• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşim dün fena yakalandı :(

Sorgulanması gereken asıl konu adamın aldatması falan değil bence.. Verdiği tepkiler.. Sohbetten biri yazacak, panikle kapatacak, ben hesabını soramayacağim bunun ? Aç okuyacağım dediğimde izin vermeyecek buna... Asıl bunlar sorgulanmalı bence.. Evlilikte böyle çifte strandart olur mu ? siz ona bu tepkinin onda birini verseniz kıyametler kopar ... ahh ahh...

activity monitor diye bir program var ayarlar kısmından görünmez hale getirebiliyorsunuz..ayrıca keylogger diye aratırsanız sadece özel kısa yol tuşları (ctrl+shift+f7 gibi) ile açılan sonrasında şifreyle giriş yapabileceğiniz programlar mevcut.. nerden mi biliyorum!! benim bilgisayarımda yüklü :) klavyede basılan her tuşu kayıt altına alıyo aynı zamanda ekran görüntü kaydı da yapıyo..yani nerden silerse silsin sizin önünüzde herşey... nişanlımın aynı saçmalıktaki davranışları için kurdum sonrasında baya da faydasını gördüm tüm şifreler elimin altında artık.. ama herşeyi bilmek ve özelini kurcalamak da hoş bişey değil :( kavga sayımız 4 katına çıktı...

bu durumun altından aldatma olayı çıkacağını da hiç sanmıyorum çünkü aldatma olayı olsa agresiflik yapmazdı.. suçluluk psikolojisiyle alttan alır sizin görüp görmediğinizi sorgulamaya çalışırdı..yani sürekli konuşmak isteyen taraf o olurdu.. sizden gizli bişey var orası kesin ama siz de benim gibi aldatılıyorum triplerine girmeyin nişanlımın hemen kapattığı mesajın altından benden saklanan bir borç meselesi çıktı öfkeyle tepkisi vs de birebir aynı..

nasıl kurdun bu programı ben beceremedim :(

ne demek evli insanların özeli olmaz bende bunu anlamayamıyorum.benimde arkadaşlarım var ve bazen özel konuşmak isterim watsaap veya facebook mesajlarımı okusun istemem çünkü biz bazen kuduruyoruz :) aynı şekilde eşiminde arkadaşlarıyla erkek erkeğe muhabbet etmesine engel olmam.olamam.tabiki her şeyi paylaşıyoruz ama bilmemem gereken bir durum olabilir çok normal.mesela iş hakkında biz birbirimize öyle her şeyi anlatmayız.alanlarımız çok farklı onun işi ile ilgili her şeyi bilmekte istemiyorum.her kesin düşüncesi farklı ama ben kadın kadına gezmeleri muhabbetleri alışverişleri :)daha çok tercih ediyorum hep birliktede görüşülüyor tabiki fakat ben arkadaşlarımla yemeğede giderim bir kaç günlük tatilede...bunun nasıl bir sakıncası olabilir?

belki de arkadaşıyla özel yazışıyor olabilir. ben de istemem arkadaşlarımla yazışmalarımı eşimin okumasını, utanırım yani. ama ben onunkileri okurum hep tabi yapmamam lazım ama merak işte. eş bile olsa bi özeli mutlaka olmalı.. sizin kızacağınızı düşünüp okumanızı istememiş olabilir. aldatma şüphesi size bu kadar yakınsa eşinizle olan ilişkinizi baştan gözden geçirmeniz gerekir.

Elbette eslerin de özeli mutlaka olmasi gerekiyor. Ben mesela esimin facebook, mail sifresini biliyorum ama asla giris yapmiyorum, maillerine bakmiyorum. Neden? Cünkü ona güvendigimden ve esimin bir özel hayatina hakki oldugundan.

Sizin konustugunuz seyi pek gerçekçi olarak göremiyor. Arkadas özel birsey yaziyor ise, neden bu kadar çok panik? Bazen bende arkadasim ile özel birsey konusuyorum facebookta, esim benim yanima geldiginde söylerim, falanca kisi ile biraz özel konusuyoruzda,... ki esim benim arkadaslarimi da bilir.

Arkadas senin ile özel konusuyor ise, panik yapip, kapatip, baska sayfalara girmez insan (ki zaten erkekler, biz kadinlar kadar özel konusmuyorlar). Ayrica konu sahibinin esi ilk basta kapattigini bile inkar etmisti, sonradan arkadas yalanini uydurdu.

paniklemesi eşinin görünce hoşlanmayacağı bişey yazdığının garantisidir, özeli olabilir tabi ki ama böyle tepki vermesi düşündürücü

Back
X