esim facebookta hergün eski sevgilisinin profiline bakiyor

Sans ver diyorsunuz da, benim kocamken baska bir kadini düsünmesini nasil hazmederim, belliki unutamamis yoksa hergün bakmazdi, dedigim gibi arada sirada olan bir sey olsa o kadar canim yanmazdi, sabah konusmak istedi, seni seviyorum falan dedi, ben cok incindigimi ayrilmak istedigimi söyledigimde ise demekki seninle mutsuzum ki bakiyorum dedi

Bunu yeni gördüm.
Gördüğüme de üzüldüm.
Keşke biraz daha dikkatli eş seçimi yapsaydın be arkadaşım. :KK43:

Ben ne yapardım.
Tek sorun bu ise boşanmazdım.
Gerçekten meraktan da bakıyor olabilir.
Şu sitede ben meraktan eski sevgilime ya da küstüğüm bir arkadaşıma bakmadım diyecek birini tanımıyorum.
Tabi hiç unutamadığı aşkıymış onu anladık ama siz bunu bildiğiniz halde evlendiyseniz sizi sevdiğine ikna olmuşsunuz demektir.

canım sorun öyle meraktan bakması değil
bayan iki aydır takip ediyomuş neredeyse hergün bu bayanı aratmış
ki öncesini bilmiyo
yani meraktan insan bikaç kere bakar
hergün bakar mı sence

canım sorun öyle meraktan bakması değil
bayan iki aydır takip ediyomuş neredeyse hergün bu bayanı aratmış
ki öncesini bilmiyo
yani meraktan insan bikaç kere bakar
hergün bakar mı sence

Evet o açıdan haklısın her gün bakmak bir nevi takip ediyor yani.

Ne umuyorsa.

Ay bilmiyorum ya daha dün sabah eşimin 12 yıl önceki sevgisinden mesaj gelince dumur olduğum için mantıklı düşünemedim sanırım bu konuda.

size hem el kaldırıyor hemde sürekli ilk evliliğinizle ilgili canınızı yakacak şekilde laf sokuyor hemde sizle evlenmeden önce arkadaşınız olduğunu tüm çektiğiniz acıları boşanma sürecinizi bildiğini söylüyorsunuz .. 1. Allah yardımcınız olsun tez zamanda bu sıkıntılarınızdan kurtulursunuz inşallah 2. evlilik terapisine yada bir psikologa gidin eşinizin ilk evliliğinizle ilgili aşamadığı bir şeyler var 3. düzelmiyorsa ayrılmaktan başka çare yok .. Dilerim Allahtan bundan sonraki hayatınızı huzurlu ve kalbinize göre geçirmenizi sağlasın

not: eski sevgilisine facede bakmasını konu olarak bile almadım çünkü bence dayak ve ilk evlilikle ilgili çirkin itamlar face olayından bile daha önemli ..

Eşim nasıl biri: isviçre gibi bir yere geldi hiç tanıdığı yok, o yüzden iş ve arasi mekik dokur, sigara, içki, kumar yok( bazilari için Allan belanı mı istiyorsun durumu) kızımla çok iyi geçinir, ilgi derseniz ilgi pek fazla yok sebebinide şöyle açıkliyor seninle yüz göz olmak istemiyorum sonra kavga ediyoruz diyor, mesela yatmaya giderken iyi geceler deyip gidiyor eskiden öperdi, şimdi ben biliyorum ki, iyi geceler deyip yattiktan sonra kızın resimlerine bakıyor. Gururluyum ben hem de çok yanlış anlamaşilmasin ama kimseyede eyvallahim yok

valla canım güçlü durman beni sevindirdi
boşanmayı düşünüyo musun peki ciddi ciddi

size hem el kaldırıyor hemde sürekli ilk evliliğinizle ilgili canınızı yakacak şekilde laf sokuyor hemde sizle evlenmeden önce arkadaşınız olduğunu tüm çektiğiniz acıları boşanma sürecinizi bildiğini söylüyorsunuz .. 1. Allah yardımcınız olsun tez zamanda bu sıkıntılarınızdan kurtulursunuz inşallah 2. evlilik terapisine yada bir psikologa gidin eşinizin ilk evliliğinizle ilgili aşamadığı bir şeyler var 3. düzelmiyorsa ayrılmaktan başka çare yok .. Dilerim Allahtan bundan sonraki hayatınızı huzurlu ve kalbinize göre geçirmenizi sağlasın

not: eski sevgilisine facede bakmasını konu olarak bile almadım çünkü bence dayak ve ilk evlilikle ilgili çirkin itamlar face olayından bile daha önemli ..
Dayak yok canım sadece elini kaldırıyor henüz vurmadı:)

Bella cim seni kendi karakterime cok yakin gordum.Ben de cok asiri derecede gururluyum hazmetme sorunum var.Boyle bisey basima gelse ben de ayni sen gibi dusunurdum.Fakat ise bi de soyle bakarsak: esin eski sevgilisinden haber aliyo olabilir yani cok mutsuzmus seni unutamamis vs. gibi.Bundan dolayi meraktan hergun bakabilir.Esinin o kisiden haber alcagi birisi var mi ?

valla canım güçlü durman beni sevindirdi
boşanmayı düşünüyo musun peki ciddi ciddi
Haftaya randevumuz var terapistte uzman görüşüde önemli benim için, şu an için düşünüyorum evet çünkü bununla yaşayamam, zaten egoist konuşuyor ben Türkiye giderim diyor, çocuğu düşünmüyor, burdan nefret ediyor

Bella cim seni kendi karakterime cok yakin gordum.Ben de cok asiri derecede gururluyum hazmetme sorunum var.Boyle bisey basima gelse ben de ayni sen gibi dusunurdum.Fakat ise bi de soyle bakarsak: esin eski sevgilisinden haber aliyo olabilir yani cok mutsuzmus seni unutamamis vs. gibi.Bundan dolayi meraktan hergun bakabilir.Esinin o kisiden haber alcagi birisi var mi ?
Hayır yok

Bu arada ben kıskanç biri falan değilim bunuda belirteyim, mesela 1 ay önce lise arkadaşını davet etti buraya, kız arkadaşını hiç tanimiyorum gelsin dedim kız geldi bir hafta bizde kaldı, tanıştık, harika bir dostum oldu:)

eşin ve o kadın facebookta arkadaşlar mı
yoksa kadının fotoları herkese açık mı

Benim fikrim yarım kalan ilişkiler 30 yılda geçse unutulmuyor, kız bundan ayrılıp bir doktorla çıkmaya başlamış ve evlenmiş, düşünün bende önce kızdan sonra 2 yıllık başka bir ilişki yaşiyor ayni evi paylaşıyorlar nişanlaniyorlar ve ayrılıyorlar, unutulmayan benden önceki değil yani

eşin ve o kadın facebookta arkadaşlar mı
yoksa kadının fotoları herkese açık mı
Arkadaş değiller, kızın haberi bile yok, zaten eşimin şifresi bende var o kadarını yapamazdi, herkese açık olduğunu düşünmüyorum sadece evlilik, balayı, çocuğunun resimler ve az miktarda profil resimi var

Canim allah yardimcin olsun hayatın hata kaldirabilecek gibi değil iyi düşün taşın kararini ver
Teşekkür ederim canım, hayat seçimlerden ibaret, eğer seçtiğin hayat dürüst ve iffetliyse hata değildir bence, ben eşime kızmadim, hissettiği bir şey için ona nasıl kızabilirim ki? Kavgada etmedim ama gururum kırıldı, sevdiğin adam başka bir kadını düşünüyor düşünsene

Benim fikrim yarım kalan ilişkiler 30 yılda geçse unutulmuyor, kız bundan ayrılıp bir doktorla çıkmaya başlamış ve evlenmiş, düşünün bende önce kızdan sonra 2 yıllık başka bir ilişki yaşiyor ayni evi paylaşıyorlar nişanlaniyorlar ve ayrılıyorlar, unutulmayan benden önceki değil yani

benim de öyle bi ilişkim vardı aslında yarım kalmıştı 6-7 yıl oldu
çok seviyodum ama yeterince denemeden caymıştım bazı sebeplerden dolayı
sonra pişman oldum ama geri de dönemedim ve içimde kaldı acaba biraz çabalasa mıydım diye
benim de zaman zaman aklıma geliyodu ilk bikaç yıl
biriyle birlikteyken hiç düşünmüyodum aklıma da gelmiyo ama yalnız olduğum dönemlerde hep aklıma o geliyodu
ama facebooktan filan bakmıyorum bikaç kere baktım evliydi ve çocuğu vardı bi daha da merak etmedim mesela
daha doğrusu kendimi eşinin yerine koydum ve eşi rahatsız olur diye düşünüp bakmadım
ben meraktan bakmıştım zaten
aşık filan değildim

ama eşinin durumu biraz garip geldi bana
hala unutamamış olabilir

kız bunu neden terketmiş peki
doktor ilgi gösterince maddi açıdan daha rahat olmak için mi terktmiş onu anlamadım
öyleyse gururna da dokunmuştur

Teşekkür ederim canım, hayat seçimlerden ibaret, eğer seçtiğin hayat dürüst ve iffetliyse hata değildir bence, ben eşime kızmadim, hissettiği bir şey için ona nasıl kızabilirim ki? Kavgada etmedim ama gururum kırıldı, sevdiğin adam başka bir kadını düşünüyor düşünsene

gururlu olmanıza ve dik duruşunuza hayran kaldım. çocuk sahibi olmanız mutsuz ve şüphe dolu bir evlilik akti imzaladığınız anlamına gelmiyor. hele ki isviçre gibi bir memlekette yaşıyorsunuz, kadının evlenip boşanması ya da çocuk sahibi olmasıyla hayatının sona ermediği medeni bir ülke. eşiniz türkiye'ye dönerse dönsün, boşanan bir kadına benim güzel memleketimde hayat daha zor maalesef. siz bir hata yapmadınız, vicdanınızı sızlatacak bir suç işlemediniz, içiniz rahat olacak. eşiniz düşünsün.

Merhaba kizlar ben 5 yillik evliyim bir oglum bir kizim var(kizim ilk esimden) esimle son zamanlarda problemlerimiz var hatta bunun icin terapide görüyoruz. Tanistigimizda normal arkadastik, onunda bitmek üzere olan nisanlilik evresi vardi, bana hep unutamadigi eski sevgilisinden bahsediyordu, kiz hemsireydi ve bunu birakip bir doktorla evlenmisti falan filan.
Daha sonra zamanla biz birbirimize asik olduk ve evlendik cocugumuz oldu, neyse ben son iki aydir esimim facedeki aramalarina baktim hemen hemen hergün bana anlattigi eski sevgilisinin profiline bakiyor o kadar gururum kirildi ki anlatamam ve aksam patladim, neyin var son zamanlarda cok durgunsun dedi ve bende hergün eski sevgilinin resimlerine baktigini biliyorum dedim, ilk tepkisi hergün degil dedi, sen benim özelime neden giriyorsun dedi, sonra meraktan bakiyorum ben seni seviyorum dedi.
Soruyorum size insan meraktan elbette bakabilir, ancak bunu hergün yapiyorsan dogru gitmeyen bir seyler var demektir, sizcede böyle mi
Ben su anda ayrilik karari aldim cünkü bana faceni silecegini söyledi silerde, ama kafasindakini nasil silecek, tabiki silemeyecek.
Siz buna ne tepki verirdiniz, yorumlarinizi merak ediyorum
ayrı yaşayın bi süre ayrılmayın bence direk

Back
X