Eşim Eşcinsel olduğunu itiraf etti :(

sunam06

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2015
21
2
48
Kocam evliliğimizin ilk haftasında gardrobumda bulunan etek ve elbiselerimi kontrol edip şu etek çok güzelmiş deneyebilirmiyim dediğinde beynimden kaynar sular boşaldı, likralı olan etek ve elbiselerimi ayırıp üzerine giymeye başladı o an nefesim daraldı onun kırılmasını istemiyorum gördüklerime inanmak istemiyorum bunları yanlış anlamış olayım diye düşünüyorum ve o surat şeklimi görünce hızla eteği çıkardı aradan bir kaç ay geçti ve işten çıktım eve geldim üzerinde benim likralı olan elbisemle beni bekliyordu gördüğümde hemen sordum neden elbiselerimi giymek hoşuna gidiyor dedim oda o an fantazi dedi ama hiç bir erkeğin fantazi için elbise giyeceğini düşünemiyordum yinede inanmak istemediğim için umursamadım ve birgün ona tercihi ne olursa olsun onu bırakmayacağımı söyledim (bana evlenmeden önce durumundan hiç bahsetmemişti ve artık gördüklerimin ne derece doğru olduğunu onun ağzından duymak istiyordum) gecenin bir yarısı ilk kez o bana bir arkadaş kadar yakın ve samimi bir şekilde karşıma geçip oturdu ve sana hayatımın itirafını yapacağım dedi, ben karşı cinse karşı şimdiye kadar hiç ilgi duymadım dedi (gözlerim yerinden çıkacak gibi oldu o an bana sen hariç cümlesini kurduğunu hatırlıyorum) başıma çok ağır şeyler geldi dedi, peki hemcinslerine ilgi duydunmu dedim 2 kişiden hoşlandım dedi utanıyorum diyerek yüzünü kapattı, sonra bir çok elbisesinin olduğunu ve ben işe gittiğimde onları sürekli giydiğini söyleyerek isminin Ebru olduğunu söyleyerek içerden koca bir poşet dolusu kıyafetle geldi bunlarda Ebrunun kıyafetleri dedi :KK43: , nefesim tamamen kesilmek üzereydi birde elbiseleri çıkardı mini mini elbiseler taytlar pavyon kıyafetleri gibi kıyafetler ve hatta göz maskesi vardı üzeri tüylü maskelerden, Allah'ım bütün bunlar şaka olsun diye dua ediyordum içimden ve bayılmamak için derin derin nefes alıyordum ve bir teklifte bulundu sen işten gelirken ben Ebru olarak sana kapıyı açayım arada dedi :KK43: hala inanmıyorum inanamıyorum, ona bu durumu kaldıramayacağımı evlenmeden önce bana neden söylemedin dedim en büyük hatam bu diyerek o kadar basitmiş gibiydiki onun için :KK43:, bu durumda olan başka arkadaşlar varmı aramızda acaba yardım edin yalvarırım...

yazın işe gitmeyen bir işte çalışıyor evet farketmedim çünkü onları çatı katında bir yere gizlemiş... Bu arada bu sizin için çok komik olabilir ama benim için hala çok acı ve çok hazin bir durum...

hatta birileri tarafından tehdit edildiğini ellerinde fotoğrafları olduğunu söyledi bu yüzden bu kadar tedirgin davrandığını ve artık itiraf edip rahatladığını söylediğinde o rahatlarken ben bittim...

kim neden bir fotoğrafla tehdit edebilirdi ki fotoğraflar kim bilir nasıldı onları bile soramadım o anlatırken şokları yaşadım ve bayılmamak için sadece derin nefes aldım... Kim neden tehdit edebilirrrr

Yaşlar kaç?
Nasıl tanıştınız ?
Evlilik öncesi herhangi bir temasınız yok muydu?

X