Eşim eve gelmedi

Bende bir danışmana gitmenizi tavsiye edecektim.Ama şöyle bir durum var ki Psikologların hemen hemen hepsi bu tarz bir olayı sorun olarak görmüyor.Zaten danışman psikologlar davranışları YARGILAMAZ.Sadece hayatımızda bu davranışların ne gibi sorunlara yada çıkmazlara yol açtığıyla yüzleşmemiz için yol gösterirci sorular yöneltir.Sizin gerçekle yüzleşmenizi sağlar.
Açıkcası bu konuda benim tutumumda sizler gibi.Kırılırım,tiksinirim,üzülürüm ve ifade ederim.Dinimizde göz zinası olduğunu ifade edip vicdanına seslenirdim.Aile birliği için sarsıcı,eşi, olarak benim için aldatılma eşiti bir durum ifade ettiğini söylerdim.

Tüm bunları söyledigimizde sonuç KARŞI TARAFATA OLUŞTURDUĞUNUZ DERİN SUÇLULUK DUYGUSU ve savunma,iletişimi bitirme,saldırı ve ya EN GÜZELİ BU DAVRANIŞI TERK ETME EN AZOINDAN EV ORTAMINDA YAPILMAMASI oluyor sanırım.

Erkekler her 4 saniye de bir cinsellik düşünüyormuş.Bu onların doğası.Zevk ve eğlence onlar için biz kadınlara yasaklandığı gibi katı kurallarla sınırlı değil.Toplumsal ahlakın zayıf olduğu bir ülkedeyiz ne yazık ki.Kadın erkek hiçbir zaman eşit değil.Dini baskılara boyun eğen son nesil bizdik sanırım.Şimdi herşey daha kafaya göre algılanıp yaşanıyor.

Arkadasım ya sen yargılamaktan vazgececeksin.görmezden geliceksin yada eşin bu durumu en azından bir kez bir danışmanla konusacak.

Eşinin kabul etmesi açısından ERKEK bir danışman psikolog bulmayı istedigini paylaş.Bu durumda onunla daha rahat konusursun paylaşırsın diye yaklaş konuya.
Dilerim sorunun en kısa zamanda çözülür...

Konu içeriği nedeniyle ilgili başlığa taşınmıştır.

izlemeyen erkek yok sanırım ama bağımlılık boyutuna gelmişse rahatsız edici tabiki de
bir arkadaş yazmış burda hoşuma gitti erkeğin cinselliği aklını yönetir diye çok doğru bir söz

beraber izlemek midesizliğin dibi hepten..
hiç aklı başında bir öneri değil kusura bakma..
beraber alemin bir taraflarına mı bakıcaksınız yok artık..
ayrıca adama iyice yüz vermek olur bu..

tam bilmiyorum ama..
internete kısıtlama getir aile paketi yap.. sanırım açamaz o zaman öyle siteleri..
yada interneti kapattır.
ergen gibi gidip internet kafede izleyecek değil..

yada annene söylerim de..
babana söylemesini isterim.. baban seninle konuşur de.. gerekirse doktora götürsün de..
ama dikkat et boşamasın seni..

oda çok utandığını sölüyor ama yinede vaz geçmiyor onu çok seviyorum ama artık ne yapacağımı bilemiyorum bu ..... bizim sonumuz olacak gibi geliyor
Su an ayni konu yuzunden birbirimize girdik. Anlasin diye bende bi film actim kendimi bilerwk yakalattim bitbitimize girdik bizimde tek sorunumuz bu :(

burda bir arkadaş hayranı olduğu bi ünlünün resimlerini videularını indirmişti pc.ye
yani eşinin görebileceği şekilde..eşide çok kıskanmıştı filan
sizde sanki izliyomuşsunuz gibi videolar indirin kalsın masa üzerinde..
abuk sabuk şeyler aratın kalsın geçmişi silmeyin..
belki yaptığının iğrençliğini farkeder..
veya hoşunada gidebilir..hepten ters teperse onuda bilemem..
ama o arkadaşt işe yaramıştı..

Ben su an dedigini denedim
Kavga ettik bakalim
Boyutu nerelerw varir beklemedeyim bana sinirlenip yukari cikti :))

Ben bunu pek sorun olarak görmeyenlerdenim, eşim ise lise çağlarında izlermiş, şimdi izlememe ne gerek var sen varsın diyor. Ama izlediğini görsem kızmam. Oradaki kadınları arzuladığını sanmıyorum erkeklerin. Oradaki olayı görüp hoşlanıyorlardir bence.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Aşırı tepki verip huzurunu bozmuşsun.

İzlemeyen erkek yoktur. Burada "benim kocam izlemez" diye ahkam kesen arkadaşlar henüz yakalayamamıştır sadece. daha da ilginci .....ya bu denli düşman olan kadınlar genelde kocalarına tam olarak yetemeyen kadınlardır bence. Çünkü bu; yeniliğe, heyecana, farklı şeyler denemeye de kökten karşı olan, cinselliği görevleştirip monotonlaştıran, bu yüzden de kaybetme korkusu yaşayan kadınların özelliğidir.

görmezden gel, ..... hakkında iğneleyici/laf sokucu şaka yap, kazara yakalamışsan "ıyyy bana gösterme şunları" tarzı tepkiler ver. boşu boşuna yasaklamaya, çiğneyeceğini bildiği halde yemin ettirmeye daha da kötüsü interneti kapattırma gibi sevimsizliklere ne gerek var. Yani ben henüz nişanlıyım belki evlenince farklı düşünürüm belli olmaz. Ama gene de bu şekilde "aldatıldım" psikozlarına girmeye gerek yok.

Arkadaslar bu olayin tamamen yenilige acik degilsen o da bunu izler ile alakasi yok, ilk olarak erkegin karakterine bagli. Bekarliginda ... Izleyip bu sekilde rahatlayanlar zamanla bir kadinla yasayacagi iliskiden daha kolay ve gorsel olarak daha haz alan birseymis gibi beyni kodluyor ve bu aliskanliktan zor vazgeciyor. Ozellikle uzun sure gencliginde bu aliskanligi surdurenlerde, ama gencliginde bubu izlemeden cogunlukla gercek iliski yasayanlar evliliginde de genel olarak eslerini tercih ediyorlar. Bir de erkegin genel karakterine bagli eger yapi olarak herseyden cabuk hevesi gecen biriyse esine de bazen ayni muameleyi yapabiliyor.

Aşırı tepki verip huzurunu bozmuşsun.

İzlemeyen erkek yoktur. Burada "benim kocam izlemez" diye ahkam kesen arkadaşlar henüz yakalayamamıştır sadece. daha da ilginci .....ya bu denli düşman olan kadınlar genelde kocalarına tam olarak yetemeyen kadınlardır bence. Çünkü bu; yeniliğe, heyecana, farklı şeyler denemeye de kökten karşı olan, cinselliği görevleştirip monotonlaştıran, bu yüzden de kaybetme korkusu yaşayan kadınların özelliğidir.

görmezden gel, ..... hakkında iğneleyici/laf sokucu şaka yap, kazara yakalamışsan "ıyyy bana gösterme şunları" tarzı tepkiler ver. boşu boşuna yasaklamaya, çiğneyeceğini bildiği halde yemin ettirmeye daha da kötüsü interneti kapattırma gibi sevimsizliklere ne gerek var. Yani ben henüz nişanlıyım belki evlenince farklı düşünürüm belli olmaz. Ama gene de bu şekilde "aldatıldım" psikozlarına girmeye gerek yok.

Alakasi yok canim dediklerinle. Ben yenilige acigim ona gel bisiler deneyelim desem kaciyor ha bilsemki orda ogrenip gelip benle yapcak yinde bu kadar tepki vermezdim ama ole degil biz iliskiye girerken on hazirlik yok hep ayni seyler ve 3-5 dakkada bitti gitti yenilik sifir ben istedigim halde nerde peki burda yeni bise ogrenmek icin izleyen adam? Bende evlenmeden senin gibi dusunuyordum soLe yapicam bole yapicam kocama diye ama nerde adam anlamaz oyle seylerden yapmak istedigim zamanda izin vermez

Alakasi yok canim dediklerinle. Ben yenilige acigim ona gel bisiler deneyelim desem kaciyor ha bilsemki orda ogrenip gelip benle yapcak yinde bu kadar tepki vermezdim ama ole degil biz iliskiye girerken on hazirlik yok hep ayni seyler ve 3-5 dakkada bitti gitti yenilik sifir ben istedigim halde nerde peki burda yeni bise ogrenmek icin izleyen adam? Bende evlenmeden senin gibi dusunuyordum soLe yapicam bole yapicam kocama diye ama nerde adam anlamaz oyle seylerden yapmak istedigim zamanda izin vermez

O zaman bilemeyeceğim cnm. Adamda tedavi edilebilir bir ayarsızlık var gibi duruyor.
Aslında, ayptır söylemesi, ben bir süredir nişanlımla birlikte oluyorum(konusunu açmıştım, uzun hikaye). bu yüzden evlilik sonrası kötü bir sürprizle karşılaşma tehlikesini bari atlattım. Yani sen de haklısın 3-5 dakika için hazırlanmaya değmez.

O zaman bilemeyeceğim cnm. Adamda tedavi edilebilir bir ayarsızlık var gibi duruyor.
Aslında, ayptır söylemesi, ben bir süredir nişanlımla birlikte oluyorum(konusunu açmıştım, uzun hikaye). bu yüzden evlilik sonrası kötü bir sürprizle karşılaşma tehlikesini bari atlattım. Yani sen de haklısın 3-5 dakika için hazırlanmaya değmez.
Hazirlanmayi gectim banyo yapmak daha cok zoruma gidiyo inan :43: hic bisi anlamama ayri zevk alamama ayri kisa surmesi apayri :( degmiO bile yapmaya ama napican vuyya oyle seviyormus beyefendi :( alistim artik napalim yinede en azindan bu aralar benimde zevk aldigim bir pozisyon bulduk ara sirada olsa orgasmus oluyorum :43:

Back
X