Eşim evdeyken neden iş yapamıyorum?

Vallahi +1 bacım .. bende eşim yokken herseyi halllediyorm 2 cocugum var 6 yas 1.5 yas buyugu okula gotur getir yemek ev yetiisiyorm ama esim evdeyken bana bi rahatlik çöküyor onada güveniyorm biraz iş paylasiriz dye sohbet muhabbet kaliyor işller kalkip girisiyoruz sonra 🙈😂 ammaann şımarmaak bizimde hakkımız boşver 😅

İki çocuğum var yaşları çok yakın ikisi de şuan bebek sayılır. Eşim işteyken çok güzel iş yapıyorum herşeye yetişiyorum. Ama eşim gelince daha rahat olmam gerekirken mutfaktaki bulaşığı bile toplayamiyorum. Neden böyle oluyor anlamıyorum. Herkes böyle mi öğrenmek istiyorum
Bende böyleyim ay gitde işim gücüm kaldı senin yüzünden diyorum. Evde 2 Ufak çocuğum var, onlarlada ilgilenmez

İki çocuğum var yaşları çok yakın ikisi de şuan bebek sayılır. Eşim işteyken çok güzel iş yapıyorum herşeye yetişiyorum. Ama eşim gelince daha rahat olmam gerekirken mutfaktaki bulaşığı bile toplayamiyorum. Neden böyle oluyor anlamıyorum. Herkes böyle mi öğrenmek istiyorum
Cebellesmekten

Valla gayet güzel yaparım işimi de gücümü de

hatta onun yapacağı şeyleri ona yaptırırım.

Dediğiniz zamanlarda eşiniz evden mi çalışıyor yoksa oturuyor mu ?

Çalışıyorum haftanın bir günü zaten iş yemek v.s. anca yetiyor.

Çocukları baksın eşiniz sizde yapmanız gerekeni yapın.

kral ağarlamıyorsunuz ya o da evin insanı.

Bende öyleyim iş yapacağıma kocamın kucağına girerim,dibinde dururum🤣🤣

Bulaşık seviyesinde olmasa da. Bende eşim evdeyken pek iş yapmıyorum, zamanı birlikte geçirelim diye sanırım. Ütüm falan kalıyo, o maça gittiğinde hallediyorum

tek degilsin benim cocugum yok aynisi gercekten😅

Bizim de öyle. Hadi kahvalti biraz uzasın, çay içelim, iki muhabbetin belini kıralım derken bi bakıyoruz saat kaç olmuş? Sanırım birlikte vakit geçirme isteğinden oluyor. Mesela kavgaliyken işlet yürüyor...

Her şeye karışıyorsa yapamazsınız.
Benim annem de bir ara yaptığım her işe karışıyordu, o yüzden yapamıyordum evde iş.

Shshdjdj annemde böyleydi :D gerçi onunki yapamamak değilde babam evdeyken iş yapmayı sevmemekti daha çok.
İş yaparken evde adam olmasını sevmiyorum derdi hep.
Ondan mıdır nedir bende evde babam varken iş yapmayı sevmem mesela :D
Hala bile bir iş yaparken biri yardım edeyim falan dediğinde gerek yok diyorum :D
Birine laf anlatmak zor geliyor,laf anlatana kadar kendim yapmayı tercih ediyorum.

Yillar gectikce, arada sohbette olmayinca , kalkip temizlikte yapiyorsunuz , gidip mutfaga kahvede iciyorsunuz. Bazi kisilerde zamana bagli bu galiba:)

Eşim evde olunca bende sizin gibi oluyorum işler hep yarım kalıyor,ev dağınık kalıyor. Bence onun tembelliği bana da bulaşıyor, bende onun gibi oturup keyif yapmak istiyorum bi de eşimle zaman geçirmek konuşmak falan istiyorum o zmn işler hep yarım kalıyo akşama doğru artık bana dağınıklık batmaya başlıyor hemen bi iş bölümü yapıyorum herkes bi odayı üstten üstten toparlayıp bırakıyo, bnm işlerde sonraki güne kalıyor 😅

Back
X