eşim face şifresini söylemiyor:(

milena12

Üye
Kayıtlı Üye
26 Mart 2015
35
3
38
daha önce biliyodum fakat değiştirdi şimdi sordum güldü geçti bende ölesine sordm gibi yaptm

Şühpeli bir hali var mı şifre değiştirip saklamasından başka ?
niye değiştirmiş şifresini =?

Benim eşimde benim şifrelerimin hiç birini bilmez.Canım bilip napıcan.Eşimin face sini açmak ve bakmayı düşünmedim bile.Güveniniz bir şifreye mi bağlı?

Ama merak etmeyip de bilmemek ayrı şey, sorup da yanıt alamamak ayrı şey .
Ben mesela oyun istediği vs için eşimin facesini kullanırım, o da benim facemi aynı zamanda.

dert değil ama bu gizliilk beni tedirgin ediyor insan eşinden hiçbir şey saklammalı malüm internet çağı ve bununla ilgili birsürü efsane var biliyosunuzdur internet artık herşey demek gibi face girdiğini görüyorum girerken benden saklıyo gibi tavırları var örneğin güvensizlik mi bilmiyorum şüpheci yanım hep vardır

Ama merak etmeyip de bilmemek ayrı şey, sorup da yanıt alamamak ayrı şey .
Ben mesela oyun istediği vs için eşimin facesini kullanırım, o da benim facemi aynı zamanda.
Canım eşimde sorduğun da ben söylemem.Bu ona karşı kötü bişey yaptığımdan değil.Arkadaşlarımla ailemle özel olan yazışmalarım olabilir,oluyorda.Biraz insanın özeli olmalı bence.Ama bana kalırsa eşiniz sadece sizi gıcık etmek sinirlendirmek için yapmış.İçimden geçen bu.

dert değil ama bu gizliilk beni tedirgin ediyor insan eşinden hiçbir şey saklammalı malüm internet çağı ve bununla ilgili birsürü efsane var biliyosunuzdur internet artık herşey demek gibi face girdiğini görüyorum girerken benden saklıyo gibi tavırları var örneğin güvensizlik mi bilmiyorum şüpheci yanım hep vardır
ne gibi efsaneler mesela?

Adı üstünde efsane onlar, saklıyor gibi tavır ne demek, saklıyor mu saklamıyor mu, gözünüzü dikiyorsanız istemsizce de saklıyor olabilir. Gerçekten saklıyorduysa daha önceden nasıl biliyordunuz?

İnsanlar eşinden hiçbir şey saklamamalı kısmı zaten doğru bir şey değil her zaman, biri size sırrını verse hemen eşinize mi yetiştireceksiniz, aa eşimden hiçbir şey saklayamam diye.

Son düzenleme:
ölesine sordum yani versen e şifreni bir bakayım gülmeler arasında :)bir yandan da bak beni kıskanıyor şifremi istiyor onunda özeli olur diye düşündüm sıkmayayım adamı dedim kendimi sıktım:)yeni evliyiz bu arda benimde facem yok dipnot:)ekranı bana dönük olan bilgisayar face giriince şöle bir düzeltiliyr

X