eşim evi tasima isini cok zor görüyor

simdi haber vermemiz gerekiyor.evsahibine yapmiyor.mayis gibi bi zamana denk geliyor..kontrat cok katı.uymamiz lazim 3500 depozit var cunku

Daha iyi gelmez niye mi arkadasda kaygi bozuklugu varmis donecek o eve gelecek ve hersey bastan baslayacak kendimden biliyorum kaygi bozuklugu boyle. O olacak baska turlu kacari yok o isin cok zor bizim gibiler için.
evet aynen oyle. biryerden eve donerken kendimi cok kotu ceresiz hissediyorum.yine donuyorum iskence yerine diyorum..hemen ne cabuk gecti diyorum.ne evliligimi anladim ne hamileligimi.nede cocugumun varligini.kendimle basa cikamiyorum..hamileligim hep aglayarak gecti.

Yok eşiniz çok vurdumduymaz cidden hadi sizin için yapmıyor o çocuk için yapması lazım biz de şuan pahalı bir semtte oturuyoruz yemin ederim ayın sonunu zor görüyoruz ama çocuğum için diyorum sonuna kadar burada otururum herşeyden önce kendimize geldik ailecek çünkü ben mutluyum ailem mutlu neden evin hanımı mutlu olacak iki iki daha dört. Hiçbişey istememişsiniz akşama kadar o evde duran da sizsiniz kendi ise gidiyor sonuçta. dediğim gibi eşiniz cidden zor. Siz bakın ev bence bulun eşinize de atin resmini falan isteyin hep bunu da bastırın başka yolu yok.

Bence sizin asıl probleminiz oturduğunuz ev değil.
Evlilikten beklentileriniz karşılanmamış.
Eşinizin duyarsızlığı da sizde hayal kırıklığı oluşturmuş.
Hatta kendinizle ilgili de iç sıkıntılarınız var,satırlarınızdan yansıyor bunlar.
Ev,tatile gidememek,muhit nedeniyle sık dışarı çıkamamak,eş ailesiyle sık görüşmek vb durumları üst üste koyup;
'ben bu evde,bu adamla ne yapıyorum?' diyorsunuz.
Taşınmak kısa vadede iyi gelecek gibi görünse de taşınarak sadece sorunları halının altına süpürürsünüz.
Bir süre sonra, başka bir olay, mutsuzluğunuzu ve tatminsizliğinizi tetikleyecek.
Sorunun asıl kaynağına inin aksi takdirde geçici ve palyatif çözümlerle bu evliliği yürütemezsiniz.

Ya sizin yorumlarınıza bayılıyorum desem.

Teşekkür ederim.
Umarım konu açanlara bir nebze de olsa,
faydam oluyordur.
Sanırım hem yaşım hem de mesleki tecrübem nedeniyle olayları,isabetli yorumladığım zamanlar oluyor.
Rica ederim. Sahsim adına bana bile oluyor zaten oğlumla ilgili de sizden fikir almıştım ve inanılmaz faydasını gördüm takipteyim sizi:))

Ben burda evin yaninda iki büyük problem görüyorum. 1. İsteklerinizi ve üzüntülerinizi geçiştiren veya yok sayan bir eş. 2. Sizin bebekle evde tıkanıp kalmaniz. Benimde iki küçük çocuğum var. Evde canım sıkıldı dışarı çıkıp şu anda kahve içiyorum (çocuklar arabada uyuya kaldı) ve birseyler yedim. Bazi günler cocuklarla tek sosyal aktivitem alışveriş yapmak oluyor. Yani bende cocuklardan önce çalışıyordum. Birden bire böyle tak diye hayattan kopmak da zor. Bence oturup eşinizle ciddi konusun bu durumu. Sizede yazik

söylediklerinizde dogruluk payi var onlarda var.ama onlardan vazgectim tek istegim özgürce hareket etmek.yardim almadan disari cikip ihtiyacimi almak..gunluk ufak ufak kendi gundemimi olusturmak..hersey ustuste geldi.isten ciktim evlendim kendi ailem baska ile tasindi..hamile kaldim. baska ev.uyum sorunu yaziyorum.evi benimsemiyorum.kendi esyam gibi gelmiyor hicbisey bana.esimle evde cok bir paylasimimizda olmuyor.eve gelip yemek yiyip yatiyor.bos gunlerinde de yatmak istiyir surekli.
bebekle bile cok vakit gecirmiyor..cabuk yoruluyor.onun ailesi 2 gunde bir cat kapi geliyor.benim yakinlarim uzakta 1.5 -2 ayda bir gorusuyorum.dengeyi saglayamiyorum.bagli hissediyorum..bazen esyalarimi alip annenin boş evine gidip bebekle 1 ay kadar kalmak bile geliyor icimden.esimin gelip gelmemesinide dert etmiuorum.o da yanliz kalip dusunsun.

Annenizin boşta duran evi varsa eşyalı ise galan hem de bence gidin ki zaten eşinize de söyleyin o da gelsin e siz direkt o evde otursanız olmaz mı? Anneniz rıza gösterir mi ne güzel olur aslında.

Annenizin boşta duran evi varsa eşyalı ise galan hem de bence gidin ki zaten eşinize de söyleyin o da gelsin e siz direkt o evde otursanız olmaz mı? Anneniz rıza gösterir mi ne güzel olur aslında.
olur olurda kisa sureli olur.cocuk varken biryere gidince herseyin posetlerde oluyor..tam yerlesik olamiyorsun..gidip cocukla kalicam.esimi almicam.dusunsun istiyorum

Ev dubleks falanmi ve sehir merkezine uzak yeni yapilardan mi benim ilk evim de öyleydi ve psikolojim bozulmustu

120 m2 4 odalj.eski ama ici yenilenmis.site ici.cok zorlaniyorum. ..hic alisamadim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…