Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yorumunuza bayıldımNe demek arkadaşlarıyla balığa gitmek. Hem de izin vermediğiniz halde. Boşanma sebebi....
Allah aşkına izin vermemek ne demek. Adam arkadaşlarıyla plan yapmış ne var bunda. Hafta sonu için sosyalleşmek istemiş alt tarafı, bunun için neden izin alsın? Adam sanki pavyona gitmiş gibi tepki veriyorsunuz. Arkadaş ısrarı falan da hikaye, gitmek istediği için gitmiş. Sizin fazla yaygara yapmanızı önlemek için de ısrar deyip geçmiş. Biraz rahat olun, rahat bırakın şu adamları.
Bir hafta sonunu ayrı geçirince bişey olmuyor merak etmeyin. Siz de kendi planınızı yapın arkadaşlarınızla. Siz evde oturur, bitün sosyal hayatınızı eşinize endekslerseniz aynı sorunları daha bir çok kez yaşarsınız.
İzin kelimesine takılmışsınız ama ben bunun yanlış kullanıldığını anlatılmak istenenin gönül rızası olmadan gitmek olduğunu düşünüyorum. İlişki iki kişi yaşanıyor ve biri birinin gönlünün rızasını takmamış oluyor kaba tabir ile...Ne demek arkadaşlarıyla balığa gitmek. Hem de izin vermediğiniz halde. Boşanma sebebi....
Allah aşkına izin vermemek ne demek. Adam arkadaşlarıyla plan yapmış ne var bunda. Hafta sonu için sosyalleşmek istemiş alt tarafı, bunun için neden izin alsın? Adam sanki pavyona gitmiş gibi tepki veriyorsunuz. Arkadaş ısrarı falan da hikaye, gitmek istediği için gitmiş. Sizin fazla yaygara yapmanızı önlemek için de ısrar deyip geçmiş. Biraz rahat olun, rahat bırakın şu adamları.
Bir hafta sonunu ayrı geçirince bişey olmuyor merak etmeyin. Siz de kendi planınızı yapın arkadaşlarınızla. Siz evde oturur, bitün sosyal hayatınızı eşinize endekslerseniz aynı sorunları daha bir çok kez yaşarsınız.
Eşim dün ben istemediğim halde arkadaşlarını kırmamak için bodruma balığagitti. bu arada ben izmirde oturuyorum. Ne söylediysem kar etmedi. arkadaşlarına ayıp olurmuş. akşam gelince sizce nasıl davranmalıyım. hiçbişe yokmuş gibi mi davransam artık surat asmak küsmek kar etmiyor. ikizler burcu eşim sizce kaçan kovalanır taktiği mi uygulasam. güler yüzlemi karşılasam. normalde çok ilgiliyimdir eşime karşı. canım çok sıkkın yine. ne yapacağımı şaşırdım önerilerinizi tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim.
Karşı tarafın gönlünün rızası ne olacak peki? Adam arkadaşlarıyla birlikte bir hafta sonunu aktivite yaparak geçirmek istemiş. Buna rıza vermemek için geçerli sebep düşündüm düşündüm bulamadım ben.İzin kelimesine takılmışsınız ama ben bunun yanlış kullanıldığını anlatılmak istenenin gönül rızası olmadan gitmek olduğunu düşünüyorum. İlişki iki kişi yaşanıyor ve biri birinin gönlünün rızasını takmamış oluyor kaba tabir ile...
Arkadaşlarını KIRMAMIŞ ama seni KIRMAYI göze alarak gitmiş.........BEN OLSAM kavga ederdim burnundan getirirdim Heralde...
bulundugu bölgeden balıga gitseydı zaten eşi izzin verirdi ve kırmamış olurdu ...Canım mevzu balığa gitmesi değil balığa Bodrum'a gitmesi.
Ben bu açıdan baktım ve bence konu sahibi arkadaş sinirlenmekte haklı tutacaksa İzmir'de tutsun ille de Bodrum'a gitmek istiyorsa da eşinin rızasını bi zahmet alıversin evlilik karşılıklı saygıyla yürür bunu şimdi sadece adamcağızın hobilerine saygı olarak algılayanlar olacaktır ama iki tarafın da uzlaşması gerek.
Balığını İzmir'de tutmuş olsaydı konu sahibi bu kadar dert yapmazdı kanımca.
valla şimdi hazırlandım kipaya gidiyorum çocuklarla. gelince arasın dursun...