sitede iki nick yasak ama bilmiyomu arkadaş ondanmı yorum yazmıyo bizle dalgamı geçiyo yoksa yorum yazında konu olsun diealsanaalsanasmile
yasaı dinleyen kim.
2ci nicki alan alana..
ama anında atılıyo bulunan bunu bilmiyo arkadaş sanırsam
2 nci nick tamam da. Bu arkadaşın iki nickindeki konuları çok farklı. Birinde baştan sona eşi ile sorunları öbüründe ise herşey normal. Pazar pazar dalga mı geçiyor ne anlamadım?
biz çok fewna hatyunlarız ajanız resmen aynen cnm bende baktım öteki niki yedek kullanıyo bunda sorunlarını paylaşıyo eşide muthemelen ötekini biliyo bunu bilirse konuları görcek kavga çıkcak anladınızz
biz çok fewna hatyunlarız ajanız resmen aynen cnm bende baktım öteki niki yedek kullanıyo bunda sorunlarını paylaşıyo eşide muthemelen ötekini biliyo bunu bilirse konuları görcek kavga çıkcak anladınızz
yani yargılamayız tabiki tek istediğimiz dogal olup anlatması orda başka konu burda başka konu iki nick ve üstüneokudugu halde cvp yok insanların ii niyetini suistimal etmesin kimseee
Bu arada aynı arkadaşın eşimi kendime nasıl bağlarım diye bugün açtığı bir konu daha var. Ben gerçekten anlamadım
Bu arada aynı arkadaşın eşimi kendime nasıl bağlarım diye bugün açtığı bir konu daha var. Ben gerçekten anlamadım
ben de biraz baktım da geçmişe. iki nickinide okudum. birinde eşiyle çok mutlu bir tablo çiziyor. diğeri de malum bildiğimiz yatak ayırmalar falan.
anlam veremedim bir türlü. ya arkadaşımızın kendi içinde sorunları var ve psikiyatrik yardım alması lazım ya da eşi o kadar kötü; ilgisiz ve sevgisiz bir koca ki kızcağızı bu hale getirmiş. bilemiyorum ama kendi konusunda bile diğer nickiyle yorum yapıyor.
konuyu açan zamann
aşağıda bir yerlerde pofudukyanaklı nickiyle bu ne biçim şey diye yorum yapan da yine kendisi.
buyrun okuyun ve fazlaca da dikkate almayın artık derim.
http://www.kadinlarkulubu.com/esi-esinin-ailesi/293468-yataklar305-ay305rma.html
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?