• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşim dün gece bodruma balık tutmaya gitti çıldırıyorum. Gelince nasıl davranmalıyım....

Balığa gideceğim denince sizin aklınıza aldatmak mı geliyor? :KK70:

Eşler arasında güven olmalı, evlilikte güven olmazsa olmaz bir parametredir.

Yani bence :-)

Yukarıda yazdığım uzunca cevaba bir karşılığınız olmadığı gibi sonra ki mesajımla nasıl bağdaştırdınız anlayamadım.
Söylediğiniz şey cidden komikti yani siz aldatan adamın "hayatım ben seni aldatmaya gidiyorum görüşürüz" diyeceğini falan sanıyosunuz heralde. Ben ona istinaden yazmıştım
Sizin konular arasında bağlantı kurma sorununuz var sanırım :)
Neyse size iyi akşamlar.

yani bence gitmesinde sakınca yok sen şayet güveniyorsan çünkü kanı bozuk olan arkanı bile dönsen yapıcanı yapar. ama seni yoksayması kabul edilemez. bence bugüne kadar ne yapıyorsan tersini yap belki öyle seni ciddiye almaya başlar.

Eşim dün ben istemediğim halde arkadaşlarını kırmamak için bodruma balığagitti. bu arada ben izmirde oturuyorum. Ne söylediysem kar etmedi. arkadaşlarına ayıp olurmuş. akşam gelince sizce nasıl davranmalıyım. hiçbişe yokmuş gibi mi davransam artık surat asmak küsmek kar etmiyor. ikizler burcu eşim sizce kaçan kovalanır taktiği mi uygulasam. güler yüzlemi karşılasam. normalde çok ilgiliyimdir eşime karşı. canım çok sıkkın yine. ne yapacağımı şaşırdım önerilerinizi tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim.

geldıgınde evde senı bulmasın...

telefonlarını assla acma

veee gıdecegın yerı ona soyleme..

ben asla kabul edemezdım...

ne b*k yedıgı bellı degıl cunkı

Eşim dün ben istemediğim halde arkadaşlarını kırmamak için bodruma balığagitti. bu arada ben izmirde oturuyorum. Ne söylediysem kar etmedi. arkadaşlarına ayıp olurmuş. akşam gelince sizce nasıl davranmalıyım. hiçbişe yokmuş gibi mi davransam artık surat asmak küsmek kar etmiyor. ikizler burcu eşim sizce kaçan kovalanır taktiği mi uygulasam. güler yüzlemi karşılasam. normalde çok ilgiliyimdir eşime karşı. canım çok sıkkın yine. ne yapacağımı şaşırdım önerilerinizi tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Baştan hata yapmışsın bırak gitsin adam..O kadar sıkmayın eşinizi ve evliliği paylaşım olarak görün kölelik değil...Geldiğinde haklıydın karşı çıkmamalıydım deyin ve gönlünü alın...

geldıgınde evde senı bulmasın...

telefonlarını assla acma

veee gıdecegın yerı ona soyleme..

ben asla kabul edemezdım...

ne b*k yedıgı bellı degıl cunkı

Güvenmiyorsan eşine evlenmeseydin. Ne demek ne yediği belli değil..Zihniyete bak Alemsiniz vallahi. Ben eşimi dünyanın öbür ucuna gönderiyorum çünkü ona güveniyorum..Konu sahibinede böyle saçma sapan fikirler verip kadının evliliğini tehlikeye atmayın. Kötü fikirlerinizi kendinize saklayın.

Güvenmiyorsan eşine evlenmeseydin. Ne demek ne yediği belli değil..Zihniyete bak Alemsiniz vallahi. Ben eşimi dünyanın öbür ucuna gönderiyorum çünkü ona güveniyorum..Konu sahibinede böyle saçma sapan fikirler verip kadının evliliğini tehlikeye atmayın. Kötü fikirlerinizi kendinize saklayın.

kafan ayrı çalışıyor sana noluyo ayrıca !!!

boşan mı dedım!!!

guvenmek ayrı

adam yerıne konmadan lafını cıgneyıp atlayıp gıtmek apayrı

ayy sana nıye laf anlatıyorum ben yaaa

kafan ayrı çalışıyor sana noluyo ayrıca !!!

boşan mı dedım!!!

guvenmek ayrı

adam yerıne konmadan lafını cıgneyıp atlayıp gıtmek apayrı

ayy sana nıye laf anlatıyorum ben yaaa

Kimin kafasının ayrı çalıştığı belli benim gayet normal çalışıyor ama sen poronaya bağlamışsın. Bir boşan demediğin kaldı zaten adama bok lafını yapıştırdın daha ne olsun. İnsanları böyle yönlendirmeye gelince aslan kesilirsiniz kendi evliliğinizde kedi olursunuz.

Kimin kafasının ayrı çalıştığı belli benim gayet normal çalışıyor ama sen poronaya bağlamışsın. Bir boşan demediğin kaldı zaten adama bok lafını yapıştırdın daha ne olsun. İnsanları böyle yönlendirmeye gelince aslan kesilirsiniz kendi evliliğinizde kedi olursunuz.

rahatsız mısın? senı kaale almıyorum dıyorum...ayrıca ıstedıgımı derım...konu sahıbıne hakaret etmedıysem bu senı hıc te baglamaz.burası yorum yazma yerı.o aklını kendıne sakla.ve uza !

rahatsız mısın? senı kaale almıyorum dıyorum...ayrıca ıstedıgımı derım...konu sahıbıne hakaret etmedıysem bu senı hıc te baglamaz.burası yorum yazma yerı.o aklını kendıne sakla.ve uza !

Verdiğin cevaplardan hala çocuk kafalı oldun belli..ağzında hep çirkin cümleler...yazma canım o zaman kaale almıyorsan..hadi selametle,

benm eşimde çeşmeye balık tutmaya gitcekti ben gitme demedim gitsin bence biton adam var teknede gece tekneye binip diğer akşam iniyorlar eve geliyorlar bişey olmaz eşimin dayısıda gitti merak etme kendini de üzme arkadaşları ısrar etmiş bi sorun yok ortada seni kaale almadığınıda düşünme normal karşıla nasıl geçti falan die sor çok büyütüpte adamı soğutma arada arkadaşlarıyla görüşüp bişeyler yapması onada sizede iyi gelir

Verdiğin cevaplardan hala çocuk kafalı oldun belli..ağzında hep çirkin cümleler...yazma canım o zaman kaale almıyorsan..hadi selametle,

sana yazan kım ya ! hasta mısın nesin...senın profılın degılse atlama oyle herseye...defol !

Erkeklerin bazıları için balık tutmak bir tutku, gitsin ne olacak hem balık tutup rahatlaycak hem arkadaşlarıyla muhabbet edecek biraz deşarj olsun ne var bunda ? Arkadaşlarıyla ettiği muhabbeti oturup seninle edemez tıpkı senin kız arkadaşlarınls ettiğin muhabbeti onunla edemeyeceğin gibi bu tarz şeylerde huzursuzluk çıkarmayın balıkları getirsin pişirin kurun bi çilingir sofrası ohhh :)

EŞİNİZLE ARANIZDAKİ DİYALOĞA BAĞLI TAVRINIZ BENİM EŞİM GİTMEZ BELİR İSTEMEDİĞİMİ SORMAZ BİLE AMA EŞİNİZ ZATEN SİZE SORMUYOR HABERİN OLSUN GİDİYORUM HAVASINDA PLANA DAHİL OLAMADAN SORSA SORUYOR DERDİM SADECE KENDİSİ SİZİ HABERDAR ETMİŞ İZİN VERİP VERMEMENİZ PEK UMURUNDA DEĞİL YANİ AMA HEP BÖYLEYSE HUYU VE ONUNLA NASIL BAŞ EDECEĞİNİZİDE ONU EN İYİ TANIYAN SİZ BİLİRSİNİZ BENCE.SÜREKLİ DEĞİLSEDE GELİNCE KIRILDIĞINIZI YAPTIĞI EMRİVAKİYE SÖYLEYİN UZATMAYIN AMA FAYDASI OLURSA UZATIN KONUYU EŞİNİZ HANGİSİNDEN ANLARSA.

sana yazan kım ya ! hasta mısın nesin...senın profılın degılse atlama oyle herseye...defol !

Bak terbiyeni sürekli bozuyorsun..sana yazdığın hiç bişeyde hakaret etmedim ama sen tartışmayı daha bilmeden gelmiş burda insanların evlilikleri hakkında yorum yapıyorsun. Sana yazan yok diyorsun ama sadece bana yazıyorsun. Hakaretlerinide al uslu uslu otur. bak hamilesin bebeğini düşün, senden terbiye öğrenecek annesi ona göre davran. Güle güle büyüt bebeğini hadi bakalım.

Erkeklerin bazıları için balık tutmak bir tutku, gitsin ne olacak hem balık tutup rahatlaycak hem arkadaşlarıyla muhabbet edecek biraz deşarj olsun ne var bunda ? Arkadaşlarıyla ettiği muhabbeti oturup seninle edemez tıpkı senin kız arkadaşlarınls ettiğin muhabbeti onunla edemeyeceğin gibi bu tarz şeylerde huzursuzluk çıkarmayın balıkları getirsin pişirin kurun bi çilingir sofrası ohhh :)

Oh be aynı kafadan birilerini görmek ne güzel. Onlarında ihtiyacı var kendi aralarında dertleşmeye. Valla eşine güveneceksin yada güvenmediğin adamla evlenmeyeceksin...:anneadayı:

Bak terbiyeni sürekli bozuyorsun..sana yazdığın hiç bişeyde hakaret etmedim ama sen tartışmayı daha bilmeden gelmiş burda insanların evlilikleri hakkında yorum yapıyorsun. Sana yazan yok diyorsun ama sadece bana yazıyorsun. Hakaretlerinide al uslu uslu otur. bak hamilesin bebeğini düşün, senden terbiye öğrenecek annesi ona göre davran. Güle güle büyüt bebeğini hadi bakalım.

KONU SAHIBI SEN DEGILSEN BENIM YORUMUMA KARISAMAZSIN...ONCE KONUSMAYI OGRENECEKSIN ..HAKARET EDERSEN CEVABINI YERSIN SONRA DA 180 DERECE DONUS YAPAMAZSIN..YAZDIKLARIN ORTADA !! BEN SANA YAZMIYORSAM SEN BANA YAZAMAZSIN.NE MUNASEBET SEN KIMSIN YA. !!

BURASI YORUM SAYFASI...MUNE OKUR ONA GORE BENIM YORUMUMDA KONU SAHIBIYLE ILGILI HAKARET VARSA VERIR CEZASINI ! BURDA EN SON KONUSACAK SENSIN..

KONU SAHIBI SEN DEGILSEN BENIM YORUMUMA KARISAMAZSIN...ONCE KONUSMAYI OGRENECEKSIN ..HAKARET EDERSEN CEVABINI YERSIN SONRA DA 180 DERECE DONUS YAPAMAZSIN..YAZDIKLARIN ORTADA !! BEN SANA YAZMIYORSAM SEN BANA YAZAMAZSIN.NE MUNASEBET SEN KIMSIN YA. !!

BURASI YORUM SAYFASI...MUNE OKUR ONA GORE BENIM YORUMUMDA KONU SAHIBIYLE ILGILI HAKARET VARSA VERIR CEZASINI ! BURDA EN SON KONUSACAK SENSIN..
:KK46:he tamam sen haklısın :KK46:

Back
X