Esim evde etkisiz eleman.bosanmak istiyorum bebegim var.yardiiim.

Luluasya3545

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2016
1
0
1
35
Kizim on aylik esimin varligi yoklugu belli degil cok yanlizim.saat9olmadan tvnin karsisinda uyur iki laf etmez.butun gun bi bebekle evdeyim konuscak yardim edecek kimsem yok.ailemde destekliyor.sizce bu yuzden evlilik biter mi cocuguma haksizlik mi yapmis olurum.mutsuzum gecici midir.yakinda ise basliyorum nasil etkiler bu durum bizi sizce

Konuştunuzmu bu konuda rahatsızlığınızı dile getirdiyseniz ve halen aynıysa sizin kararınız tabi ki. Geçen bir arkadaşın konusunda da söyledim baba varken babasız büyümek hoş değil.

aynı sorun bende de var çok gıcık bi durum gerçekten. Ben çalışıyorum, akşam eve beraber dönüyoruz. Eve gireriz beraber yemek yeriz , eşim karnı doyunca sofradan kalkıp salona tv nin karşısına kanepeye uzanır. Ben sofrayı toplayıp içeri gidene kadar bi bakarım uyumuş. Bende tek başıma oturum tv seyrederim bütün akşam, sıkıntıdan patlarım. Kaç defa uyardım , kızdım ama nafile bildiğini okuyor

kaç yıllık evlisiniz hep mi böyleydi. çocuk sonrası kadınlar aşırı hassas oluyor yeni bi birey gelmesiyle karı koca biraz uzaklaşıyo bi,rbirinden. ve bunalımlı bi dönem . şu dönemde böyle bi karar vermen dogru degıl bence. ise de başlayacakmışsın . biraz kafan dağılsın azıcık kendine gel kendine vakit ayır .kendinle kal. sonra yeniden düşünürsün. çünkü 24 saat bebek dışında bişeyle ilgilenmemek insanı bunaltıyor. kocana gıcık oluyorsun.

ben yeni boşandm.severek evlendm ama çocuk yoktu.bence iyi dşün kolay değil.ben de son 1 yıldır yalnz bıraktığı için sevmeme rağmen zaklaştı m ama çocuk var.senfikrlerde bulun.gezin tozun.kurtarın.başkasıyla birlikteym.bulutlarda gibiyim.her yönden bulutlarda bi hayat sunuyo ama evlilik duygusu ev duygusu çocuk farklı.eşini mi farklı olsun istiyosun.farklı istediğin biri mu daha mutlu eder

Bende aynı durumdayım 2 yıl oldu evleneli 2 aylık oğlum var bnm ki önceden ilgiliydi ama şimdi duvar gibi yemek yer ve uyur benimde ailem uzakta konuşup dertleşecek kimsem yok calisamiyorumda bunalıma girdim resmen tek değilsin bu konuda bence çıkart aklından boşanmayı benim ikinci evliliğim ilk annemle babam da ayrıldi çocugunu düşün konuş eşinle belki anlar seni benim durumum daha vahim defalarca konuştum nato mermer nato kafa almiyo

Son çözümünüz boşanmak olsun.
Yani tüm ama tüm çareler tükenirse..
Evliliği bitirmek için insanın aylarca düşünmesi lazım. Tatlı bir dille konuşmaktan, üzüldüğünü kırıldığını anlatmaktan vazgeçme. Empati kurmasını sağla. Kendini güzel güzel açıkla, araya da hoş sözler serpiştir. Biraz da duygusal.. Düzeleceğini umuyorum. Ve şunu bilin sadece sizin evliliğiniz böyle değil. Bir ton evlilikte bu sorun var. Keşke olmasa.. Ama düzeltebilirsiniz. Vazgeçmeyin.

Bence siz evde sürekli çocukla ilgilenmekten bunalıma girmişssiniz.Eşiniz de tüm yükü sizin omuzlarınıza yıkmış sanırım.Acele karar vermeyin.Babasız çocuk büyütmek çok zor.Ayrılıp ileride başka biriyle evlenseniz bir süre sonra o da aynısı olmayacağına garanti verebilir misiniz?Çalışmaya başlayınca bu duygularınız değişir.Tabi tek sorun buysa...

insan gibi ayrılırsanız baba varken babasız büyümek gibi saçma bişey olmaz çocuk babasıyla istediği zaman görüşebilir sadece aynı evde yaşamazlar. bu saçma düşünce yüzünden birsürü mutsuz kadın evliliğini mecburen sürdürüp hayatı kendine zehir ediyor. siz bir bireysiniz kendi hayatınızı yaşamak için bu dünyaya geldiniz mutlu olmak için yaşıyosunuz. Bu durumu eşinizle konuşup çözemediyseniz daha nekadar mutusz birşekilde hayata devam etmeye katlanabileceksiniz ? Sizin mutsuzluğunuz çocuğunuzu hiç etkilemeyecekmi sanıyorsunuz ? Çocukların hislerinin nekadar kuvvetli olduğundan ya da çevreyi bir yetişkinden çok daha fazla dikkatle ve taklit ederek büyüdüğünden haberiniz yok sanırım.

Bosanacaksaniz bile dayak ve aldatma yoksa bir yıl daha bekleyin. Ise başlayın. Bazi kadinlarda lohusa depresyonu iki yıl sürüyor ve hiç fark etmiyor bile. Ben dogumdan iki yıl sonra normale döndüm. Ise baslamak da terapi gibi geldi. Sonra durumu sağlıklı degerlendirip karar verirsiniz. Hakkınızda hayırlısı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…