simdi haber vermemiz gerekiyor.evsahibine yapmiyor.mayis gibi bi zamana denk geliyor..kontrat cok katı.uymamiz lazim 3500 depozit var cunkukisin degil yazin acin bu konuyu.
eger ki ev alma gibi bir planiniz varsa veya beklediginiz baska bir sey, surekli tasinmak gercekten zor ve masrafli, beklenebilir.
Ama ufukta oyle bir sey yoksa elbette mutlu olacaginiz baska yere tasinmak iyi olur.
evet aynen oyle. biryerden eve donerken kendimi cok kotu ceresiz hissediyorum.yine donuyorum iskence yerine diyorum..hemen ne cabuk gecti diyorum.ne evliligimi anladim ne hamileligimi.nede cocugumun varligini.kendimle basa cikamiyorum..hamileligim hep aglayarak gecti.Daha iyi gelmez niye mi arkadasda kaygi bozuklugu varmis donecek o eve gelecek ve hersey bastan baslayacak kendimden biliyorum kaygi bozuklugu boyle. O olacak baska turlu kacari yok o isin cok zor bizim gibiler için.
sozlesme cok agir.evsahibine 4 ay once haber vermek gerekiyor
Yok eşiniz çok vurdumduymaz cidden hadi sizin için yapmıyor o çocuk için yapması lazım biz de şuan pahalı bir semtte oturuyoruz yemin ederim ayın sonunu zor görüyoruz ama çocuğum için diyorum sonuna kadar burada otururum herşeyden önce kendimize geldik ailecek çünkü ben mutluyum ailem mutlu neden evin hanımı mutlu olacak iki iki daha dört. Hiçbişey istememişsiniz akşama kadar o evde duran da sizsiniz kendi ise gidiyor sonuçta. dediğim gibi eşiniz cidden zor. Siz bakın ev bence bulun eşinize de atin resmini falan isteyin hep bunu da bastırın başka yolu yok.evet aynen oyle. biryerden eve donerken kendimi cok kotu ceresiz hissediyorum.yine donuyorum iskence yerine diyorum..hemen ne cabuk gecti diyorum.ne evliligimi anladim ne hamileligimi.nede cocugumun varligini.kendimle basa cikamiyorum..hamileligim hep aglayarak gecti.
emziriuorum ilac kullanamiyorum.evlenmeden once cipralex kullaniyordum iyi geliyorduAnladım. Öyle de olsa yaza anca taşınırsınız zaten.
Psikolojik tedavi görüyor musunuz?
Ya sizin yorumlarınıza bayılıyorum desem.Bence sizin asıl probleminiz oturduğunuz ev değil.
Evlilikten beklentileriniz karşılanmamış.
Eşinizin duyarsızlığı da sizde hayal kırıklığı oluşturmuş.
Hatta kendinizle ilgili de iç sıkıntılarınız var,satırlarınızdan yansıyor bunlar.
Ev,tatile gidememek,muhit nedeniyle sık dışarı çıkamamak,eş ailesiyle sık görüşmek vb durumları üst üste koyup;
'ben bu evde,bu adamla ne yapıyorum?' diyorsunuz.
Taşınmak kısa vadede iyi gelecek gibi görünse de taşınarak sadece sorunları halının altına süpürürsünüz.
Bir süre sonra, başka bir olay, mutsuzluğunuzu ve tatminsizliğinizi tetikleyecek.
Sorunun asıl kaynağına inin aksi takdirde geçici ve palyatif çözümlerle bu evliliği yürütemezsiniz.
Teşekkür ederim.Ya sizin yorumlarınıza bayılıyorum desem.
Rica ederim. Sahsim adına bana bile oluyor zaten oğlumla ilgili de sizden fikir almıştım ve inanılmaz faydasını gördüm takipteyim sizi:))Teşekkür ederim.
Umarım konu açanlara bir nebze de olsa,
faydam oluyordur.
Sanırım hem yaşım hem de mesleki tecrübem nedeniyle olayları,isabetli yorumladığım zamanlar oluyor.
500tl birden artması çok değil mihayir aksine cok yakin yurume mesafesinde.simdi 2100 tl kira .yakinda artacak 2600 olacak.istedigim yerde daha uyguna bulabiliriz
söylediklerinizde dogruluk payi var onlarda var.ama onlardan vazgectim tek istegim özgürce hareket etmek.yardim almadan disari cikip ihtiyacimi almak..gunluk ufak ufak kendi gundemimi olusturmak..hersey ustuste geldi.isten ciktim evlendim kendi ailem baska ile tasindi..hamile kaldim. baska ev.uyum sorunu yaziyorum.evi benimsemiyorum.kendi esyam gibi gelmiyor hicbisey bana.esimle evde cok bir paylasimimizda olmuyor.eve gelip yemek yiyip yatiyor.bos gunlerinde de yatmak istiyir surekli.Bence sizin asıl probleminiz oturduğunuz ev değil.
Evlilikten beklentileriniz karşılanmamış.
Eşinizin duyarsızlığı da sizde hayal kırıklığı oluşturmuş.
Hatta kendinizle ilgili de iç sıkıntılarınız var,satırlarınızdan yansıyor bunlar.
Ev,tatile gidememek,muhit nedeniyle sık dışarı çıkamamak,eş ailesiyle sık görüşmek vb durumları üst üste koyup;
'ben bu evde,bu adamla ne yapıyorum?' diyorsunuz.
Taşınmak kısa vadede iyi gelecek gibi görünse de taşınarak sadece sorunları halının altına süpürürsünüz.
Bir süre sonra, başka bir olay, mutsuzluğunuzu ve tatminsizliğinizi tetikleyecek.
Sorunun asıl kaynağına inin aksi takdirde geçici ve palyatif çözümlerle bu evliliği yürütemezsiniz.
...suanki enflasyona gore oyle olacak mayis ayinda olacak.500tl birden artması çok değil mi
Enflasyon değil ki TÜFE'ye göre olur diye biliyorum....suanki enflasyona gore oyle olacak mayis ayinda olacak.
Aslında o da yüksek evet baktım da....suanki enflasyona gore oyle olacak mayis ayinda olacak.
olur olurda kisa sureli olur.cocuk varken biryere gidince herseyin posetlerde oluyor..tam yerlesik olamiyorsun..gidip cocukla kalicam.esimi almicam.dusunsun istiyorumAnnenizin boşta duran evi varsa eşyalı ise galan hem de bence gidin ki zaten eşinize de söyleyin o da gelsin e siz direkt o evde otursanız olmaz mı? Anneniz rıza gösterir mi ne güzel olur aslında.
evet malesef.Aslında o da yüksek evet baktım da.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?