• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşim evden çıkmamı istemiyor.

bazan hoşuma gidiyor birlikte güzel vakit geçiriyoruz zaten bir arkadaşımda yok.varda ortak arkadaşlarımız var benim seçtiğim özel bir arkadaşım yok.en çok mutsuz eden beni bu,eşimin istediğiyle görüşüyorum istemediğiyle görüşemiyorum.onun seçtikleriylede benim kafam uyuşuyor böyle oluncada hayatımda tek eşim olmasıyla mutlu oluyorum.

neden eşinizin sadece sectıgı arkadaslarla gorusmenıze
musade ediyorsunuz anlaymadım
yani bu kimin hoşuna gider ki?
tamam sectıklerıyle kafanız uyusuyor olabilir ama birazda varlıgınızı,isteklerinizi belli edin.
nasıl bu şekilde bir hayattan hoşnut kaldıgınıza anlam veremedim:53:
o zaman sizde onun hayatında belirleyici olun.siz secin arkadaslarını musaade edermi acaba???

eşim beni o kadar çok seviyor ki; gözünden kıskanıyor. çok sevmese kıskanmaz zaten
eşim bana çok güveniyor ama karşıdaki erkeklere güvenmiyor. benimle değil sorunu
benim eşim benden başkasına asla bakmaz, zaten evden işe işten eve gider gelir.
benim eşim ola ki dışarıya çıktıysa sadece erkek arkadaşları vardır yanında, asla çapkınlık yapmaz
olur da şeytana uyarsa, suç kesinlikle eşimde değildir, kesinlikle karşıdaki kadın eşimi yoldan çıkarmıştır, hatta tecavüz etmiştir eşime, eşim çok pişman
eşimin beni çok sevdiğini, o yüzden gözünden bile kıskandığını, bana çok güvendiğini söylemiştim değil mi?:34:

üstelik adam bizim evden çıkmamızı,onun istemedikleriyle görüşmemizi engellesin ki dışarda onun ne haltlar karıştırdığını öğrenmeyelim:34:

kaçıyomuydun eşinden, kendi seçtiğin arkadaşların olamaz mı, hayret bişey yaa, az önce mihrbana yazmışsınya bi daha yaparsa ayrılmayı düşünürsün diye, bi daha yapacak zaten buna emin ol, siz olaya böyle baktığınız için adamlar bu kadar rahat, önce kadını sindir, kendine bağımlı hala getir, korkut, sonra dilediğin gibi at koştur

çomu despotsunuz anlayamadım.mihribanın konusunda yanlış bir şey söylemedimki kadıncağız boşanmaktan korkuyor üç çocukla ne desetdim ayrıl boşan sana bir şey olmazmı deseydim.kadın baoşandıktan sonra sıkıntı çektiğinde yanında olamayacaksam nasıl derim boşan diye.

bu düşünce Türk kadınının geneline yapışmış bir düşünce...beni ne kadar kısıtlarsa o kadar seviyordur! yada evlendik yaa artık benim bütün e-posta hesaplarıma bakar,facebook şifremi alır,dışarı her çıkışımda haber veririm ya da otur der otururum kalk der kalkarım..:4: erkeklere bu at koşulası alanı asıl kadınlar sağlıyor maalesef...biraz güç ,biraz cesaret...ve genelde aşırı baskıcı erkekler de aldatma eğilimi daha fazla,neden çünkü eşim beni bu şekilde fark edemez! haa tabi bu baskıyla mutlu olanlar varsa ne ala....sonra erkek ne yaparsa yapsın kadın boşanamıyor,sonra nedir durum toplum baskısı:19: biz baskıyı daha topluma çıkarmadan kendi içimizde kurmuşuz maalesef..

ne facebook'u, ne maili, ne msn'i?
gavur icadı onlar, yuva yıkıyorlar.
hiç gerek yok öyle şeylere.

eskiden bunlar yoktu, aldatma da yoktu, herkes günlük gülistanlık yaşıyordu
sosyal paylaşım siteleri çıktı, namus, ahlak bozuldu!:34:

Ohhh ne güzel bir mantık erkek işte dışarda hayatını yaşasın kadın da evinde çocuğuyla kalsın,oldu olacak birde elektronik pranga taksın acaba bir yere gittimi diye..

Suçlu kim burada kadında tabi,baştan taviz verilirse bunlara tuvalete bile girreken haberleri olacak adamların...

Genç kızlarımıza özellikle söylüyorum seviyorum bu adama değiştiririm mantığıyla yaklaşmayın sakın,asla değişmezler bunlar..

eşim beni o kadar çok seviyor ki; gözünden kıskanıyor. çok sevmese kıskanmaz zaten
eşim bana çok güveniyor ama karşıdaki erkeklere güvenmiyor. benimle değil sorunu
benim eşim benden başkasına asla bakmaz, zaten evden işe işten eve gider gelir.
benim eşim ola ki dışarıya çıktıysa sadece erkek arkadaşları vardır yanında, asla çapkınlık yapmaz
olur da şeytana uyarsa, suç kesinlikle eşimde değildir, kesinlikle karşıdaki kadın eşimi yoldan çıkarmıştır, hatta tecavüz etmiştir eşime, eşim çok pişman
eşimin beni çok sevdiğini, o yüzden gözünden bile kıskandığını, bana çok güvendiğini söylemiştim değil mi?:34:

Övunmek gibi olmasin hayatim ama benim kocam da aynen anlattigin gibi....

Neyse neyse tamam sustum bosuna banlanmaya gerek yok

Okurken bunaldım . ://Dinlemeyeceksiniz bu kadar basit.

üstelik adam bizim evden çıkmamızı,onun istemedikleriyle görüşmemizi engellesin ki dışarda onun ne haltlar karıştırdığını öğrenmeyelim:34:

bir şey eksik eşimde benimle birlikte evde herzaman :34: oda arkadaşlarıyla yalnız çıkmaz.

çomu despotsunuz anlayamadım.mihribanın konusunda yanlış bir şey söylemedimki kadıncağız boşanmaktan korkuyor üç çocukla ne desetdim ayrıl boşan sana bir şey olmazmı deseydim.kadın baoşandıktan sonra sıkıntı çektiğinde yanında olamayacaksam nasıl derim boşan diye.

bana mı despot diyosun sen kocanı bize tarif ettikten sonra, senin kafan karışmış

Ohhh ne güzel bir mantık erkek işte dışarda hayatını yaşasın kadın da evinde çocuğuyla kalsın,oldu olacak birde elektronik pranga taksın acaba bir yere gittimi diye..

Suçlu kim burada kadında tabi,baştan taviz verilirse bunlara tuvalete bile girreken haberleri olacak adamların...

Genç kızlarımıza özellikle söylüyorum seviyorum bu adama değiştiririm mantığıyla yaklaşmayın sakın,asla değişmezler bunlar..

inanmıycaksınız ama ben geçekten tuvalete girerkende söylüyorum :1:ama izin istemek için değil tabiki:1:olurmu öyle şey :9:

eşim tuvalete gireceği zaman tuvalet doluysa çok kızıyor ne zaman gitsem boş olmuyor diye bende kızmasın diye tuvaletteyim diye haber veriyorum.

inanmıycaksınız ama ben geçekten tuvalete girerkende söylüyorum :1:ama izin istemek için değil tabiki:1:olurmu öyle şey :9:

eşim tuvalete gireceği zaman tuvalet doluysa çok kızıyor ne zaman gitsem boş olmuyor diye bende kızmasın diye tuvaletteyim diye haber veriyorum.

sözün bittiği yerrr:53::53::53:

şaka dimi bu?
konu açacaktın, aç bakalım oraya yazalım....

izin almak izin vermek ne demek ya
köle misiniz siz
sizin değerini bilmediğiniz özgürlüğe ve kadın haklarına orta doğu da gıptayla bakan kadınlar var
lütfen kendinize saygı duyun ve erkeklerin size bunu yapmasına izin vermeyin

lütfen bana şaka yaptığınızı söyleyin

içerde ne yaptığınızı felan söylüyor musunuz?

Back
X