eşim evi terk etti:( acil yardım

• Konu Sahibi Konu Sahibi zamannn
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sitede iki nick yasak ama bilmiyomu arkadaş ondanmı yorum yazmıyo bizle dalgamı geçiyo yoksa yorum yazında konu olsun diealsanaalsanasmile

hmm ben anladım galiba.. sen fotograf çıkarmıssın o da senin olmadiin bi kaç foto. daha çıkarmanı istemiş sen de çıkarmıcam işte bensiz gezmişsin demişsin... bunun için evi terketti deme.. noluyo bunlara böyle ? laf da mı söyleyemicez artık ? bunda hiç ama hiç bişey yok.. bence başka bişey var.. bu bahaneydi.. sebep ariyodu gitmek için sanki..

sitede iki nick yasak ama bilmiyomu arkadaş ondanmı yorum yazmıyo bizle dalgamı geçiyo yoksa yorum yazında konu olsun diealsanaalsanasmile

yasaı dinleyen kim.
2ci nicki alan alana..

2 nci nick tamam da. Bu arkadaşın iki nickindeki konuları çok farklı. Birinde baştan sona eşi ile sorunları öbüründe ise herşey normal. Pazar pazar dalga mı geçiyor ne anlamadım?

2 nci nick tamam da. Bu arkadaşın iki nickindeki konuları çok farklı. Birinde baştan sona eşi ile sorunları öbüründe ise herşey normal. Pazar pazar dalga mı geçiyor ne anlamadım?

biz çok fewna hatyunlarız ajanız resmen aynen cnm bende baktım öteki niki yedek kullanıyo bunda sorunlarını paylaşıyo eşide muthemelen ötekini biliyo bunu bilirse konuları görcek kavga çıkcak anladınızz

Kesinlikle katılıyorum, bu ne saçmalıktır onu anlamadım. Bu arkadaş ya olduğun gibi görün ya göründüğün gibi olsözünü duymamış galiba. Önce bir dürüst olsun, ben daha sonra yorumda bulunacağım. Dalga geçiyor gibi hissettim.

hakikaten süpersin musyas doğru ya:lepi: valla çok fenayız :roflol::roflol:

burda kimse kimseyi yargılamıyo ki niye böyle bişey yapıyolar dosdoğru paylaşımlarımızı yapıyoruz işte ne gerek var çetrefilli işlere lmaz:

yani yargılamayız tabiki tek istediğimiz dogal olup anlatması orda başka konu burda başka konu iki nick ve üstüneokudugu halde cvp yok insanların ii niyetini suistimal etmesin kimseee

yani yargılamayız tabiki tek istediğimiz dogal olup anlatması orda başka konu burda başka konu iki nick ve üstüneokudugu halde cvp yok insanların ii niyetini suistimal etmesin kimseee

Evetttt

Bu arada aynı arkadaşın eşimi kendime nasıl bağlarım diye bugün açtığı bir konu daha var. Ben gerçekten anlamadım

Bu arada aynı arkadaşın eşimi kendime nasıl bağlarım diye bugün açtığı bir konu daha var. Ben gerçekten anlamadım

haydaaaaaaaaaa canı sıkıldıkça konumu açıo burdan devaM ETSE ÜŞENMEYİP YORUM YAZSA SEVİNCEMMM

zamann nicki ile ama pardon. 20.02.2009 da açmış konuyu bugün bir yorum yazıp yeni konu açtığını söylemiş sadece.
Bak şimid çift nickli arkadaşım... Sen burada bize yaptığın gibi yapıyorsan eşine de adam değil resimleri yılları bile yakıp çekip gider.

ben de biraz baktım da geçmişe. iki nickinide okudum. birinde eşiyle çok mutlu bir tablo çiziyor. diğeri de malum bildiğimiz yatak ayırmalar falan.
anlam veremedim bir türlü. ya arkadaşımızın kendi içinde sorunları var ve psikiyatrik yardım alması lazım ya da eşi o kadar kötü; ilgisiz ve sevgisiz bir koca ki kızcağızı bu hale getirmiş. bilemiyorum ama kendi konusunda bile diğer nickiyle yorum yapıyor.
konuyu açan zamann
aşağıda bir yerlerde pofudukyanaklı nickiyle bu ne biçim şey diye yorum yapan da yine kendisi.
buyrun okuyun ve fazlaca da dikkate almayın artık derim.
http://www.kadinlarkulubu.com/esi-esinin-ailesi/293468-yataklar305-ay305rma.html

evet baktım.
bu değilmi
http://www.kadinlarkulubu.com/esi-esinin-ailesi/293468-yataklar305-ay305rma-3.html#post7827075
evet değişik bir psikolojisi var..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…