Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hipnozu öneriyorum.zor diyorsan sarhoş et
Benim eşimde benim şifrelerimin hiç birini bilmez.Canım bilip napıcan.Eşimin face sini açmak ve bakmayı düşünmedim bile.Güveniniz bir şifreye mi bağlı?
Canım eşimde sorduğun da ben söylemem.Bu ona karşı kötü bişey yaptığımdan değil.Arkadaşlarımla ailemle özel olan yazışmalarım olabilir,oluyorda.Biraz insanın özeli olmalı bence.Ama bana kalırsa eşiniz sadece sizi gıcık etmek sinirlendirmek için yapmış.İçimden geçen bu.Ama merak etmeyip de bilmemek ayrı şey, sorup da yanıt alamamak ayrı şey .
Ben mesela oyun istediği vs için eşimin facesini kullanırım, o da benim facemi aynı zamanda.
ne gibi efsaneler mesela?dert değil ama bu gizliilk beni tedirgin ediyor insan eşinden hiçbir şey saklammalı malüm internet çağı ve bununla ilgili birsürü efsane var biliyosunuzdur internet artık herşey demek gibi face girdiğini görüyorum girerken benden saklıyo gibi tavırları var örneğin güvensizlik mi bilmiyorum şüpheci yanım hep vardır
dert değil ama bu gizliilk beni tedirgin ediyor insan eşinden hiçbir şey saklammalı malüm internet çağı ve bununla ilgili birsürü efsane var biliyosunuzdur internet artık herşey demek gibi face girdiğini görüyorum girerken benden saklıyo gibi tavırları var örneğin güvensizlik mi bilmiyorum şüpheci yanım hep vardır