Eşim eve geç geliyor...Beni çok üzüyor

sudenazz_

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2010
757
42
Arkadaşlar moralim inanılmaz bozuk :KK43: yaşamıyorum sanki...6 yıllık evliyim 2 çocuğum var...daha önce hiç eve geç gelmeyen bana ve çocuklarına bağlı olan kocam eve geç gelmeye başladı:KK43: hem de içkili geliyor ne yapıcam bilmiyorum...

Daha önce böyle bi şey yapmıyorsa bundan sonra ne oldu da değişti ki kocanız? Bir üzüntüsü, sıkıntısı olabilir. Ya da yanlış bi arkadaş edinmiştir. Eğer oturup birlikte konuşursanız durumun üstesinden gelebilirsiniz.

Geç geldiğinde herhangi bir konuşma geçmedi mi aranızda? Sorduğunuda ne diyor?

eşinizin size söylemediği işinde veya başka bir şeyden sorunu olabilir, ona kızmadan sakin bir şekilde onunla konuşmayı deneyin bence ve bunun için sakin çok uygun bir ortam seçin

sordum sormaz olurmuyum seslenmiyor :KK43: bilmiyorum bir arkadaşı var hergün dışarda oda evli 2 çocuğu var alışmış adam dışarıya. o çağırdığı zaman hayır diyemiyor

Düşündüğüm gibi olmaz inşallah .birden değişmeler eve geç gelmeler içki felan.

Derdi neymis ..

Birden bire eve gec geliyor icki iciyor , yani allah korusun 2 sebebi olur bunun.

Arkadaşlar moralim inanılmaz bozuk :KK43: yaşamıyorum sanki...6 yıllık evliyim 2 çocuğum var...daha önce hiç eve geç gelmeyen bana ve çocuklarına bağlı olan kocam eve geç gelmeye başladı:KK43: hem de içkili geliyor ne yapıcam bilmiyorum...

hep aynı şeyleri yazıyorum
kendimden sıkıldım valla ama konular neredeyse aynı...
tabi ki önce konuşmayı deneyin, dır dır şeklinde değil, normal bir dille
olmuyorsa son çare
ağaç yaşken eğilir
şimdiedn tavır koydunuz, koydunuz
geç geldiği günler kendisini, duymayın, görmeyin, o saatten sonra hiç gelmemiş gibi davranın
hiç ama hiç ilgilenmeyin, bir şey isterse vermeyin, hiç konuşmayın
daha da umursamıyorsa
çocuklarınız kaç yaşında bilmiyorum ama
dışarıda olduğun hergün ben de kendi arkadaşlarımla gezeceğim deyin ve mümkünse bunu yapın
kendi başınıza gezmeniz gerekse bile yapın yani
gelip sizi evde bulamasın
kısasa kısas
ne yaşıyorsanız, aynısını yaşatın bence

hep aynı şeyleri yazıyorum
kendimden sıkıldım valla ama konular neredeyse aynı...
tabi ki önce konuşmayı deneyin, dır dır şeklinde değil, normal bir dille
olmuyorsa son çare
ağaç yaşken eğilir
şimdiedn tavır koydunuz, koydunuz
geç geldiği günler kendisini, duymayın, görmeyin, o saatten sonra hiç gelmemiş gibi davranın
hiç ama hiç ilgilenmeyin, bir şey isterse vermeyin, hiç konuşmayın
daha da umursamıyorsa
çocuklarınız kaç yaşında bilmiyorum ama
dışarıda olduğun hergün ben de kendi arkadaşlarımla gezeceğim deyin ve mümkünse bunu yapın
kendi başınıza gezmeniz gerekse bile yapın yani
gelip sizi evde bulamasın
kısasa kısas
ne yaşıyorsanız, aynısını yaşatın bence

aynen bende senin dediğin yapmayı düşünüyorum. aynısını yaşatacağım. biri 5 yaşında biri 9 aylık :KK43:

sakince konuşmayı denedinizmi?
derdi ne olabilir ki?

aynen bende senin dediğin yapmayı düşünüyorum. aynısını yaşatacağım. biri 5 yaşında biri 9 aylık :KK43:

Allah bağışlasın :KK68:
durup dururken neden bu adamla böyle samimi arkadaşlık etmeye başladı eşiniz, bir fikriniz var mı?

Allah bağışlasın :KK68:
durup dururken neden bu adamla böyle samimi arkadaşlık etmeye başladı eşiniz, bir fikriniz var mı?
hiç bir fikrim yok canım yaa. yalnız tek bildiğim bir arkadaşı var o çağırınca hayır diyemiyor. arkadaşı da hep dışarda hergün gece saat 3 lerde evine geliyor... eşim bana karışamaz beni çok bunaltırsa boşanırım diyomuş bide onu anlatıyor bana hayret bişe

X