kim izin verir bir telefon borcunun bu kadar büyümesine sırf eşinden çekiniyor diye. Baba da hemen borcu üstlenmiş. Sizden saklanan başka şeyler çıkmasın sonra.

Afedersiniz ama benim aptal kocam yapar :)

Kayinbabamda sasilacak bir durum yok cunku cocuklari soz konusuysa bulur eder. Ben hatta laf arasinda birak girsin hapse kurturulurz baba falan dedim yoook olmaz oyle sey ben oglumu hapise attirmam dedi boburlenerek yani kayinbabam odeyecekti zaten esim ona guvenmediyse bende hicbirsey bilmiyorum. Ben saklayim saklayabildigim kadar sonra yumurta biyerine dayaninca da babam oder demistir.

Evet bu ilk degil zaten kacinci yalani bana karşi olan ama korumak gbi olmasin benden baskasina da yalan soyledigini hic duymadim bu bana ozel birsey galiba... taaviz vermiyorum bundan oncekilerde de vermedim asla vermemde cunku bi insan hatasini anlamiyorsa hep yapar ve esim de birturlu hatasini anlamiyor olsa gerekki hala yalan soyluyor. Ama bu bosanma sebebimidir bilemiyorum. Tam guven veriyor sonra yalanini yakalayinca hersey yerle bir. Uzun zamandir o kadar iyiyiz ki bazen kendi kendime nazar degdigimi dusunuyorum. Birde bn hic yalan soylemeyen biriyim tamam cevreme yalan soylerim ( suraya gidicem sunu yapicam aa o gun isim var tarzi ) ama ona asla yalan soylemem herseyimi paylasirim kendisiyle yalan olmamali evlilikte ya.
Şimdi dogru birşey de dese şüphelenirsiniz ki..Çok çok kötü birşey.Eşimin babası da çok yalan konuşur.Şuan dogru dese bile inanmıyoruz vallahi:) Amannn x degil mi yine sıyırıyor diyorlar.İnşallah devamı gelmez.

Duygu sömürüsüyse de ben taa buradan yedim vallahi yazık ne olacak :KK43:

Duygu somurusunu 1 km oteden tanirim kesinlikle duygu somurusu ama evet kayinbabam cok dovmus esimi kaynanam anlatiyordu daha kucucuktu elinden zor aldm diyor. Halbuki adam ne kadar mulayim ve cocuklarini seviyo demekki kuccukken cok yaramazmiş. Babasina yalan soylese anlarimda bana neden yani

Şimdi dogru birşey de dese şüphelenirsiniz ki..Çok çok kötü birşey.Eşimin babası da çok yalan konuşur.Şuan dogru dese bile inanmıyoruz vallahi:) Amannn x degil mi yine sıyırıyor diyorlar.İnşallah devamı gelmez.

Ben cevremde çok uyanik biri olarak anilirim yani bir insanin bir hareketinden bir lafindan ne yapmaya calistigini yalan soyleyip soylemedigini anlarim normalde... ama eş olunca dikkate almiyorum demekki. Ogrenince anladim ki esim aslinda cok acik vermis benim kafam yogunda degil calismiyorum etmiyorum neden ve nasil anlamadim ya da sorgulamadim bilmiyorum. Ama allah kimsenin yalanani kimseye kar birakmiyor iste...

Ben cevremde çok uyanik biri olarak anilirim yani bir insanin bir hareketinden bir lafindan ne yapmaya calistigini yalan soyleyip soylemedigini anlarim normalde... ama eş olunca dikkate almiyorum demekki. Ogrenince anladim ki esim aslinda cok acik vermis benim kafam yogunda degil calismiyorum etmiyorum neden ve nasil anlamadim ya da sorgulamadim bilmiyorum. Ama allah kimsenin yalanani kimseye kar birakmiyor iste...
Yalancının mumu yatsıya kadar yanarmış.Biraz gözünü Korkut'un ki sonucun nerelere gelecegini bilsin.Bazen güvenip farkına varmayabiliyoruz.İnşallah tekrarlamaz temennimiz o.

Yalancının mumu yatsıya kadar yanarmış.Biraz gözünü Korkut'un ki sonucun nerelere gelecegini bilsin.Bazen güvenip farkına varmayabiliyoruz.İnşallah tekrarlamaz temennimiz o.

Peki bi insan yalana alistiysa ama biyerleri sıkışinca olandan... ya da arkadan is yapiyorsa sizce o insani nasil vazgecirebiliriz ?

Mesela benim esim cok iddia oynardi bagimlisiydi 4 senede anca birakti. Arkamdan biton iste yaptigi oldu. Biturlu biraktiramadim. Sonra iddia bagimlilihiyla ilgili bir siteden yazi okuttum. Kendisi birakti. Etkileniyor boyle seylerden. Sizce yalanindan nasil kurtulabilirim. Birde soyledigi yalana kendini bile inandiiriyor ve o ruh haline burunuyor...

Mesela o malum arkadasina sosyal medyadan biton laflar yazmisti hastalikli sanirim benim kocam

Back
X