- Konu Sahibi _Insomnia_
yanlış mı anladım bilmiyorum ama sende sanki boşansakta olur gibi mi düşünüyorsun canım
seinde sevgin azalmıs gibi geldi
ne oldu da böyle esyalar falan bosaltıldı evimiz bile yok artık diyorsun ne oldu bu adama 6 aylık tazecik evlilikte ne biter ne olur anlamadım kiiii bu raddeye gelene kadar ne olmus olabilir
Canim aslinda ben bosanmayi hic istemiyorum ama onun soyledigi seylerden sonra umidim kalmadi o yuzden vazgecmeyi dusunuyorum... bizim sorunlar davranislar canim... evlendigimizden beri esime seninle zaman gecirmek istiyorum hic beraber biseyler yapmadik dedim durdum... bana bunu haketmen gerekiyor dedi ben saka sanmistim...daha sonra cicek mevzusu olmustu sakalasirken haketmen lazim dedi... ben esimle zaman gecirelim bana zaman ayir derken o takmadi hic... zamanla benimle moralim bozulmaya basladi..bu davranislarima yansidi... cunku esimin bu tavri beni sevmedigini umursamadigini dusundurdu... zamanlar davranislarim surat asmama yansidi ve bundan rahatsiz olmaya basladi esim... evlendigimizden beri hic cikipta zaman gecirmedik..para yok diye balayina bile gitmedik benden en azindan gidemedik yeni evliyiz gitmesekte beraber cikalim biseyler yapalim istedim ama tek yaptigimiz sık sık ailesine yemege gitmek yada evde oturmak... bunlar sorunlarimiz