- Konu Sahibi _Insomnia_
Bence bu işte bi iş var...
Aklını çelen biri olablir..
İnşallah hersey düzelir canm...
Insallah canim sagol

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence bu işte bi iş var...
Aklını çelen biri olablir..
İnşallah hersey düzelir canm...
Canim mesela ben bosanaman taraftarı değilim. Ama bunu sen degil eşin istiyor.yani seni sevmiyorum istemiyorum diyor.eger sen durduk yere eşinin bahane ettigi seylerden bosanmak isteseydin bosanma derdim ama adam gozden cikarmissa artik cok ta üstüne gitme yani.tamam de gec.cok ta takma.seni istemeyeni sen neden isteyeceksin sen boyle yaptikca adam kendini daha da geriye.cekicek.sen bilirsn
Seni sevmediği bariz ortada.sevmeyen biriyle de ömür gecebilir mi aldatabilir Allah korusun.sen konus yinede eşinle anlat herseyi ama anlaşmaya varmiyosa bu kadar kendini yipratma sevmeyen biri icinCanim benim anlamadigimda bu iste insan severek isteyerek evlendigi birini bu kadar cabuk gozden nasil cikarabiliyor nasil sevgisi bitebiliyor...15 yillik bi gecmisimiz var... evlenmeden oncede olmuyor sevmiyorum diyip ayrildi gitti sonra dondu evlendik... dogru duzgun bosanma sebebimiz bile yok... hakli olan taraf benim ama o kendini hakli goruyor... yeni evlenmis bi insan evliligin basindan beri yemek yiyip koltukta uyuyakaliyorsa karisi ondan ilgi bekliyosa suclu benmiyim... yada karisi onunla zaman gecirmek istedigi halde onu takmiyosa bunun suclusu benmiyim...esim beni umursamiyor benimle zaman bile gecirmek istemiyor diye dusunmek ve bu yuzden surat asmak beni suclu yapiyor mu?? Sorunlarimizi cozmek icin gece gunduz esimle konusmaya calismak esimin umursamamasi duzelirse duzelir duzelmezse boyle gitsin demesi benimi suclu yapiyor yada... zamanla herseyin inada donusmesi benimi suclu yapiyor.. cabalayan taraf benim ama sevilmeyen de benim benim anlamadigim bunlarhala dinlemiyor hala beni sucluyor
Seveninsanin ne kadar kotude olsan kalmak icin bahaneleri ol ur
Sevmeyeninde gitmek ivin kucucuk sey yeter gitmesine,asla zorlama konusmaya kendini vazgecilmez sanmasi.dan baska ise yaramaz bu
Geri cek kendini tlf kapa,aradiginda acma yada
Onu geri getiricek tek sey sendeki degisim olur
Ama davranis,ama imaj la kokten bir degisime ne dersin?
Canım seeniiin eşin değişmeeeez
O seni isteklerinden vazgecirmek isteyen cimri veya hesabını bilmeyen bi adam.
Eğer isteklerin ihtiyaç değilse, ve o bu istekleri para tuzağı olarak gören bir cimriyse boşuna ömrünü tüketme yol yakınken ver dilekçeni.
Senin burnunu surtmek değil rendelemek istiyor. Senin gözünü doyurmaya değil yumdurmaya çalışıyor.
Popüler kültürün en kötü kısmı bu
Erkekler çoğunlukla popüler değil de geleneksel kültürle yaşamak istiyor.
Benim eşim öyle. Bana defalarca s.kt.rol git dedi gezmek istiyorum diye.
Ben de sen git dedim. Hiç gitmedi. Ben de gitmedim. 9sene oldu beni daha yeni tanıyacak. O kadar kibirli ve gururlu ki (burda gururu eşşek inatli anlamında kullanıyorum, ) kurban ol bana, diyor. Bütün zevklerimden vazgeçtim ailemi bile sınırlı görüyorum onun yüzünden. hep sorun çıkarıyor. Polyanna oynuyorum çocuklarıma bazen. Benim ailem destek değil. Böyle bi hayat istiyorsan sen bilirsin
Çiçek avm sinema hayal bize. Bunlar için kavgayi bıraktım. Onlarsız da hayat güzel oluyor yani alıştım.
Bi de bi ihtimal başkasına aşık olup, ona nispet senle evlenmiş, evlendigine pişman olmuş bile olabilir. Tanıdığım biri öyle yaptı ve ayrılıp aşık olduguyla evleniverdi.
O seni haketmiyor
O seni haketmiyor
O seni haketmiyor
O seni sevmeye layık değil
O senin kalbine layık değil
O seni sevmeyi beceremiyor
Canim benim niyetim hic gidelim para harcayalim olmadi..abisinin 2 tane kafesi var orda para bile vermiyoruz hadi onu gectim evimizin cevresi cok musait bi yerdi gezmek hava almak icin... bisey yapmiyoruz bari 2 tur atsak yurusek bile seninle zaman gecirmis olcam bu bile bisey bunu yapalim dedim onu da umursamadi
Canim benim niyetim hic gidelim para harcayalim olmadi..abisinin 2 tane kafesi var orda para bile vermiyoruz hadi onu gectim evimizin cevresi cok musait bi yerdi gezmek hava almak icin... bisey yapmiyoruz bari 2 tur atsak yurusek bile seninle zaman gecirmis olcam bu bile bisey bunu yapalim dedim onu da umursamadi
Sen ilgi dilendikce g.tu kalkmış
Sorun sende değil o başkasına aşık
Bi erkek eşiyle sadece başkasına asiksa yatmaz diyo nurgül karacehennem.
Bi insana verilen en güzel hediye, ona ayrılan zamandır. Adam hevesini almış gibi
Benim ki de ilk zamanlar böyleydi aynı yaa
Millet yeni evliyken gezer yürür.
O beni kendine layık gormezdi
Millet hayran bakarken, o tiksintiyle bakardı, gözünden anlaşılırdi.
5sene böyle geçti. Psikolojim bozuldu. Kişiliğim bozuldu. Düzelmedi. Ben ödün verdim.
Ver dilekceni yaşın genç 30 ne ki?
Bulursun seni hakedeni
Kurtul yol yakınken
Ben yandım sen yanmaa
Bi de ilginden korkmuş ve boğulmuş olabilir
Benim kızım böyle diyor boguluyorum gibi hissediyorum :)
Beraberiz ışte diyorum. Yetinmiyor. Ille gezelim,yuruyelim veya pasta yapalim evcilik oynayalım gi i şeyler diyor Ille dediği olacak..
Canim ona karsi asiri onu bunalticak bi ilgi gostermedim aslinda... o benimle zaman gecirmeye yanasmadigi icin ister istemez zamanla moralim bozulmaya basladi ve davranislarima da yansidi... yani bogucak bi ilgimde olmadi..normaldi yani hersey...
Normal tepki vermen
O sorunlu ışte
Sen kemdini net ifade ediyorsun
O seni anlayacak düzeyde bile olmayabilir
Zaten ne zaman onunla biseyleri duzeltmek icin konusmaya calissam bunu kavgaya donduruyodu... yuzyuze konusamadigimiz icin whatsapptan konusmaya baslamistik sorunlari...dusunsene evlisin ama kocanla sadece internetten konusabiliyosun onda da kavgadan baska bisey olmuyodu zaten... esimin bana soyledigi surat asiyosun inatcisin ukalasin..ben guler yuz bekliyorum surat degil diyor... bunun sebebini soyluyorum ama beni hakli gormuyor hic hep kendi hakli
Normal tepki vermen
O sorunlu ışte
Sen kendini net ifade ediyorsun
O seni anlayacak düzeyde bile olmayabilir
Benim kısım da haklı ama onao kadar kizdim ki beraber vakit geçirmeyi isteyenez oldum. Evdeki özeli eltime babaanneye falan anlatıp duruyir. Uyariyorumyine aynı.
Ama tani ki çok seviyorum ve ayrı kalamam kızımdan. Zaten hamileydim kızıma o yuzden ayrilamadim. Belki de o yüzden de kızıma bana iyi davranmiyor diye kızıyor olabilirim. Onun için kendimden vazgeçtim çünkü
Iyi ki çocuğun yok ondan
Bi üstte mesajı düzenledim canım.
Ben gülüyorum da noluyor
Bana ağır ol biraz diyor
Ama hakjaten güleryüz evliliği kurtarıyor
Bizimkinde öyle yani. Gülerek ikna ediyorum
Canim herkese sordum sana da sormak istiyorum... esim bana seni sevmiyorum istemiyorum gormek istemiyorum seni hersey bitti konussakta degismez dedigi halde bulusup konusmaya ilk teklifimde tamam dedi.. bunu anlamaya calisiyorum sence neden olabilir fikir yurutebilirmisin... cunku esim gormek istemiyorum diyosa gercekten istemiyodur... bunu teklif ettigimde normalde direk hayir cevabi verirdi bende bunu bu cevabi bekliyodum ama sasirdim tamam konusalim diyince
Sabaha kadar konussakta bisey degismicek bosanicaz dedi... madem oyle neden kabul etmis olabilirki konusmayi