activity monitor diye bir program var ayarlar kısmından görünmez hale getirebiliyorsunuz..ayrıca keylogger diye aratırsanız sadece özel kısa yol tuşları (ctrl+shift+f7 gibi) ile açılan sonrasında şifreyle giriş yapabileceğiniz programlar mevcut.. nerden mi biliyorum!! benim bilgisayarımda yüklü :) klavyede basılan her tuşu kayıt altına alıyo aynı zamanda ekran görüntü kaydı da yapıyo..yani nerden silerse silsin sizin önünüzde herşey... nişanlımın aynı saçmalıktaki davranışları için kurdum sonrasında baya da faydasını gördüm tüm şifreler elimin altında artık.. ama herşeyi bilmek ve özelini kurcalamak da hoş bişey değil

kavga sayımız 4 katına çıktı...
bu durumun altından aldatma olayı çıkacağını da hiç sanmıyorum çünkü aldatma olayı olsa agresiflik yapmazdı.. suçluluk psikolojisiyle alttan alır sizin görüp görmediğinizi sorgulamaya çalışırdı..yani sürekli konuşmak isteyen taraf o olurdu.. sizden gizli bişey var orası kesin ama siz de benim gibi aldatılıyorum triplerine girmeyin nişanlımın hemen kapattığı mesajın altından benden saklanan bir borç meselesi çıktı öfkeyle tepkisi vs de birebir aynı..