esim facebookta hergün eski sevgilisinin profiline bakiyor

bella78

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2012
97
12
28
İsviçre
Merhaba kizlar ben 5 yillik evliyim bir oglum bir kizim var(kizim ilk esimden) esimle son zamanlarda problemlerimiz var hatta bunun icin terapide görüyoruz. Tanistigimizda normal arkadastik, onunda bitmek üzere olan nisanlilik evresi vardi, bana hep unutamadigi eski sevgilisinden bahsediyordu, kiz hemsireydi ve bunu birakip bir doktorla evlenmisti falan filan.
Daha sonra zamanla biz birbirimize asik olduk ve evlendik cocugumuz oldu, neyse ben son iki aydir esimim facedeki aramalarina baktim hemen hemen hergün bana anlattigi eski sevgilisinin profiline bakiyor o kadar gururum kirildi ki anlatamam ve aksam patladim, neyin var son zamanlarda cok durgunsun dedi ve bende hergün eski sevgilinin resimlerine baktigini biliyorum dedim, ilk tepkisi hergün degil dedi, sen benim özelime neden giriyorsun dedi, sonra meraktan bakiyorum ben seni seviyorum dedi.
Soruyorum size insan meraktan elbette bakabilir, ancak bunu hergün yapiyorsan dogru gitmeyen bir seyler var demektir, sizcede böyle mi
Ben su anda ayrilik karari aldim cünkü bana faceni silecegini söyledi silerde, ama kafasindakini nasil silecek, tabiki silemeyecek.
Siz buna ne tepki verirdiniz, yorumlarinizi merak ediyorum

Kızınız dağılmış bir ailenin çocuğu zaten oğlunuzunda bnu yaşamaması için bir şans daha verin bence eşinize. bende eski sevgilimin facebookuna bazen sevmediğim halde her gün bakardım bensizken pişman olmuştur inşalah mutsuz olduğunu görürüm gibilerinden

Bozma yuvani.oglunuda el evinde buyutmecnm.esin olacak teriyesize ne denir bilemiyorum.amaona bunu cok kotu odet...
Kadin olmak cok zor.
Evet insan meraktan birkez bakar,devamli bakmakta sacma.o onun terbiyesizligi.

ayrılık kararını bilemem açıkçası
ama hergün bakması da çok saygısızca
hem size saygısızlık hem o bayana
5 yıl geçmiş üstünden hala aklında demek ki
ben olsam ben de çok kırılırdım
yüz bulsa gider mi acaba diye de düşünürdüm yani güvenim sarsılırdı
çünkü aranız bozuk olduğunda hemen aklına o geliyo demek ki

insan meraktan bi iki kere bakar da sürekli bakması hayatına dair herşeyi merak ettiğini gösteriyo
şimdi silmesi filan normal zaten ne diyecek ki mecbur silmeye
bi de özel filan diye üste çıkmaya çalışmıyolar mı sinir oluyorum tam suçluluk psikolojisi

peki normalde ne sorununuz var
terapiste gittiğinize göre evliliğiniz çok yolunda gitmiyo sanırım

Normalde sorunlarimiz tartisma esnasinda cok agir konusuyor ve bu da beni yaraliyor, sonradan özür falan diliyor ama agir konusuyor, kavga büyürse cok fazla bagiriyor cocuklar cok korkuyor, el falan kaldiriyor ama vurmuyor, el kaldirmasi bile zoruma gidiyor, sonucta ilk esimden bu yüzden ayrilmistim, agir konusmaya örnek isterserniz "sen eski esinede böylemi yapiyordun" demesi

5 yil sonra cikip cikmadigini bilmiyorum ben son iki ayini gördüm belkide hep vardi, benimde düsümcen sizin dediginiz gibi, kiz evli mutlu cocuklu, imkani olsa olsa belkide bilmiyorum off

Merhaba kizlar ben 5 yillik evliyim bir oglum bir kizim var(kizim ilk esimden) esimle son zamanlarda problemlerimiz var hatta bunun icin terapide görüyoruz. Tanistigimizda normal arkadastik, onunda bitmek üzere olan nisanlilik evresi vardi, bana hep unutamadigi eski sevgilisinden bahsediyordu, kiz hemsireydi ve bunu birakip bir doktorla evlenmisti falan filan.
Daha sonra zamanla biz birbirimize asik olduk ve evlendik cocugumuz oldu, neyse ben son iki aydir esimim facedeki aramalarina baktim hemen hemen hergün bana anlattigi eski sevgilisinin profiline bakiyor o kadar gururum kirildi ki anlatamam ve aksam patladim, neyin var son zamanlarda cok durgunsun dedi ve bende hergün eski sevgilinin resimlerine baktigini biliyorum dedim, ilk tepkisi hergün degil dedi, sen benim özelime neden giriyorsun dedi, sonra meraktan bakiyorum ben seni seviyorum dedi.
Soruyorum size insan meraktan elbette bakabilir, ancak bunu hergün yapiyorsan dogru gitmeyen bir seyler var demektir, sizcede böyle mi
Ben su anda ayrilik karari aldim cünkü bana faceni silecegini söyledi silerde, ama kafasindakini nasil silecek, tabiki silemeyecek.
Siz buna ne tepki verirdiniz, yorumlarinizi merak ediyorum
Siz ne yaparsınız bilemem ama üstte sormuşsunuz bende kendi adıma cvp vereyim.
Ben bu tip "merakımdan baktım" sözlerini saçma bulan biriyim.
Bitmiş gitmiş,evlenmişsin,çocuğun olmuş,neyi merak ediyorsun?
Demek ki unutamadın,ee o zaman benim yanım da ne işin var?
Demek ki hiç sevilmemişim diye düşünürdüm.
Evlenmeden önce uzun süreli iki ilişkim oldu,biri 6 diğeri 3 yıl sürdü..
Bırakın evlendikten sonra bakmayı,bekarken bile "merak" edip bakmadım.
Bitmiş gitmiş,bana ne artık ne halt yediği,mutlu mu mutsuz mu bla bla bla..
Eğer bakıyorsam hala bitmemiş birşeyler var demektir "bana göre"..
Nefret etmek bile sevginin bir parçasıdır "bana göre"..
Zor bir durum.

Sans ver diyorsunuz da, benim kocamken baska bir kadini düsünmesini nasil hazmederim, belliki unutamamis yoksa hergün bakmazdi, dedigim gibi arada sirada olan bir sey olsa o kadar canim yanmazdi, sabah konusmak istedi, seni seviyorum falan dedi, ben cok incindigimi ayrilmak istedigimi söyledigimde ise demekki seninle mutsuzum ki bakiyorum dedi

Siz ne yaparsınız bilemem ama üstte sormuşsunuz bende kendi adıma cvp vereyim.
Ben bu tip "merakımdan baktım" sözlerini saçma bulan biriyim.
Bitmiş gitmiş,evlenmişsin,çocuğun olmuş,neyi merak ediyorsun?
Demek ki unutamadın,ee o zaman benim yanım da ne işin var?
Demek ki hiç sevilmemişim diye düşünürdüm.
Evlenmeden önce uzun süreli iki ilişkim oldu,biri 6 diğeri 3 yıl sürdü..
Bırakın evlendikten sonra bakmayı,bekarken bile "merak" edip bakmadım.
Bitmiş gitmiş,bana ne artık ne halt yediği,mutlu mu mutsuz mu bla bla bla..
Eğer bakıyorsam hala bitmemiş birşeyler var demektir "bana göre"..
Nefret etmek bile sevginin bir parçasıdır "bana göre"..
Zor bir durum.
kesinlikle sizin gibi düsünüyorum su anda, cevap verdiginiz icin tesekkürler

Sans ver diyorsunuz da, benim kocamken baska bir kadini düsünmesini nasil hazmederim, belliki unutamamis yoksa hergün bakmazdi, dedigim gibi arada sirada olan bir sey olsa o kadar canim yanmazdi, sabah konusmak istedi, seni seviyorum falan dedi, ben cok incindigimi ayrilmak istedigimi söyledigimde ise demekki seninle mutsuzum ki bakiyorum dedi

kusura bakma canım ama ''demekki seninle mutsuzum ki bakıyorum'' dediği için eşinin ağzına kürekle vurasım geldi.

Insan keraktan belki birkez bakabilir , Ama bunu hergun tekrarliyorsa bu cok saygisizca sana karsi , ayrica bende altinda baska seyler arardim , acabalar kemirirdi beynimi ..

Ayrilik kararina gelince , oturup bir konusun adam akili detayli bir sekilde , kirildigini ve cok saygisizca oldugunu anlat kendisine ..

Canim karsi taraf evli barkli esin sirf bakmakla yetinicek.. bunu yapmasi dogru degik gercekten saygisizca ama diger arkadasin dedigi gibi oglunda dagilmis bir ailenin cocugu olmamasi icin biraz sabret elbette hevesi gecicektir. Sevse o kadini askindanda olse ne yazar sirf bakmakla kalir. Ortada siddet veya daha agir sorunlar yoksa biraz daha zaman ver evliliginize ama ipler gerildiyse zaten bugun yarin kopar.

Eşiniz sizinle mutsuzsa ne diye oturmuş bugüne kadar terbiyesizlik etmiş.
Valla benim saf esimde googleda aratiyo gecmistende silmemis :KK76: ama sorun degil cunku kendibinkilere degil benimkine bakmasti :KK48: eeeee mecburen bende baktim sonra beni buna kendi zorladi

hani bir ortak arkadaş vasıtasıyla eski sevgilisinin profiline rastlar, bir kere bakar, iki kere bakar anlarım. her gün bakmak aşk belirtisi olmasa da aptalca bir takıntının işareti. eşinizin gururu kırık, hazmedemediği şeyler var ve sürekli bakmaktan kendini alamıyor. bu yaptığı şeyi haklı çıkarmıyor, "ben evli ve çocuklu bir adamım, yoluma devam etmem gerekir, ikide bir o insanın yaptıklarına bakmak bana sadece kendimi kötü hissettirecek" diye düşünüp muhakeme yapamıyor mu koca adam?! gerçekten çok sinir bozucu bir durum. siz belli ki çok gururlu bir insansınız, boşanmayı bile düşündüğünüze göre. bence eşinizi çok sert bir dille uyarın, hatta bir süre ayrı yaşayın, kafasına bazı şeylerin dank etmesi gerekir. gerekirse psikoloğa gitsin bu aptalca takıntıyı kafasında bitirmek için. ben öyle durduk yerde alevlenecek bir aşk tanımıyorum, bence eşinizinki aşk değil öfke ve merak duygusu.

bu ne demek ya
ne demek seninle mutsuzum ki bakıyorum
bu ne terbiyesizlik
resmen itiraf etmiş farklı amaçla baktığını

ayrıca el kaldırmakla tokat atmanın bi farkı yok benim gözümde
belli ki kendini zor kontrol ediyo önceden şiddet sebebiyle boşanmamış olsanız çoktan yemiştiniz bence o tokadı

aklının o bayanda olduğu belli aşık olması gerekmiyo takıntı yapmış ta olabilir elde edemediği için ki o daha kötü
ömür boyu takıntı haline getirebilir o şahsı
bence insan meraktan bi iki kere bakar hergün bakması arayış içinde olduğunu gösteriyo
ki kendisi de itiraf etmiş zaten

siz çalışıyo musunuz peki
boşanınca geçinebilecek misiniz

ben cok incindigimi ayrilmak istedigimi söyledigimde ise demekki seninle mutsuzum ki bakiyorum dedi

ben bunu sonradan gördüm. bu resmen terbiyesizlik! üste çıkmaya çalışmak! size karşı davranışları nasıl genelde? gerçekten sevildiğinizi hissediyor musunuz? şayet bir ilgisizlik, sevgisizlik mevcutsa zayıf karakterli, ne istediğini bilmeyen bir adamı çekmek zorunda değilsiniz. yahu erkek cinsinden NEFRET EDİYORUM bu konuları okudukça. kadınlar çok daha ne istediğini bilen, ayakları yere basan ve sağlam karakterli geliyor gözüme.

Ben ne yapardım.
Tek sorun bu ise boşanmazdım.
Gerçekten meraktan da bakıyor olabilir.
Şu sitede ben meraktan eski sevgilime ya da küstüğüm bir arkadaşıma bakmadım diyecek birini tanımıyorum.
Tabi hiç unutamadığı aşkıymış onu anladık ama siz bunu bildiğiniz halde evlendiyseniz sizi sevdiğine ikna olmuşsunuz demektir.

Back
X