• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşim dün gece bodruma balık tutmaya gitti çıldırıyorum. Gelince nasıl davranmalıyım....

kk_kk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2014
210
74
43
35
Eşim dün ben istemediğim halde arkadaşlarını kırmamak için bodruma balığagitti. bu arada ben izmirde oturuyorum. Ne söylediysem kar etmedi. arkadaşlarına ayıp olurmuş. akşam gelince sizce nasıl davranmalıyım. hiçbişe yokmuş gibi mi davransam artık surat asmak küsmek kar etmiyor. ikizler burcu eşim sizce kaçan kovalanır taktiği mi uygulasam. güler yüzlemi karşılasam. normalde çok ilgiliyimdir eşime karşı. canım çok sıkkın yine. ne yapacağımı şaşırdım önerilerinizi tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim.

En iyisi hiç bir şey yokmuş gibi davran, o yokken yaptığın şeyleri anlat. Mesela işte sen yokken ben de şuraya gittim şu arkadaşımla görüştüm çok eğlendik keşke sen de olsaydın filan deyip neşeli davranabilirsin. :KK49:Laf arasında önemsemiyormuş gibi senin nasıl geçti diye sorabilirsin. Ben olsam abartmadan umursamıyor gibi davranırdım. Yoksa erkekler kendilerini çok önemli sanıyorlar. Bir de size sormamasına alındıysanız siz de başka bir gün plan yaparken ona sormayıp son dakika söyleyin hatasını anlar. Yoksa erkekler suçları yüzüne söylenince anlamak istemiyorlar, boş laf gibi geliyor kendilerine:63:

siz olsanız nasıl davranırdınız
ben ne yapacağımı şaşırdım.
Surat asın ama konusmamazlik yapmayin nasil gecti diyede sormayin anlatmak icin cabalarsada dinlemeyin arkadas icin esini yalniz birakip gitmekte neyin nesi ya

benimkide arkileriyle balık tutmaya gitçekti bi gün
o günde fırtına çıktı. tv de hortumdan falan bahsediliyor baktım hazırlanıyor
dedim hoopp nereye, hiçte gidemezsin
neymiş anlaşmışlar, oyunbozanlık mı etseymiş kaç hafta önceden kararlaştırmışlar bilmem ne
dedim tusunami çıkacakmış ne balığından bahsediyon sen hayret yaa
hava yol şartları normal olsa gitsin canım n'olcak. sen neden istemiyosun gitmesini?

Canim bence hicbise olmamis gibi davran, ararsa da acmamazlik yapma ac gayet guzel neseli konus ki onsuz da iyi oldugunu mutlu oldugunu gorsun inan boyle daha kiymetli olursun onun gozunde.. Aksam da gayet guzel karsila yine keyfin yerinde olsun nasil gecti balik de sana da iyi oldu havan degismistir falan de inan bana boyle davrandi mi daha bi ustune dusuyorlar.. :) bu erkekler bi anormal caniiimmmm... :D

Birincîsi kimlerle gîtti tanıyor musunuz ? Ikinciside Bodrum'dan daha yakın bir yer yokmuymuş balık tutmak için?

genelde gece gidiliyor balık tutmaya. şundan dolayı diyemeyeceğim ama öyle :)
kimlerle gittiğini biliyor musunuz?
ben olsam hiç bişey yokmuş gibi davranırdım. çıkın hava alın eğlenin coşun çocuklarla. hem vakit çabuk geçer hem kendinizi daha çok sinir etmemiş olursunuz hemde seni pekde umursamıyorum mesajı vermiş olursunuz :D

Ben olsam hic tepki gostermezdim, ne de olsa benim de kiramayacagim arkadaslarim olabilir dimi:KK53:
Ayrica tartisarak bu konuyu cozemwzsiniz, senin ruh sagligina zarar.

Hiç tepki gösterme hayatına normal bir şekilde devam et ki o şaşırsın. Nasıl olsa sen surat assanda konuşmasanda bir şey değişmiyomuş sende bu defa farklı ol umursama o düşünsün niye diye

İzmir'de balık tutulmuyor muymuş da ta Bodrum'a gitmiş?

Bana pek inandırıcı gelmedi :KK43:

Ayrıca arkadaşlarına ayıp oluyor da size olmuyor mu?

Böyle bir durumda trip atmaktan öteye gider olayı incelemeye alırdım.

Ne demek arkadaşlarıyla balığa gitmek. Hem de izin vermediğiniz halde. Boşanma sebebi....

Allah aşkına izin vermemek ne demek. Adam arkadaşlarıyla plan yapmış ne var bunda. Hafta sonu için sosyalleşmek istemiş alt tarafı, bunun için neden izin alsın? Adam sanki pavyona gitmiş gibi tepki veriyorsunuz. Arkadaş ısrarı falan da hikaye, gitmek istediği için gitmiş. Sizin fazla yaygara yapmanızı önlemek için de ısrar deyip geçmiş. Biraz rahat olun, rahat bırakın şu adamları.

Bir hafta sonunu ayrı geçirince bişey olmuyor merak etmeyin. Siz de kendi planınızı yapın arkadaşlarınızla. Siz evde oturur, bitün sosyal hayatınızı eşinize endekslerseniz aynı sorunları daha bir çok kez yaşarsınız.

Back
X