Eşim evi terketti ve.... akıl verin kizlar:(

Seveninsanin ne kadar kotude olsan kalmak icin bahaneleri ol ur

Sevmeyeninde gitmek ivin kucucuk sey yeter gitmesine,asla zorlama konusmaya kendini vazgecilmez sanmasi.dan baska ise yaramaz bu

Geri cek kendini tlf kapa,aradiginda acma yada

Onu geri getiricek tek sey sendeki degisim olur

Ama davranis,ama imaj la kokten bir degisime ne dersin?

Canim mesela ben bosanaman taraftarı değilim. Ama bunu sen degil eşin istiyor.yani seni sevmiyorum istemiyorum diyor.eger sen durduk yere eşinin bahane ettigi seylerden bosanmak isteseydin bosanma derdim ama adam gozden cikarmissa artik cok ta üstüne gitme yani.tamam de gec.cok ta takma.seni istemeyeni sen neden isteyeceksin sen boyle yaptikca adam kendini daha da geriye.cekicek.sen bilirsn

Canim benim anlamadigimda bu iste insan severek isteyerek evlendigi birini bu kadar cabuk gozden nasil cikarabiliyor nasil sevgisi bitebiliyor...15 yillik bi gecmisimiz var... evlenmeden oncede olmuyor sevmiyorum diyip ayrildi gitti sonra dondu evlendik... dogru duzgun bosanma sebebimiz bile yok... hakli olan taraf benim ama o kendini hakli goruyor... yeni evlenmis bi insan evliligin basindan beri yemek yiyip koltukta uyuyakaliyorsa karisi ondan ilgi bekliyosa suclu benmiyim... yada karisi onunla zaman gecirmek istedigi halde onu takmiyosa bunun suclusu benmiyim...esim beni umursamiyor benimle zaman bile gecirmek istemiyor diye dusunmek ve bu yuzden surat asmak beni suclu yapiyor mu?? Sorunlarimizi cozmek icin gece gunduz esimle konusmaya calismak esimin umursamamasi duzelirse duzelir duzelmezse boyle gitsin demesi benimi suclu yapiyor yada... zamanla herseyin inada donusmesi benimi suclu yapiyor.. cabalayan taraf benim ama sevilmeyen de benim benim anlamadigim bunlar :( hala dinlemiyor hala beni sucluyor

Canim benim anlamadigimda bu iste insan severek isteyerek evlendigi birini bu kadar cabuk gozden nasil cikarabiliyor nasil sevgisi bitebiliyor...15 yillik bi gecmisimiz var... evlenmeden oncede olmuyor sevmiyorum diyip ayrildi gitti sonra dondu evlendik... dogru duzgun bosanma sebebimiz bile yok... hakli olan taraf benim ama o kendini hakli goruyor... yeni evlenmis bi insan evliligin basindan beri yemek yiyip koltukta uyuyakaliyorsa karisi ondan ilgi bekliyosa suclu benmiyim... yada karisi onunla zaman gecirmek istedigi halde onu takmiyosa bunun suclusu benmiyim...esim beni umursamiyor benimle zaman bile gecirmek istemiyor diye dusunmek ve bu yuzden surat asmak beni suclu yapiyor mu?? Sorunlarimizi cozmek icin gece gunduz esimle konusmaya calismak esimin umursamamasi duzelirse duzelir duzelmezse boyle gitsin demesi benimi suclu yapiyor yada... zamanla herseyin inada donusmesi benimi suclu yapiyor.. cabalayan taraf benim ama sevilmeyen de benim benim anlamadigim bunlar :KK43: hala dinlemiyor hala beni sucluyor
Seni sevmediği bariz ortada.sevmeyen biriyle de ömür gecebilir mi aldatabilir Allah korusun.sen konus yinede eşinle anlat herseyi ama anlaşmaya varmiyosa bu kadar kendini yipratma sevmeyen biri icin

Canım seeniiin eşin değişmeeeez
O seni isteklerinden vazgecirmek isteyen cimri veya hesabını bilmeyen bi adam.

Eğer isteklerin ihtiyaç değilse, ve o bu istekleri para tuzağı olarak gören bir cimriyse boşuna ömrünü tüketme yol yakınken ver dilekçeni.
Senin burnunu surtmek değil rendelemek istiyor. Senin gözünü doyurmaya değil yumdurmaya çalışıyor.

Popüler kültürün en kötü kısmı bu
Erkekler çoğunlukla popüler değil de geleneksel kültürle yaşamak istiyor.

Benim eşim öyle. Bana defalarca s.kt.rol git dedi gezmek istiyorum diye.
Ben de sen git dedim. Hiç gitmedi. Ben de gitmedim. 9sene oldu beni daha yeni tanıyacak. O kadar kibirli ve gururlu ki (burda gururu eşşek inatli anlamında kullanıyorum, ) kurban ol bana, diyor. Bütün zevklerimden vazgeçtim ailemi bile sınırlı görüyorum onun yüzünden. hep sorun çıkarıyor. Polyanna oynuyorum çocuklarıma bazen. Benim ailem destek değil. Böyle bi hayat istiyorsan sen bilirsin
Çiçek avm sinema hayal bize. Bunlar için kavgayi bıraktım. Onlarsız da hayat güzel oluyor yani alıştım.

Bi de bi ihtimal başkasına aşık olup, ona nispet senle evlenmiş, evlendigine pişman olmuş bile olabilir. Tanıdığım biri öyle yaptı ve ayrılıp aşık olduguyla evleniverdi.
O seni haketmiyor
O seni haketmiyor
O seni haketmiyor
O seni sevmeye layık değil
O senin kalbine layık değil
O seni sevmeyi beceremiyor

Sen ilgi dilendikce g.tu kalkmış

Seveninsanin ne kadar kotude olsan kalmak icin bahaneleri ol ur

Sevmeyeninde gitmek ivin kucucuk sey yeter gitmesine,asla zorlama konusmaya kendini vazgecilmez sanmasi.dan baska ise yaramaz bu

Geri cek kendini tlf kapa,aradiginda acma yada

Onu geri getiricek tek sey sendeki degisim olur

Ama davranis,ama imaj la kokten bir degisime ne dersin?

Canim o hep kendini vazgecilmez saniyor zaten.. benim uzuldugum sey cok sacma sudan sebepler yuzunden daha evliligimizi yasayamadan evliligi anlayamadan bitiyor olmasi... evlenirken ondan ailesinden hicbisey istemedim... dugun alisverisi yapilirken cok az sey aldirdim aldirmadigim seyleri kendim aldim maddi durumum cok iyi olmasada... herseyin uygun fiyatlisina gittim hic gereksiz seyler aldirmadim hala evde eskik seylerimiz vardi hicbi zaman almadiniz alcaksiniz diye basinin etini yemedim agzimi bile acmadim..herseyin ucuzunu aldirdim.. evlendik her zaman ailesine karsi iyi oldum... hicbiseye sesimi cikarmadim huzursuzluk olmasin diye... maddi durumumuz kotuye gitti agzimi acipta tek kelime etmedim evde ne varsa onlardan biseyler uydurmaya calistim aa umursanmadi bile hicbisey... evliligim kotuye gitmeye baslamisti ben cabaladim ben ugrastim...ama esime gore ben hicbisey yapmamisim degismezmisim... simdide sevmiyorum istemiyorum davranislarin yuzunden sogudum bitti diyor :( :(

Canım seeniiin eşin değişmeeeez
O seni isteklerinden vazgecirmek isteyen cimri veya hesabını bilmeyen bi adam.

Eğer isteklerin ihtiyaç değilse, ve o bu istekleri para tuzağı olarak gören bir cimriyse boşuna ömrünü tüketme yol yakınken ver dilekçeni.
Senin burnunu surtmek değil rendelemek istiyor. Senin gözünü doyurmaya değil yumdurmaya çalışıyor.

Popüler kültürün en kötü kısmı bu
Erkekler çoğunlukla popüler değil de geleneksel kültürle yaşamak istiyor.

Benim eşim öyle. Bana defalarca s.kt.rol git dedi gezmek istiyorum diye.
Ben de sen git dedim. Hiç gitmedi. Ben de gitmedim. 9sene oldu beni daha yeni tanıyacak. O kadar kibirli ve gururlu ki (burda gururu eşşek inatli anlamında kullanıyorum, ) kurban ol bana, diyor. Bütün zevklerimden vazgeçtim ailemi bile sınırlı görüyorum onun yüzünden. hep sorun çıkarıyor. Polyanna oynuyorum çocuklarıma bazen. Benim ailem destek değil. Böyle bi hayat istiyorsan sen bilirsin
Çiçek avm sinema hayal bize. Bunlar için kavgayi bıraktım. Onlarsız da hayat güzel oluyor yani alıştım.

Bi de bi ihtimal başkasına aşık olup, ona nispet senle evlenmiş, evlendigine pişman olmuş bile olabilir. Tanıdığım biri öyle yaptı ve ayrılıp aşık olduguyla evleniverdi.
O seni haketmiyor
O seni haketmiyor
O seni haketmiyor
O seni sevmeye layık değil
O senin kalbine layık değil
O seni sevmeyi beceremiyor

Canim benim niyetim hic gidelim para harcayalim olmadi..abisinin 2 tane kafesi var orda para bile vermiyoruz hadi onu gectim evimizin cevresi cok musait bi yerdi gezmek hava almak icin... bisey yapmiyoruz bari 2 tur atsak yurusek bile seninle zaman gecirmis olcam bu bile bisey bunu yapalim dedim onu da umursamadi

Sorun sende değil o başkasına aşık

Bi erkek eşiyle sadece başkasına asiksa yatmaz diyo nurgül karacehennem.

Bi insana verilen en güzel hediye, ona ayrılan zamandır. Adam hevesini almış gibi

Benim ki de ilk zamanlar böyleydi aynı yaa
Millet yeni evliyken gezer yürür.
O beni kendine layık gormezdi
Millet hayran bakarken, o tiksintiyle bakardı, gözünden anlaşılırdi.
5sene böyle geçti. Psikolojim bozuldu. Kişiliğim bozuldu. Düzelmedi. Ben ödün verdim.

Ver dilekceni yaşın genç 30 ne ki?
Bulursun seni hakedeni

Kurtul yol yakınken
Ben yandım sen yanmaa

Canim benim niyetim hic gidelim para harcayalim olmadi..abisinin 2 tane kafesi var orda para bile vermiyoruz hadi onu gectim evimizin cevresi cok musait bi yerdi gezmek hava almak icin... bisey yapmiyoruz bari 2 tur atsak yurusek bile seninle zaman gecirmis olcam bu bile bisey bunu yapalim dedim onu da umursamadi

Bi de ilginden korkmuş ve boğulmuş olabilir

Benim kızım böyle diyor boguluyorum gibi hissediyorum :)
Beraberiz ışte diyorum. Yetinmiyor. Ille gezelim,yuruyelim veya pasta yapalim evcilik oynayalım gi i şeyler diyor Ille dediği olacak..

Sorun sende değil o başkasına aşık

Bi erkek eşiyle sadece başkasına asiksa yatmaz diyo nurgül karacehennem.

Bi insana verilen en güzel hediye, ona ayrılan zamandır. Adam hevesini almış gibi

Benim ki de ilk zamanlar böyleydi aynı yaa
Millet yeni evliyken gezer yürür.
O beni kendine layık gormezdi
Millet hayran bakarken, o tiksintiyle bakardı, gözünden anlaşılırdi.
5sene böyle geçti. Psikolojim bozuldu. Kişiliğim bozuldu. Düzelmedi. Ben ödün verdim.

Ver dilekceni yaşın genç 30 ne ki?
Bulursun seni hakedeni

Kurtul yol yakınken
Ben yandım sen yanmaa

Haklisin canim onunki sadece hevesmis bunu anladim artik :(

Bi de ilginden korkmuş ve boğulmuş olabilir

Benim kızım böyle diyor boguluyorum gibi hissediyorum :)
Beraberiz ışte diyorum. Yetinmiyor. Ille gezelim,yuruyelim veya pasta yapalim evcilik oynayalım gi i şeyler diyor Ille dediği olacak..

Canim ona karsi asiri onu bunalticak bi ilgi gostermedim aslinda... o benimle zaman gecirmeye yanasmadigi icin ister istemez zamanla moralim bozulmaya basladi ve davranislarima da yansidi... yani bogucak bi ilgimde olmadi..normaldi yani hersey...

Canim ona karsi asiri onu bunalticak bi ilgi gostermedim aslinda... o benimle zaman gecirmeye yanasmadigi icin ister istemez zamanla moralim bozulmaya basladi ve davranislarima da yansidi... yani bogucak bi ilgimde olmadi..normaldi yani hersey...

Normal tepki vermen
O sorunlu ışte
Sen kendini net ifade ediyorsun
O seni anlayacak düzeyde bile olmayabilir

Benim kısım da haklı ama onao kadar kizdim ki beraber vakit geçirmeyi isteyenez oldum. Evdeki özeli eltime babaanneye falan anlatıp duruyir. Uyariyorumyine aynı.
Ama tani ki çok seviyorum ve ayrı kalamam kızımdan. Zaten hamileydim kızıma o yuzden ayrilamadim. Belki de o yüzden de kızıma bana iyi davranmiyor diye kızıyor olabilirim. Onun için kendimden vazgeçtim çünkü :KK43:

Iyi ki çocuğun yok ondan

Normal tepki vermen
O sorunlu ışte
Sen kemdini net ifade ediyorsun

Zaten ne zaman onunla biseyleri duzeltmek icin konusmaya calissam bunu kavgaya donduruyodu... yuzyuze konusamadigimiz icin whatsapptan konusmaya baslamistik sorunlari...dusunsene evlisin ama kocanla sadece internetten konusabiliyosun onda da kavgadan baska bisey olmuyodu zaten... esimin bana soyledigi surat asiyosun inatcisin ukalasin..ben guler yuz bekliyorum surat degil diyor... bunun sebebini soyluyorum ama beni hakli gormuyor hic hep kendi hakli

Zaten ne zaman onunla biseyleri duzeltmek icin konusmaya calissam bunu kavgaya donduruyodu... yuzyuze konusamadigimiz icin whatsapptan konusmaya baslamistik sorunlari...dusunsene evlisin ama kocanla sadece internetten konusabiliyosun onda da kavgadan baska bisey olmuyodu zaten... esimin bana soyledigi surat asiyosun inatcisin ukalasin..ben guler yuz bekliyorum surat degil diyor... bunun sebebini soyluyorum ama beni hakli gormuyor hic hep kendi hakli

Bi üstte mesajı düzenledim canım.
Ben gülüyorum da noluyor
Bana ağır ol biraz diyor

Ama hakjaten güleryüz evliliği kurtarıyor
Bizimkinde öyle yani. Gülerek ikna ediyorum

Normal tepki vermen
O sorunlu ışte
Sen kendini net ifade ediyorsun

Benim kısım da haklı ama onao kadar kizdim ki beraber vakit geçirmeyi isteyenez oldum. Evdeki özeli eltime babaanneye falan anlatıp duruyir. Uyariyorumyine aynı.
Ama tani ki çok seviyorum ve ayrı kalamam kızımdan. Zaten hamileydim kızıma o yuzden ayrilamadim. Belki de o yüzden de kızıma bana iyi davranmiyor diye kızıyor olabilirim. Onun için kendimden vazgeçtim çünkü :KK43:

Iyi ki çocuğun yok ondan

Cocuk cok istiyoduk hatta hamileydim ama bos gebelik yasadim canim.. her evlilikte sorunlar olur ama bunlardan kacmak yerine cozmek dogru olan degilmidir... ben cozme taraftari oldum hep o da kacma taraftari... acaba esimle konusacagim zaman abiside mi yanimizda olsa...olan biteni abisi de bilse belki biraz akil verir..cunku abisi daha akli basinda.. dogru olur mu ki bu

Bi üstte mesajı düzenledim canım.
Ben gülüyorum da noluyor
Bana ağır ol biraz diyor

Ama hakjaten güleryüz evliliği kurtarıyor
Bizimkinde öyle yani. Gülerek ikna ediyorum

Canim herkese sordum sana da sormak istiyorum... esim bana seni sevmiyorum istemiyorum gormek istemiyorum seni hersey bitti konussakta degismez dedigi halde bulusup konusmaya ilk teklifimde tamam dedi.. bunu anlamaya calisiyorum sence neden olabilir fikir yurutebilirmisin... cunku esim gormek istemiyorum diyosa gercekten istemiyodur... bunu teklif ettigimde normalde direk hayir cevabi verirdi bende bunu bu cevabi bekliyodum ama sasirdim tamam konusalim diyince
Sabaha kadar konussakta bisey degismicek bosanicaz dedi... madem oyle neden kabul etmis olabilirki konusmayi

15 sene de bence yasayacaklarinj yasamis gorusmek icinde arama artik sorma dinlen uyu kendini topla flim izle kafani dagitmaya bak hevesi gitmis gibi ayrica yasin genc 30 yasinda ilk evliligini yapiyor lar seniistemiyorsa takma ustune dusme artik kendi acsin davayi sen acma herseyde vardir bi hayir onune bak sana deger verene deger ver seni istemeyini sen hic isteme

Canim herkese sordum sana da sormak istiyorum... esim bana seni sevmiyorum istemiyorum gormek istemiyorum seni hersey bitti konussakta degismez dedigi halde bulusup konusmaya ilk teklifimde tamam dedi.. bunu anlamaya calisiyorum sence neden olabilir fikir yurutebilirmisin... cunku esim gormek istemiyorum diyosa gercekten istemiyodur... bunu teklif ettigimde normalde direk hayir cevabi verirdi bende bunu bu cevabi bekliyodum ama sasirdim tamam konusalim diyince
Sabaha kadar konussakta bisey degismicek bosanicaz dedi... madem oyle neden kabul etmis olabilirki konusmayi

Seni iyice bitirip kendinle çeliştirecek
Kendi özgüven eksikliğini seni harcayarak tamamlamaya çalışacak.
Sana diyecek bi şeyi olsa seni arardı zaten

Ne ara ne sor
Allah akıl versin ona
Peki cinsel hayatınız nasıl ve çocuk istiyor muydunuz?

Canım bence ne olursa olsun pisman olmamak adına konus esinle bir sans daha verelim de sorun ne ogrenmeye calis o kestirip atmis sen yapma erkeklere gore cok kolay hersey daha pozitif olmaya calis yapici ol ama baktin boylede olmuyorsa kendini uzme canim hakkinda hayirlisi olsun

kendini suçlama seni suçlayıp üstünde psikolojk baskı yaratıo köle gibi olursun kendinden olursun ilerde mutsuz olcağına kendin sende kararlı görün bak nsıl döncek neyin varsa alırım de çek resti blöf yapıyor o , erkekler herşeye he denmesnden sıkılır biri varssada olan sana oolur yaşadığınla kalırsın elindeki mesajları asla silme boşarsa kullan

Back
X