Eşim evlendikten sonra 90 derece değişti !!

geçen gün eşcağızıma dedimki:
hayatım biz flört dönmindeyken(kendisi muğlada ben istanbulda yaşıyodum)yanından istanbulda dönüceğim akşam birden bire hüngür hüngür ağlamaya başlamıştın ben sensiz nasıl kalıcam diye hatırlıyosun dimi ne güzel günler dedim ki arkasından hemen
NERDEN ÇIKARIYOSUN BEN HİÇ HATIRLAMIYORUM cevabı geldi tabi ben kaldım dumur oldum resmen....
muğlada başladı aşkımız orda evlendik şimdi istanbulda yaşıyoruz adama 3 senedir kalk muğlaya taşınalım orda yaşayalım diye baskı yapıyorum belki aşkımız tekrar alevlenir gezdiğimiz sokaklarda belki tekrar aşkımız canlanır diye ama tık yok...en sonunda eşim izmire atandı da oraya yerleşcez...ordanda gezmeye geçeriz muğlaya belki oranın atmosferi kocamı eskisi gibi mazlum aşk dolu ince düşünceli yapar diyorum napalım umut dünyası işte:DDD

Benimkininde ağzından daha bir kere bak biz flört ederken buraya gelmiştik şöyle yapmıştık duymadım.hep ben hatırlatıyorum ilişkiyi sıcak tutayım eski güzel günleri hatırlatayım diyom ama tek taraflı bu gemi yürümezzzz...

evlendiğimizin haftası değişti hemen.şimdi 2 aylık evliyiz.önceden aşkından ölen adam gitti.ruhsuz biri geldi.tek istediğim biraz ilgi.ona bunu dün söyledim eskisi gibi olmadığını değiştiğini.bana ne dedi beğenirsiniz.sende amma doyumsuzmuşun.o kadar kırıldımki bunu çarşıda dolaşırken söyledi dondum kaldım.arkamı döndüm ve ondan uzaklaştım.kuytu bi köşede ağladım durdum öle.arkamdan gelmedi.bi saat sonra aradı nerdesin diye.bende sen git deyip kapattım.sonra bende gittim tabi evde tartıştık biraz şimdi konuşmuyoruz.

canım bazı erkekler evliliğe adapte olma sorunu yaşıyor benim evliliğimde de aynısı oldu henüz iki aylık evlisiniz yaşadığınız şey çok normal. Psikoloji sadece kadınlara özgü bir şey değil ki. Biz nasıl ailemizden ayrılma yebi bir kimlik edinme psikolojisi yaşıyorsak onlarda evliliğin o mecburi kuralları altına birden girince bocalıyorlar. Biraz anlayışlı ve sabırlı ol. Sabır hem de ne sabır çünkü biliyorum senin de ilgiye sevgiye en çok ihtiyaç duyduğun zamanlar bunlar. Isteklerini söylemekten çekinme ama onu da anlamaya çalış emin ol geçiyor...

Çok özür diliyorum modlardan konu dışı olacak ama bu çocuk baskısı hemen mi oluyor yaaa :( Erkekler de birbirlerine aynı kadınlar gibi hehe daha çocuk yok mu lan, yoksa kızır mısın diye alay mı ediyorlar, baskı mı kuruyorlar yeni evli adama :(( Eee adamda geliyor kkarısına baskı yapıyor.

Uff bu çocuk fikrinden dolayı evliliği hep erteliyorum, ben çcuk hiçbir sürette istemiyorum. Çocuk istemeyen kadınlar konusunda hep yazmışımdır, Anne olmak gibi bir içgüdü bende yok ve acaip ürküyorum şu çocuk meselesinden. En son tamam 2 sene yapmayız diyen bir adam bulmuştum

aynı fikirdeydim ama yaptım:) meleğim var. mutluluk bebekte. tutunacak dal oluyor.

O pijamanın üstünde yer yer ülkemize benzeyen camasır suyu desenleri vardı :)

Valla bize göre değişir :) öpüşmeyi bile bilmeyen iki ergen her kuytuda öpmeye calısıyorduk birbirimizi :D

ahahahahaha abla ne varsa eskilerde var :D
koptum yaaaaa çok komiksinizzzz:52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52:

8 senelik sevgililik sürecinden sonra bizde evlendik. Hala diyorum kendi kendime,8 yıl içinde bile tam tanıyamamışım eşimi. Her gün yeni bir özelliğini veya huyunu keşfediyorum. Şuan cicim aylarımız,pek değişiklik göremiyorum ama biraz umursamaz olmaya başladı..vaktinde yapmıyor bir işi,bende hemen olsun istiyorum ertelemeyelim istiyorum bu konuda biraz tartışmalarımız oluyor. Kızdığımı anlayınca da benim canımın içi sen neye kızdın bakayım deyip öpüyor kokluyor,benim de yelkenler suya iniyor haliyle :1: Açıkçası ben erkekleri çözemedim,erkekler de bizi muhtemelen :1:

erkekler... kullanma kılavuzu bile olsa kullanılması mumkun değil... zaten oda yok.
erkeklerle kadınlar cook ayrı ferekenstalar. e erkekler kendi içlerindede frekenslara ayrılmışlar. kadınların geneli tek tip. hani radyoyu karıstırırsında her frekanstan ayrı ses çıkar ya... işte o ayrı sesler her bi erkekeği temsil ediyor benim gözümde.
bazıları ince bazıları kalın. ince ruhlu erkek ve odun erkek gibi.

evliliklerde ferekans uyumu mesele oluyor genellikle. birbirine uydumu tamam... nadir ama güzeldir. hele geneli uymuyor. e böyle oluncada sorunlar olaylar sıkıntılar... bende frekens sorunu yasayanlardanım. 4 4lük olsada... yine sıkıntılı yönleri var beni mutsuz eden.

haa bu arada bu ferekanslarda kayma da oluyor... bi öyle ses cıkıyor bi böyle...

Hepsi değişiyor işte. Benim eşim beni öyle bir azarlarki, ortalık yerde çaresizce kalakalırım. İlk zamanlar yediremiyordum o kaba sözleri kendime hep ağlayıp duruyordum. Yıllar geçti değişen birşey olmadı. Her defasında da göz yaşı akıtarak kendimi yıprattığıma karar verdim.... şimd o ne zaman kaba şeyler söylese anında ordan uzaklaşıp sanki o konuşma olmamış gibi davranıyorum. Çünkü biliyorumki eşim iki kişilikli. Birinci kişiliği siniri bozulunca etrafını kırıp döken, ikinci kişiliği de sakin sessiz...

Böyle yapmayıp neyapacaktım? senelerce ağla ağla... kavga et.. birşey değişmedi. En güzeli Allaha havale etmek. Ben her öyle davranışında ederim.

4 yıl flörtten sonra evlendim eşimle. ilk evlilik yıldönümümüzde gelinliğimle karşılamayı hayal ederken ben, o beni karate filmine götürdü.
maalesef ben bir prensle evlenmiştim ama öpünce kurbağaya dönüştü.

umarım değişmeyi umursamaz olmayı başarabilirim.Artık onunla fazla ilgilenip üstüne düşmicem.nereye gittin naptın diye sormıcam.duygusal davranmıcam.Bide böyle deniyelim bakalım ne olcak.bunları yapmayı çok istiyorum.Hadi bakalım hayırlısı.Sizide bu konudaki gelişmelerden haberdar ederim.

inan bana ben yasptım hala kurbağa kaldı. burdaki çoğu kadın da yapmıştır eminim. yine de kolay gelsin....Umarım sende işe yarar...

Girişken ol sen onu değiştirmeye çalış onun amacı seni değiştirmek olmasın. Yeri geldiğinde senden korksun, kendinin ondan daha üstün olabileceğini göster ona. Kadın olduğunu hissettir. Onu da bi çocuk gibi yetiştirmen gerekiyormuş gibi düşün :D bunları yap bakalım ne oluyor.

Çok özür diliyorum modlardan konu dışı olacak ama bu çocuk baskısı hemen mi oluyor yaaa :( Erkekler de birbirlerine aynı kadınlar gibi hehe daha çocuk yok mu lan, yoksa kızır mısın diye alay mı ediyorlar, baskı mı kuruyorlar yeni evli adama :(( Eee adamda geliyor kkarısına baskı yapıyor.

Uff bu çocuk fikrinden dolayı evliliği hep erteliyorum, ben çcuk hiçbir sürette istemiyorum. Çocuk istemeyen kadınlar konusunda hep yazmışımdır, Anne olmak gibi bir içgüdü bende yok ve acaip ürküyorum şu çocuk meselesinden. En son tamam 2 sene yapmayız diyen bir adam bulmuştum

evlenir evlenmez çocuk baskısına başlayanlardan biride benim eşim ve senin gibi düşünen biriydim evlenmeden önce 2 yıl çocuk yok dedim ama evlendikten sonra 10 ay dayanabildim dır dırına..
birde kaybetme kokusu olsun herzaman diyen arkadaşlarım haklısınız ama ben onu çok yaptım evlenmeden önce onu deli gibi terk edeceğimden korkardı evlendik biraz rahatladı ama yinede o korkuyu taze tutuyordum fazla gevşemesin diye ama çocuk bir oldu adamdaki rahatlık had safhaya çıktı yıllardır bu çocuğu bekliyormuş adam

şu "odun" dediğimiz türden erkekler bana daha samimi geliyor nedense.. ben zaten aşırı ilgiyi sevmem.. bana karşı derin bir sevgisinin olduğunu bileyim yeter.. ama romantik, ağzı laf yapan, sürprizler yapıp şaşırtan, duygu dolu erkeklerin ne hatalarını ne eksikliklerini gördüm .. :ssz: en sonki sevgilim tam bir romeoydu mesela.. ne sürprizler.. ne atraksiyonlar.. üzerime titrerdi.. her buluşmaya ellerinde çiçeklerle gelirdi.. ayaklarımı yerden kesti aylarca.. ooo meğerse arkamdan da çevirmediği iş kalmamiş.. odur budur diyorum ki yaşasın odun ve samimi erkekler.. biz kadınlar küçük ayrıntılara çok önem veriyoruz ama büyük detayları gözden kaçırıyoruz .. samimi mi ? dürüst mü ? net mi ? sadık mı ? evine yuvasına bağlı mı ? işinde gücünde mi ? bizi sevip hayat arkadaşı yapmış mı ? tamamdır... gerisi halledilir bence ...

inan bana ben yasptım hala kurbağa kaldı. burdaki çoğu kadın da yapmıştır eminim. yine de kolay gelsin....Umarım sende işe yarar...

Haklıymışsın canım.Ben çok zayıf karakterliyim sanırım.bir iki gün yaptım.sonra dayanamadım.yine su koyverdim.Öğrenmiş benimki artık beni,geçen kavgamızda amann takmıyom nasılsa yine barışıp unutmıcazmı bir iki gün sonra dedi.peki ya o içimde açtığı yaralar ne olcak.her seferinde sevgimin azaldığını,saygımızı biraz daha yitirdiğimizi hissediyorum.İyimi oluyo böyle yani.

Back
X