eşim facede aldatıyorrrr acil yorum

madem sınavı var karıya kıza yazmayı bırakıp çalışsaydı..
senmi düşüneceksin bunu....
nasıl bi sabır bu iyi tutmuşsun kendini şimdiye kadar....
boşver sınavı fln söyle ona gördüklerini....
yazıklar olsun...

hadi bi kadına baktıgını görsek yada normal bi şekilde konuştugunu görsen tamam normaldir deriz ama bariz aşkımlı canımlı cicimli konuşma var geçmiş olsun aldatıldınız.

kocanla zaten anlaşamıyormuşsunuz gün yüzü göstermedi diyorsun eğer kocanla aran iyi olsaydı çocukların için bir şans daha ver derdim ama şu durumda affet demek içimden gelmiyor:50: kocanın yüzüne gerçekleri vur inkar edecektir ama herşeyi bildiğini anlasın:23:hakkında hayırlısı olsun canım

enteresan olan adam hiç umursamıyo bile.yazmış kalkmış insan bilg.dan kalkarken bi kontrol eder. bazı erkekler biraz gevşek oluyo.önüne gelene aşkım canım diyo özellikle basit kızlara.bu da kızların hoşuma gidiyo buna izin veriyo.çok gördüm böyle.bence ilgi çekmek istiyo bişey hissttiğinden diil yani.eşinle bi konuşsan hoşuma gitmiyo desen.sınav var diye ertelersen böyle devam eder.

bence oturup enine boyuna konusulması lazım ben 1 dk bekleyemem.bence bıran once harekete geç içine atmamalısın.senin adınada çok üzüldüm allah kimseye vermesin

nişamlım melek gibi bir ınsan derdim hep evlendıkten sonrada böyle kalıcak mı bilmiyorum.şu an askerde 7 ay kaldı gelmesıne gelir gelmez evlenmek istiyo ama bugun bunu okuduktan sonra face ten de soğudum erkeklerden de soğudum.evlenmek için acele etme demeye basladım nışanlıma da.korkuyorum.

neden böyle bu erkekler evdekı kadın neden yetmıyor bunlara onlarda olup da evdekı eşınde ,olmayan nevar bılmıyorum.halbukı daha fazlası var hem sevdiğin kadın hem yemeğini pişirip karnını doyuran kadın hemde sana ıkı tane dunya guzelı evlat vermıs yüce bir ınsan daha ne olsun

o kadar panik içindesin ki (haklı olarak) eminim elin ayağın titriyor.
Eşin iğrenç bi yaratık, bunca yıl ona nasıl katlanabildin bilemiyorum.Çocuk deme, aile baskısı deme.. hepsi bahane.
Gencecik kızsın, daha 26 yaşındasın.6yıldır başkaları için yaşamışsın, bundan sonra kendin için atağa geçeceksin çok mu?
Kimsenin sindirmesine izin verme seni.
Bi mesleğin var mı?
Eğer varsa hiç korkma.
he kendini ve çocuklarını geçindirebilecek bi gelirin yoksa ya da olması mümkün değilse evliliğini devam ettirmek için değil, ayrıldığında nasıl hareket
edeceğinle lakalı planlar yap kafanda.
nerde kalabilirsin, nasıl geçinebilirsin bunları kur kafanda.
ama lütfen ayrıl o adamdan, aynı yaştayız seninle benim henüz çocuğum bile yok.
çok acele etmişsin bazı şeyler için, bu konu içinde acele et.
sınavdan sonra demişsin ama böyle bişeyle yaşamak mümkün değil.
Allah sabır versin arkadaşım, yardıma ihtiyacın olursa elimden ne gelirse yaparım.

öncelikle allah sabır versin ve yardım etsin.gerçekten zor bir durum.yaşamayan insan bilmez.yazdıklarınızı okuyunca şöyle 3 yıl öncesine gidip geldim.bende senin yaşadıklarının aynısını hemde aynısını yaşadım.o zaman 1,5 yıllık evliydim 1 çocuğum vardı.çalışıyorum ve annemlerin yanına tatile gitmiştim.hani insanı şeytan dürter ya benide o aralar sürekli dürtüyordu eşimin mail ve face şifrelerini hepsini bilyordum.mailine girdim bir bayana yazdığı mailleri gördüm silmemişti.çok kötü şeyler değildi bir kaç tane şiiir gibi şeyler.hemen eşimi aradım ve ben eve gelmiyorum kendi hayatına bak kiminle nasıl görüşmek istiyorsan görüş ben engel olmayayım dedim ve kapattım telefonu.neye uğradığını şaşırdı yalvardı yakardı benim sadece arkadaşım hiçbirşey olamaz dedi inandım ona.eve geri döndüm 1 hafta sonra bu kez faceden gece 1-2 de yazışmaları ve telefonu bozulmuş ve benim telefonumu almıştı o gün akşam tlf alınca mesajla bölümünde kayıtlı bir mesaj içeriği boş fakat kime gönderildiği ve numarası var.sinirden deliriyordum ben çocukla ilgileniyordum o yazışıyordu, gizli gizli telefonla konuşuyordu kayafı yiyecektim.kendi kendime sen abartıyorsun öyle birşey yapmaz seniz çok seviyor diyordum (o sıralarda ikili ilişkimiz iyiydi).tam yazıştığı bir sırada aç okuyacağım dedim git delirdinmi dedi saçmalama dedi zorla açtım ve okudum kötü bir şey yoktu yazışmalarında iş yerindedki problemler arkadaş ilişkileri falan arkadaşça görünüyordu o an kendimden utandım.ama için hiç rahat değildi o telefon numarasını aradım ve konuştum bayanla eşim hep inkar etti hep.sen yanlış anladın dedi.ben öyle şey yapmam seni herşeyden çok seviyorum ama ben dinlemiyordum evi terk edecektim.çocuğumu da alıp gidecektim.yataklarımı ayırdım evde yabancı gibiydik.ailesine anlattım ben gidiyorum dedim.annesi ve abileri yalvardılar gitme yuvanı yıkma çok dil döktüler. yine affettim şu an 5 yıllık evliyim ve 1 çocuğum daha oldu.ikinci çocuktan sonra eşim çok değişti evine çocuklarına ve özelliklede bana karşı daha ilgili bilyorum gerçekten beni evlenmeden önceki gibi seviyor ve eskiki gibi baskıcı birisi değil çok şükür daha mutluyum.
biraz uzun oldu fakat boşanmayı düşünmeden önce bir kez daha düşün, çocuklarında varmış çalışmıyorsun aile desteğide yok zor bir karar. ben çalıştığım halde hemen çıkıp gidemedim. iyice düşün nasıl mutlu olacaksan öyle yap ve çocuklarını da unutma.

Sana iki tane kadının hikayesini anlatmak istiyorum.

İlk kadın hiçbir maddi gücü olmayan, iş deneyimi olmayan, eşiyle kaçarak evlenen biri.
Doğuda, yaşadığı ilin merkezini bile sayılı defa görmüş. Evlendikten sonra eşinin iş
bulma potansiyeli nedeni ile batıdaki büyük şehre göç etmişler. Kadın ilkokul mezunu.
İki çocuğu var. Yaklaşık 15 yıl boyunca eşinden şiddet de gördü, hakarete de uğradı,
ihanet ile suçlanıp resmen işkencelere boyun eğdi. Ayrıca eşinin işsizliği ve eşinin ailesinin
vurdumduymazlığı da cabasıydı. İkinci çocuğa korunurken hamile kaldı ve aldıramayacağı
kadar büyüktü fark ettiğinde. Hatta hamileliğini öğrendiğinde çok ağladı... Sonra aldatıldı da.
Hatta eşi o denli yüzsüzlüğü ele aldı ki, o kadını eve bile getirdi. Kadın tüm bunlara ses
çıkarmadı, çocukları için ve ailesinden gelecek tepkiler yüzünden hep sustu. Hiçbir yolu
çözüm olarak kabul etmedi. Sonra bir gün yine hiç olmayacak bir nedenden ötürü şiddete
maruz kalınca yıllar önce vermesi gereken kararı verip, çocuklarını da alıp evi terk etti.
Adam her türlü kötülüğü yapabilecek sapkının biriydi ama onun ne tehditlerine, hakaretlerine
ne de yıllardır esirgediği tatlı sözleri onu kararından vazgeçirmek için kullanmasına kandı.
Hatta adam ona pahalı hediyeler alsa bile kanmadı... Şimdi ailesinin olduğu ilde ama ailesinden
ayrı bir evde kalıyor. Çocuklarını okutmak için çalışıyor. Kaybettiği zaman için pişman ama
oldukça huzurlu.

Diğer kadın oldukça sıcak bir ailede yetişmiş. Şiddet vs gibi olgular ona çok uzak. Babası
çocukları iyi birer meslek sahibi olsun diye her şeyi yapmış, varını yoğunu ortaya koymuş.
Başarılı da olmuş. Kadın memuriyete atanmış, iyi bir mesleği var. Ama işi gücü okumak olduğu
için aşkı tanımaya zamanı olmamış hiç. Atandığı ücra yerde de bazı teşviklerle tanıştığı adama
hemen kanmış. Apar topar evlenmiş, ailesinin rızasını bile sorgulamamış. Adam çalışmayı sevmeyen,
oldukça cahil ve ketum biri. Ayrıca hem psikolojik hem de fiziksel şiddet uygulayan da biri. Daha
evliliğinin ilk günlerinde başlamış ızdırabı. İki yıl içinde iki çocuk sahibi olmuşlar. Adamın zorlamalarıyla
doğuda küçük bir ile giderken o dönem yeni doğan çocuğuna bakıcı bulamadığı için annesine
bırakmak zorunda bile kalmış kadın. Çektiği acıyı siz düşünün. Bunlara rağmen göz yummuş her şeye,
çocuklarım için deyip katlanmış. Yıllar sonra korunduğu halde bir çocuk sahibi daha olmuş. Her şeyden
ötesi adamdan korkmuş. Bu arada adam ilkokul mezunu, kadın üniversite. Ne eğitimi ne de garanti
mesleği onun korkularının önüne geçemedi. Şimdi hala o adamla evli. Adam eski gaddarlığını yapamıyor
ama hiçbir şey o geçen yılları geri getiremiyor. Karı-koca gibi değil, zoraki ev paylaşımı aralarındaki.
Ne rahatça gezebiliyor kadın ne de evde huzurlu. Hiçbir şey olmasa da yıllardır yaşadıkları yetiyor ona.
Uğruna savaştığı çocuklarından biri evli, diğeri yıllarca kıyamadığı, tek kalacağına üzüldüğü babası için
annesine boşanma diye baskı yaptığı günleri unutup, babasıyla yaşadığı bir tartışmada evi terk etti...

Al sana iki gerçek hayat. Herkes seçtiğini yaşıyor. Durumun eğitim, meslek, aile vs. gibi şeylerle ilgisi yok.
Cesaret ve kararlılıkla ilgili. Allah herkesin yardımcısı olsun, sizin de...

Sadece aldatma değil ki, adam zaten çelicek bir tip değilmiş. Yazık size ve çocuklarınıza o adam siiznle birlikte yaşamayı haketmiyor, kurtarın kendinizi bu zulümden. Aileniz size kucak açmak zorunda, cocuklarınıza baksınlar siz çalışın, Allah yardımcınız olsun!

yüzleştim sonunda hırsımı alana kadar saydım döktüm babamıda aradım geldi aldı beni ama babam olabilir bişe olmaz her erkek yapar falan çocukların var biraz kafan dağılsın dedi eşim musafa bile el basıyo ablası niyetine konuşmuş kızla ama asılmış konuşmalarda belli yalvardı yakardı bi daha görmiceksin facemi kapatıcam ağzımdan küfür çıkmıcak seni üzmicem maça gtmicem haatta izlemicem benim sevmediğim şeylerden vazgeçicekmiş haatta namaza bile başlıcam dedi banane dedim yan cayır cayır umrumda değil artık dedimtutuştu resmen annemlerdeyim bakalım nolcak ama süründürcem yıllardır bana eziyet edip bişeyimi beğenmeyen adam elaleme yalakalık ne demekmiş görücek

yüzleştim sonunda hırsımı alana kadar saydım döktüm babamıda aradım geldi aldı beni ama babam olabilir bişe olmaz her erkek yapar falan çocukların var biraz kafan dağılsın dedi eşim musafa bile el basıyo ablası niyetine konuşmuş kızla ama asılmış konuşmalarda belli yalvardı yakardı bi daha görmiceksin facemi kapatıcam ağzımdan küfür çıkmıcak seni üzmicem maça gtmicem haatta izlemicem benim sevmediğim şeylerden vazgeçicekmiş haatta namaza bile başlıcam dedi banane dedim yan cayır cayır umrumda değil artık dedimtutuştu resmen annemlerdeyim bakalım nolcak ama süründürcem yıllardır bana eziyet edip bişeyimi beğenmeyen adam elaleme yalakalık ne demekmiş görücek

canına iyice tak etmiş biraz burnu sürtülsün sana ve çoçuklarına hasret kalsın senin kıymetini öle bi anlıyacak ki feleği şaşıcak allah sana kuvvet versin kolaylık versin eşin vicdan yapıp yaptıklarını düşünsün ve isteğin gibi biri olsun

iyi olmuş iyi yapmışsın sürünsün biraz.eve gelince asllan kesiliyorlar dışarıdaki bayanlara mıy mıy mıy mıy

Back
X