- 5 Ekim 2013
- 386
- 101
- 123
- 31
- Konu Sahibi 8renkligokkusagi
-
Tesekkur ederim, amin hepimizin en buyuk dertleri boyle seyler olsa keske. Allah saglik versin hersey halloluyo ama kalp kirikligi cok yoruyo insani.Gecmis olsun en buyuk derdiniz bu olsun :)
Erkeklerin içine bazen bir 'öküz' kaçabiliyor.. Çok takmamak lazım..
Gecmis olsun kırılmakta haklısın tavir yap azcık bence tabii
erkekler işteBenim sevdicek hasta oldu yataklara dustu, bogazlari iltihaplandi halsizlik burun tikanikligi vs baya agir hasta oldu. Antibiyotigiydi burun spreyiydi cayiydi masajiydi ilgilendim iyi oldu.
Derdim mi ne ?
Ben suan bi yandan burnumu silip thylot mudur nedir 2 gunluk oda arkadasimin verdigi ilaci yudumlarken, o yaklasik 3 saattir online oyunda savas yapiyor.
Normalde hic boyle degildir. Cok ilgilidir. Ama niye boyle yapti anlamadim, cok kirildim. Paylasmak istedim..
Surekli yazmasam da istisnasiz her gun okuyorum.
Iyi ki varsiniz.
Sefkat duygusu bize bol verilmis de erkeklerde oyle degil, uzme kendiniTesekkur ederim, amin hepimizin en buyuk dertleri boyle seyler olsa keske. Allah saglik versin hersey halloluyo ama kalp kirikligi cok yoruyo insani.
Yakin zamanda bi konuda tek basima kaldim onun yuzunden, yalniz birakti beni. Bahanesi de "nerden bilebilirdim"
Simdi ustune ben kotuyken boyle ilgisiz kalinca, nasilsin diye bile sormayinca cidden kotu hissettim.
Sefkat duygusu bize bol verilmis de erkeklerde oyle degil, uzme kendini
Geçmiş olsun da ne yapıcak ki ? Ona da sen bakmışsın kendine de sen bakıcaksın diye düşünmüştür :) birkaç saatte bir "nasıl oldun" demesi yeterlidir bence mesela. Ama hakkın var ben senin kadar ilgilenmeZdim :)
erkekler işte
çok geçmiş olsun size
Başlığı okuyunca kansersiniz falan sandım..Geçmiş olsun.
Hani erkeklerin Icinde sakladiklari perdelerini kaldirdiklarinda gorunen kedi varya,iste o cogunda kedi yerine okuz oluyor.onlar degismezler...Benim sevdicek hasta oldu yataklara dustu, bogazlari iltihaplandi halsizlik burun tikanikligi vs baya agir hasta oldu. Antibiyotigiydi burun spreyiydi cayiydi masajiydi ilgilendim iyi oldu.
Derdim mi ne ?
Ben suan bi yandan burnumu silip thylot mudur nedir 2 gunluk oda arkadasimin verdigi ilaci yudumlarken, o yaklasik 3 saattir online oyunda savas yapiyor.
Normalde hic boyle degildir. Cok ilgilidir. Ama niye boyle yapti anlamadim, cok kirildim. Paylasmak istedim..
Iyi ki varsiniz.
Benim sevdicek hasta oldu yataklara dustu, bogazlari iltihaplandi halsizlik burun tikanikligi vs baya agir hasta oldu. Antibiyotigiydi burun spreyiydi cayiydi masajiydi ilgilendim iyi oldu.
Derdim mi ne ?
Iyi ki varsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?