• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşim dün gece bodruma balık tutmaya gitti çıldırıyorum. Gelince nasıl davranmalıyım....

Benim kocam suratımı çekmemek için izin vermediğim yere gitmez. Düşün artık nasıl bir suratım varsa

eee gitsin canım nolcak , evli diye adamın hobisi de mi olmasın ..
çok sinirlendiysen küs bu durumu bir fırsata çevir hediye almadan barışma :KK53:

izinsiz olmuş bu pek hoş olmasa da sonuçta kimle nereye gittigini biliyorsunuz...arada kaçsın eşleri sık bogaz etmeyin

hem özlem olur iyi olur.:rolleyes:

Neden gitmesini istemiyorsunuz ki? Geçerli bir sebebiniz var mıydı? Alacağınız tavır buna göre haklı ya da haksız olacak çünkü...

Ben olsam yerinizde hiçbirşey olmamış gibi davranırdım ki inanın benim için birşey olmamış olurdu gerçekten.
Evlenmeden önce eşimle çözmüştük biz, onun arkadaş grubu (çoğu evli ve çocuklu) ile buluşma günü vardı haftada bir akşam, ben tamam demiştim. Sinema, gokart vs takılıyorlar. Bende gittim birkaç kez, hepsini tanıyorum zaten. Inanın evlenmeden önce her hafta giden eşim, kendi gitmek istemedi. Önce 15gün, sonra ayda 1 derken bir yılda 10 kez yq gitmiştir ya gitmemiştir. Şimdi gidiyorum dese, gitme demem yani. Onunda nefes almaya ihtiyacı var. Bende çıkarım arkadaşlarımla arada , oda bana gitme demez.
Bu kadar baskı yapmayın eşlerinize derim. Ha güveninizi sarsacak bir durum vardır bilemem ama, yoksa bırakın bir gün arkadaşlarıyla gecirsin, sizde arkadaslarınızla program yapın. Sizede iyi gelir, eşinizede emin olun.

ya su izin vermeme olaayina bnde cok karsiyim..birakin gitsin ne var bunda ..

Bende ikizler burcuyum. Dedigim dedik bir burç. Değişkendir.bence burnundan getirmenin anlamı yok.Hem adam gidip geldikten sonra surat assaniz nolur.Bence buyutulcek bişey yok .

Yorumlara bakıyorum da herkes normal karşılamış iyi o zaman siz de aynı türden planlar yapın yalnız bu planlarınız geceyi başka bir şehirde geçirmek üzerine olsun. Eşiniz karşı çıksa da dinlemeyin gidin sonra onun da arkadaşları karın sosyalleşsin ne var bunda falan gibi tavsiyeler verir belki:KK14:

Ne demek arkadaşlarıyla balığa gitmek. Hem de izin vermediğiniz halde. Boşanma sebebi....

Allah aşkına izin vermemek ne demek. Adam arkadaşlarıyla plan yapmış ne var bunda. Hafta sonu için sosyalleşmek istemiş alt tarafı, bunun için neden izin alsın? Adam sanki pavyona gitmiş gibi tepki veriyorsunuz. Arkadaş ısrarı falan da hikaye, gitmek istediği için gitmiş. Sizin fazla yaygara yapmanızı önlemek için de ısrar deyip geçmiş. Biraz rahat olun, rahat bırakın şu adamları.

Bir hafta sonunu ayrı geçirince bişey olmuyor merak etmeyin. Siz de kendi planınızı yapın arkadaşlarınızla. Siz evde oturur, bitün sosyal hayatınızı eşinize endekslerseniz aynı sorunları daha bir çok kez yaşarsınız.
yorumunuza bayıldım:KK9:

Ne demek arkadaşlarıyla balığa gitmek. Hem de izin vermediğiniz halde. Boşanma sebebi....

Allah aşkına izin vermemek ne demek. Adam arkadaşlarıyla plan yapmış ne var bunda. Hafta sonu için sosyalleşmek istemiş alt tarafı, bunun için neden izin alsın? Adam sanki pavyona gitmiş gibi tepki veriyorsunuz. Arkadaş ısrarı falan da hikaye, gitmek istediği için gitmiş. Sizin fazla yaygara yapmanızı önlemek için de ısrar deyip geçmiş. Biraz rahat olun, rahat bırakın şu adamları.

Bir hafta sonunu ayrı geçirince bişey olmuyor merak etmeyin. Siz de kendi planınızı yapın arkadaşlarınızla. Siz evde oturur, bitün sosyal hayatınızı eşinize endekslerseniz aynı sorunları daha bir çok kez yaşarsınız.
İzin kelimesine takılmışsınız ama ben bunun yanlış kullanıldığını anlatılmak istenenin gönül rızası olmadan gitmek olduğunu düşünüyorum. İlişki iki kişi yaşanıyor ve biri birinin gönlünün rızasını takmamış oluyor kaba tabir ile...

Eşim dün ben istemediğim halde arkadaşlarını kırmamak için bodruma balığagitti. bu arada ben izmirde oturuyorum. Ne söylediysem kar etmedi. arkadaşlarına ayıp olurmuş. akşam gelince sizce nasıl davranmalıyım. hiçbişe yokmuş gibi mi davransam artık surat asmak küsmek kar etmiyor. ikizler burcu eşim sizce kaçan kovalanır taktiği mi uygulasam. güler yüzlemi karşılasam. normalde çok ilgiliyimdir eşime karşı. canım çok sıkkın yine. ne yapacağımı şaşırdım önerilerinizi tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Keyif aliyosa gitsin ne guzrl hobisi var adamin :)

Kendimi duvarlara vururum herhalde sinirden. Bilemiyorum içimde tutamayıp oltayı kafasında parçalamak, yem olarak kullanıp oltaya takıp küvette boğmak, pinçiklemek vs. Sinirlendiiiim!

İzin kelimesine takılmışsınız ama ben bunun yanlış kullanıldığını anlatılmak istenenin gönül rızası olmadan gitmek olduğunu düşünüyorum. İlişki iki kişi yaşanıyor ve biri birinin gönlünün rızasını takmamış oluyor kaba tabir ile...
Karşı tarafın gönlünün rızası ne olacak peki? Adam arkadaşlarıyla birlikte bir hafta sonunu aktivite yaparak geçirmek istemiş. Buna rıza vermemek için geçerli sebep düşündüm düşündüm bulamadım ben.

Her zaman olmuyorsa hoş görülmesi gereken birşey bence. Erkeklerin balık tutma hobileri vardır böyle ve balık tutmaya sabah çok erken saatlerde başlanır o saatlerde güzel balık olur. Dayım da sever balık tutmayı kendi memleketimize ya da yengemin memleketine gittiklerinde sabahın körü kalkar gider balık tutar tüm gün zaten yoğun çalışıyor öyle kafasını boşaltıyor yengem bir kere sorun yapmadı. Gelecek işte yan kırk yılda bir bir haftasonu ne olacak. Arasaydınız ne yapıyor nasıl gidiyor diye. Erkeklerin de hobileri olabilir. Bence surat asmayın geldiğinde nasıl geçtiğini sorun, şansı yaver gittiyse balıkta getirir kızartır yersiniz :)

Aman sende bırak gitsin eğlensin stes atsın sende kendine arkadaşlar ve bir hobi bul onu yalnız bırak ,sürekli eşin dlbinde olmasıda sıkıcı
monotonluğu önlemiş olursun evliliği yıpratan monotonluk

Arkadaşlarını KIRMAMIŞ ama seni KIRMAYI göze alarak gitmiş.........BEN OLSAM kavga ederdim burnundan getirirdim Heralde...

Arkadaşlarını KIRMAMIŞ ama seni KIRMAYI göze alarak gitmiş.........BEN OLSAM kavga ederdim burnundan getirirdim Heralde...

Canım mevzu balığa gitmesi değil balığa Bodrum'a gitmesi.

Ben bu açıdan baktım ve bence konu sahibi arkadaş sinirlenmekte haklı tutacaksa İzmir'de tutsun ille de Bodrum'a gitmek istiyorsa da eşinin rızasını bi zahmet alıversin evlilik karşılıklı saygıyla yürür bunu şimdi sadece adamcağızın hobilerine saygı olarak algılayanlar olacaktır ama iki tarafın da uzlaşması gerek.

Balığını İzmir'de tutmuş olsaydı konu sahibi bu kadar dert yapmazdı kanımca.

Canım mevzu balığa gitmesi değil balığa Bodrum'a gitmesi.

Ben bu açıdan baktım ve bence konu sahibi arkadaş sinirlenmekte haklı tutacaksa İzmir'de tutsun ille de Bodrum'a gitmek istiyorsa da eşinin rızasını bi zahmet alıversin evlilik karşılıklı saygıyla yürür bunu şimdi sadece adamcağızın hobilerine saygı olarak algılayanlar olacaktır ama iki tarafın da uzlaşması gerek.

Balığını İzmir'de tutmuş olsaydı konu sahibi bu kadar dert yapmazdı kanımca.
bulundugu bölgeden balıga gitseydı zaten eşi izzin verirdi ve kırmamış olurdu ...
ben kadnı dinlemeyip gittiği için ve arkadaşlarnı dinleyıp arkdşlaryla uzaga gttiği için böyle bişey dedim...
aman bide bizim yuzumzden kavga çıkmasın susak biz en iyiisi =D

Back
X