- 11 Şubat 2015
- 9
- 1
- Konu Sahibi Serapben01
Konu kapanmıştır.
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bulundugunuz sehir is imkanlarinin az oldugu bir yer mi?
Ayrica bu konuyu neden ikinci uyelikle acma geregi duydunuz? Bu bende mukemmeliyetci oldugunuz izlemini yaratti.
eşinizin çalıştığı maaşından başka bir birikimi yok muydu evlendiğinizde?
yani işsizlik, maddi sıkıntı evlilikte çok zor ama eşinizin çalışmak için çabası var anladığım kadarıyla.
elinden geleni yapıyor ama şanssızlıklar üstüste gelmiş gibi?
yan gelip yatayım tarzı bir adam olsaydı düşünmeden "bırakın yoluna gitsin" derdim.
bulunduğunuz şehirde iş imkanları kısıtlıysa, başka şehre, eşinizin eski işe dönme imkanı varsa o şehre gitme durumunuz olmaz mı?
Çabası var ama ben bildiğim gidiyor geliyor.. Doğru dürüst görüşemiyormu napıyor ben bilemedim.
Onun eski çalıştığı şehre gidemeyiz. Orası kapanmış. Hem o iş sağlam sabit değildi. En iyisi burasıydı
Merhabalar, bu 2. üyeliğim bu konuyu açmak için aldım. Yöneticilerin haberi var. Tırstığımdan okypte, mune, kazen e hepiciğine haber verdim...
Ben 32 yaşındayım 2. evliliğimi yaptım. ilk evliliğimden 12 yaşında oğlum var.
13 aylık evliyim. 13 yıl gibi yıprandım belkide..
Eşim insan olarak çok iyi şevkatli, sevdiğini heran gösteren iyi bir insan.
O işini bırakıp benim bulunduğum şehre geldi. Benim işim daha sabit ve burada bir düzenim vardı
Ev eşya hepsi kuruluydu. Çocuğumunda okulu alıştığı bir ortamı vardı. Onuda buradan koparmak istemedim.
Eşimin maaşından başka bir birikimi ve malı mülkü yoktu. Hayat müşterektir diye girdik bir yola
Eşim burada iş bulamadı. 5 ay çalıştı bir yerde.. işi çok ağır olduğu için çıktı. (ben kızdım çıkmamalıydı)
Kendi 41 yaşında şimdi o işinden çıktığından bu yana iş bulamıyor.
Bir ara girdi bir ay çalıştı işyeri taşındı küçülmeye girdi. çıkarıldılar
8 aydır ben çalış didin ordan kıs burdan kıs evi geçindirmeye çalışıyorum.
Hiç bir şey zoruma gitmiyorda oğlum için yapmak istediğim şeyler vardı. Onları yapamıyorum
Dimdik duran ben şimdi telefon çalacak teyzem dayım arayıp soracak diye çekinir oldum
Hayatımı o ne der bu ner diye hiç bir zaman yaşamadım ama bu başka birşey.
En azından 2. evliliğimde biraz rahat etmek isterdim.. herkeste mutlu bilse bizi kötümü olurdu..
İş ilanlarına başvuruyor. Bazıları ile görüşmeye gidiyor.
Gidiyor gidiyor boş.. ne kabul eden var ne arayan..
Yoruldum ilanlara başvurmaktan. Gidiyor olumlu gibi geçiyor.. ama sonra gel çalış diyen yok
Daha önce çalıştığı pozisyonlarda çalışmak istiyor.
Diyorum gir bir fabrikaya çalış. akmasa da damlar..
Girdi ama hep hammalık yaptırmışlar. Bir ay dayanamadı çıktı. Eşşek gibi kullanıyorlarmış
Belim ağrıyo başım ağrıyor diye geldi hep. napıcamı şaşırdım.
Bak ben bittim yüzüm yerde, annem babamdan utanır oldum. mahcubum diyorum.
Ama yok gidiyor görüşüyor boş... kar kış kıyamet ben yetiştiremiyorum.
Bu iş mevzusu beni çok yıprattı arkadaşlar.
Bir ara kumar oynamış. bunalıma girmiş 2 bin lira borçlanmış
Direk çizgi çektim bitti diye.. ama yalvar yakar ona bir şans verdim. (ilk ve son şansı)
Ailesi yok ölmüş, abi abla boş beleş insanlar. Yararları şöyle dursun selam versen para isteyecekler.
Görüşmüyorum onun tarafıyla..
Şimdi ne konuşsak sonu kırıcı sözlere geliyor.
İster istemez ben kırıcı konuşuyorum. Bıktım artık
Aylardır destek oldum üzülme dedim
olur gecer dedim.. ama yok yokk bulamıyor iş.. yüzün gülmüyor diyor bana
nasıl gülsün diyorum. elde kalmadı avucta kalmadı. Ben bunları çekmeyemi evlendim.
elektrik su alışveriş çocuğun masrafları belimi büktü...
Ailem yardım etmek istiyor sakın dedim.... asla istemem...
ama bakınca onada acıyorum. bunalıma girdi ezildi mahcup oldu..
Kafayı yicem kızlar.. her an kafamda boşanma mevzusu dolanıyor.
Ben boşansam şimdi sırf parası yok diyemi boşanmış olacağım. o öyle bakacak olaya konuşurken bunu ima ediyor. Dolaylı yollardan
Profilinden abonelik ayarlarini degistir.arkadaşlar.. her yapılan yorum mailime de geliyor. eyvahh işyeri mailim bu ayarı nerden oluyor. Lütfen acil bilen varsa
işin kötüsü evdeki pc de yüklü mailim.. eşim görecek.. ne talihsiz başım var yaaa
abonelik ayarları diye bir yazı göremedim. nerdeProfilinden abonelik ayarlarini degistir.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?account/alert-preferencesarkadaşlar.. her yapılan yorum mailime de geliyor. eyvahh işyeri mailim bu ayarı nerden oluyor. Lütfen acil bilen varsa
işin kötüsü evdeki pc de yüklü mailim.. eşim görecek.. ne talihsiz başım var yaaa