- 7 Haziran 2014
- 3.630
- 5.578
- 198
- Konu Sahibi insanbirbulmaca
-
adam yapmış bi hata bence çok üzerine gidiyosun aranızda konuşup halledebilirdiniz ne yni atla deve diğil_?
üstelik kocan ne yapcan boşasanda boşamasanda kocan yani _??
uzatma derim oturup konuşun tövbe mi etcek ne yapcaksanız yapın böle bi iki iş için yuvanızı dağıtmaya deymez bence
allah başka dert vermesin.
Ben erkek oldugunu ble dusunuyorumAllahın Troll'ü.
Azalarak bitin artık be bitin...
Yok bir troll değil de ciddiysen, ailecek çok large bir yaşam tarzınız olmalı
Ben erkek oldugunu ble dusunuyorum
adam yapmış bi hata bence çok üzerine gidiyosun aranızda konuşup halledebilirdiniz ne yni atla deve diğil_?
uzatma derim oturup konuşun tövbe mi etcek ne yapcaksanız yapın böle bi iki iş için yuvanızı dağıtmaya deymez bence
Kocasıdır belki konu sahibininBen erkek oldugunu ble dusunuyorum
Pardon da sizin meseleyi büyütmeniz için yada bunu dertten saymamanız için o adamın karısını kendi evinde kendi yatağında karısının gözünğn önünde mi aldatması lazım. Heee ne olcak canııımmm alt tarafı eşi görmeden adam biriyle yatmıs bunda ne vaaar kızlar yapmayın. Eşide gider kocası görmeden başkasıyla yatar ödeşirler bu kadar büyütmek niye?? Bumudur sizin zihniyet bence buna yakın bişe olmalı. Yemin ediyorum konuya ayrı sinirlendim zaten de sizin yorumlarınız beni çileden çıkardıkimi ararsa arasın banane ya _
ben kimsenin arkasından konuşmam bence çok büyütülmüş mesele hepsi o
Bu kafaya ulaşmak için ne yapiyosun nolur söyle..Söz kimseye söylemicem.adam yapmış bi hata bence çok üzerine gidiyosun aranızda konuşup halledebilirdiniz ne yni atla deve diğil_?
resim atıyım bak o avatarda gördüğün bebek benim oğlum sana kendimi ispat zorunda diğilim beni bilen biliyo
O adamin yaninda yatmadin umarim..Allahim bana guc ver bana yardim et. Cikmazdayim. Caserisizim. Bu evde oldugum her dakika artiyor mutsuzlugum. Yarabbim ne zor birseymis. Acisi zaman gectikce artiyor. Sanki dun olayin şokuyla dogru düzgün uzulemedim. Ama gecenin bu saatinde uyandim ve uyuyamiyorum . hayatim kaydi gitti. Ailem arkamda degil. Kimsem yok. Bana dua edin kizlar nolur Allahim bana bi kapi acsin ..
İşte buna gerçekten katılıyorum; insanlığın en eski mesleği o.....k, tarihinin hiçbir döneminde bu kadar saygınlık kazanmamıştı. Yeni sloganları da "kalite kokan kadınlar"Ne diyosun canım ya birde takma isim kullanmışsın oro... Diyeceğine
Çok marifet gibi kibarlaştıranlara katılmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?